- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- USB, C típusú/Type C headset
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
lol
nagy biznisz a cigi...
micsoda ökörség...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
atike
nagyúr
Ráérnek. Nem kicsit.
-
Cyberb0b
tag
Nem unatkoznak a programozók látom
♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠
-
natasa0
csendes tag
El se hiszem mik jelennek már meg. Használnám szivesen, csak a probléma hogy nem vagyok elhízva és nem is dohányzom
-
glutamin
őstag
Ötletes.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
DarkByte
addikt
A My Health Coach-ot vagy hasonlót szívesen látnám viszont Android-on is.
-
P00By
nagyúr
Mik vannak...
-
DasH_001
tag
A sétálás tényleg nagyon fontos.
Amint meglett a jogsim, autóval kezdtem el járni a gyalog 10 percre lévő sulimba. Ezzel télen még nem is lenne gond, de kiesett napi 20 perc tempósan megtett séta, így rövid időn belül felkaptam 5 kilót.
Az autózás maradt, viszont az étrendemen változtattam, le is ment a felesleg hamar.Jónak tűnnek ezek a progik, viszont a cigiről leszoktatásban kétlem, hogy túl hatásos lenne. Ahhoz akaraterő kell, semmi több.
Statisztikákra én is kiváncsi lennék!
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
Érdekes programok és kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy akik megvették, mennyi ideig használták és milyen eredményeket értek el. Ezeknek legalább van értelmük, ellenben a Samsung hasonló beállítottságú widgeteivel.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest