- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
Velem pár napja fordult elő, hogy nem tudtam elaludni, csak nagyon későn, és elég keveset. Aztán következő nap simán tudtam (közrejátszhatott, hogy ment a TV egy ideig), azt követő nap megint nem. Eddig pedig csak fogtam, lefeküdtem, elkezdtem gondolkodni valamin, aztán ezt valahogy abbahagyatam, és elaludtam. Mostanában rajtam is az jön elő, hogy azon idegesítem fel magam, hogy miért nem alszom már. Aztán valahogy mindig sikerül elaludni, fogalmam sincs, hogyan, de próbálom nem is keresni a választ. Fogom és alszok, kész.
A nemgondolkodás a másik. Ez valóban nagyon nehéz, egyszer itt is olvastam, hogy néhány PH-s szerkesztő kipróbált egy gépet, aminek az volt a lényege, hogy 2 embernek rákötötték az agyára, egymással szembe ültették, köztük 1 asztal, rajta 1 golyó, és ha elkezdesz gondolkodni, a golyó feléd megy. A cél, hogy "gólt rúgj a másiknak", vagyis a golyó a másik ember felé menjen. Állítólag izzadtak az emberek, mint állat, akik kipróbálták.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest