- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Jó, ennyi volt.
Az "író" végleg távozott. -
feka007
veterán
Marha vicces vagy... Nem hiszem el, hogy akinek otthon van nete, van pénze ilyen kütyüre, és még a Logoutra is feltalált, ilyen sötét bunkó lenne...
Szvsz ezt direkt írta
Mod: De ha mégis ekkora az intelligenciád, abban az esetben elismerésem, mint a Föld leghülyébb embere... -
GC-EvElyN-
senior tag
Jesszusom...
-
A "cikk" olvasása közben olyan érzésem volt, mintha a piacon egy kicsi kínai mondaná ezeket, aki éppen öteze' öccá ért akarja nekem eladni az ájpodod, ami állítása szerint eredeti
-
C4mp3r
addikt
Nem kell őket bíztatni, sem dícsérni. Ha személyes blogba rakja, akkor nincs vele probléma. Egyébként meg tudomásom szerint van a Logoutnak remek főszerkesztője, aki azonnal intézkedik, ha nem megfelelő írás kerül publikálásra. Nem hinném, hogy szüksége lenne rá, hogy személyeskedj az íróval kapcsolatban. Na, téma lezárva.
-
cizoe
őstag
Jó lehet, sőt biztos hogy túldramatizálom, és tudom is hogy sok amit csinálok egy-egy ilyen topikban, de közben meg megy a másik oldalról a betegre sírás, meg logout-halál vizonálás egyesek részéről. (Jujj ez a sok vessző
)
Egyszerűen néha felhúz, ha az önkritika teljes hiányát látom primitivitással párosulva. Mindezt beadva úgy, mint egy "CIKK". Na azért ne... De megnyugszom, és legközelebb építek inkább a személyeskedés helyett...
Sokadik életem húzom már ezen a bolygón, kezdem kicsit unni, ez a baj.
Racecam: Vagy ez, vagy minimum 60 reg. óta eltelt nap.
-
Racecam
nagyúr
A címlapon csak egy rövid ideig találhatóak meg ezek az "írások", de addig, amíg a szerzők döntik el, hogy mit raknak ki oda, így is lesz.
Vagy szeretnétek egy olyan rendszert, ahol az írásokat a szerző csak ajánlja a címlapra és majd én eldöntöm, hogy oda való-e? Mert szó lehet róla. -
7
addikt
Túldramatizálod a dolgokat. Racecam teszi a dolgát. Ha túl sok szemét jönne, akkor majd felkérnek valakit, hogy segítsen neki. A címlap színvonala attól még nem fog süllyedni, hogy téged teljesen jogosan lebarmolnak azért, ha személyeskedni kezdesz egy-egy ilyen írás láttán.
-
cizoe
őstag
Irdatlanul fel tud húzni, hogy manapság napi 3-4 friss förmedvény szennyezi az oldalt. De ezentúl meg fogom dícsérni, és bíztatni fogom őket ha kéred!
Basszuk szét együtt a Logoutot! Hajrá.
PS.: Nagyon nem vagyok egyedül a véleményemmel... Abban biztos lehetsz, hogy meg fogom mindig mondani , ha egy írás egy ganéj szar, főleg akkor ha a szerző még várja is a kérdéseket. Nagyon jó lesz hallod. Téma részemről lezárva.
-
7
addikt
Egyetértek. Olyan szinten eltúlzott, hogy én is efelé a vélemény felé tendálok. Igazából ha valaki ezt direkt csinálja, akkor bizony van érzéke van az iróniához. Ez az írás olyan, mint a lapcsaládon megjelenő rosszabb írások karikírozott gyűjteménye. Isteni jól mulattam bizonyos pontjain, és mindaddig, amig személyes blogon belül marad, nem is nagyon lesz vele gondom.
A számomra legcsodálatosabb porció:
szervizbe is akartam vini de minden jol müködöt ezért nem vittem.Mesteri!
-
Tomaaasz
aktív tag
pár nap használat után fura katogo hangokat halotam de evel kell élni.
na itt szartam be a röhögéstől, szááánalmas...
-
cizoe
őstag
Megvan a "cikkíró" névnapja...szeptember 8.
-
sztikac
őstag
Valaki akinek van iwiwje nézze már meg nem véletlenül A6ON rokona a gyerek ?
-
ttower
aktív tag
szerintem azt mint az eddigi 5 ilyen förmedvény. szerintem valami ez lehet a célja:
jaj de fassza gyerek vagyok hogy eenyi cikett tudok irkálni.biztos ezek után mindenki tölem fogja kérdezni a használatát.bár el kéne már mennem suliba mert nem tudok hejjesen irní.malyd ráfoggom hogy csak nincs még tapasztalatom.de azért én lesszek a menö. -
KrAt
veterán
Pusztuljak meg, ha ez nem direkt van...
-
cizoe
őstag
"kérdéseket válaszokat várok!"
Kérdések:
- Hány éves vagy?
- Hol élsz? (megye,településtípus)
- Tudsz-e valamiféle szellemi sérültségedről, idegrendszeri betegségedről?
- Részt vettél-e az ország által nyújtott közoktatásban?Válaszok:
- Nagy lépés lenne az életedben, ha kiköttetnéd az internetet otthonról.
- Néha bejárhatnál iskolába.
- Várj még jópár évet az "írással"
- Tanulj.
- Keress fel egy szakembert, súlyos a gyanú valamilyen agyi zizire.Egyelőre ennyi.
-
-
Racecam
nagyúr
Nem hiszem, hogy sokat számítana, amit ide írok, mert eddig még egy írás topicjában sem reagált a szerző a privát üzeneteimet pedig nem olvassa, de jó lenne, ha felhagyna ezzel a kicsit idegesítő szokásával, hogy a Logout címlapjára ír. Eddig türelmes voltam, de lassan elfogy ez is...
-
KoPy89
tag
5napja rendeltem meg a várvavárt plüssmacimat.
meghozta a posta fehér dobozban.
alá kellett írni.
bevittem a lakásba.
kibontottam.
nagyon jó anyagból van.
megnyugtat amikor elalvás előtt magamhoz szoríthatom. -
ttower
aktív tag
mi ez a borzalom?
3 nap 6 ilyen fos. mi lenne hogy ha legalább egyszer elolvasná valaki mielőtt publikálásra kerül? -
eddie17
addikt
Köszönjük, de máskor, előtte olvasd el, mert ez nem, hogy címlapra, de még saját blogra sem tenném ki. Tesztnek nevezni meg egyenesen bűn.
A kattogó hangot meg ki lehet kapcsolninowan: Néha én sem értettem mit akar.
itunes kell használni a nagy ipodot Jááj. -
PhilBrick
őstag
Ha április elseje lenne, talán érteném, miért is töltötted ezzel az idődet.
De így csak reménykedem, hogy neked nem a magyar az anyanyelved!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest