- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vellerd
tag
Az árak valóban jók volnának,
már csak a tájékozódás miatt is.
-
kromatika
veterán
tetszetős darabok
-
solaris17
aktív tag
Már a 24" on is kevésnek érzem néha a full hd-t, 27-en, esetleg tv-nek használnám. Kicsit pumpálhattak volna bele több pixelt a srácok.
-
Sonja
nagyúr
Inkább DELL P2714H.
-
Nem rosszak a paraméterek, bár játékra nem tudom , melyik felelne meg jobban , igaz különböző méretűek és nem tudom az LG nek van -e 27es variánsa, de hamarosan tervezek monitort cserélni és erősen vacilálok ezek között:
iiyama XUB2790HS
LG MP76 IPS -
Sonja
nagyúr
Vajon a DisplayPort-ot miért spórolták le róluk?!
Inkább tettek rá HDMI-t.
-
Goose-T
veterán
-
kcsa
veterán
válasz
Kronos3000 #16 üzenetére
iiyama mint gagyi?
-
zsigus
őstag
válasz
Kronos3000 #16 üzenetére
Maga a (könnyű)fém nem olyan irtózatosan drága (persze attól függ milyen), de ezt nagy tételben meg is kell munkálni, ami (idő és pénz szempontjából) nem hiszem, hogy jobb lenne mint az ezerféle könnyen kezelhető műanyag.
Ne csak az anyagárat nézd...
-
törölt tag
Remélem jó árban lesznek és nem csökkent a minőség/hozzáállásuk azóta, hogy legutóbb iiyamát vettem
-
Kronos3000
senior tag
Egyszerűen nem értem,a talp egy vacak műanyag,legyen benne fém is,akkor is fillérekbe kerül,miért kell drága pénzért "luxussá" tenni a minden irányba állíthatóságot,dönthetőséget.Ebben pofátlan minden gyártó....Azt hittem,az ilyen gagyi márkák,legalább ebben adnak plusszt,de nem....
-
Joshi
titán
Rákerestem iiyama 27"-ra és nekem az jött le hogy ez a monitor nem lesz olcsó mulatság. Amennyiben drága lesz akkor tuti hogy jobb vétel lesz valami nevesebb gyártó megoldása.
-
törölt tag
Az állíthatatlan állvány vajon kinek a találmánya volt?
-
Kashim
őstag
Van azért néhány. Pl.: HP-nak van egy elég jól kinéző Pavilion sorozata több méretben, van nekünk is egy, baromi jól mutat és ezekben is IPS panel van, ráadásul az ára sem csillagászati. Képek: 1, 2
Pozitívumuk még, hogy matt a kijelzőjük (nem az a nagyon grízes), nem glossy, és ugyan műanyag, de nagyon alumínium hatásúnak tűnik. -
Laggner
csendes tag
Az iiyama régebben nem az Eizo ellenfele volt? Most hol tart? Tud vki róla vmit?
-
bteebi
veterán
Jók ezek, műszaki oldalról rendben vannak. Megfelelő árcédulával kifejezetten ajánlottak lehetnek.
-
tdk.112
aktív tag
Amúgy miért nem lehet olyan monitorokat kapni, amiken a káva egy síkban van a kijelzővel? Tehát úgy, mint egy átlagos mai okostelefonon. Mac-eken van csak ilyen, baromi jól is néznek ki.
Illetve lehet, hogy ezek az iiyamák pont ilyenek, de akkor is, miért nincsenek már nagyon régóta ilyen monitorok a piacon?
-
sing1ep1ayer
őstag
Egész tűrhető kis monitornak tűnik. Tetszik a vékony káva és az is, hogy három különböző méretben lesz elérhető.
-
Xaels
félisten
Pont a lényeg ami hiányzik, az ár. Pedig jó lenne vmi jobb monitor majd ha újra összerakok valamit.
-
KAMELOT
titán
Legalább egy jó előrelépést ennél a gyártónál is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hobby rádiós topik
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest