- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
A license-t, amit el kell fogadni, azt egy txt fálj-ban küldik ki, random időközönként.
Volt, hogy egyből megkaptam, de volt olyan is, hogy percekig vártam.
Azon mezei telók, amik nem tudják, hogy mi az a txt nem fogják tudni elfogadni a licenset.
A legtöbb Motorola ilyen...
A Nokia Symbian sorozatával ( 7650-től egészen az N95-ig ) szépen megy. -
cherockee
aktív tag
Persze, az iwiw-et is véletlen vette meg a T-mobile, és a hasonló nagy látogatottságú portálokat is véletlen veszik meg kereskedő cégek...egész véletlen, hogy már közvéleménykutató cégek szakosodnak az ilyen statisztikák írására, csak a viselkedésünk elemzésére, szokásainkra...persze, én hülye vagyok, és szerintem a nokia csak fantasztikus zenéket akart mindenki elé tárni, és még csak azt se nézik meg a végén, hogy hányan töltötték le...
-
Terminus_
aktív tag
Szerintem biztosan készítenek olyan statisztikát, hogy melyik plakátról hányan töltöttek le zenét. Legalábbis hülyék lennének ezt nem megtenni. És simán elképzelhetőnek tartom, hogy nem csak egy számlálót növelgetnek.
Ma már sok cég épít szép kis adatbázisokat az ügyfelei szokásairól, amit aztán mindenféle reklámkampányokban felhasznál. Ezért abszolút nem tartom kizártnak, hogy a plakátot erre is használják.
Persze nyilván vannak az adatgyűjtésnek szabályai, hiszen azt törvényileg szabályozzák. Ennek ellenére én szkeptikus vagyok, vagyis sok dologról hallottam már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest