Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlkdmndMobil
csendes tag
Sztem ez pont elég, hova akartok többet? még csak augusztus van
Majd szépen lassan csepegtetik h akinek fáj rá a foga annak fájjon még jobban akinek meg nem egyre többet lássa a hírek között és ragadjon meg benne iPhone 5C
-
bali93
tag
[gúny on]
Ezzel eldőlt, akinek nem lesz okt. 25-én iPhone 5S-e, az már nem lesz többé trendi a sima 5-ösével.
[gúny off]
Hát hiába, megy a csatározás a Samu és az Alma között, mostantól félévente lesz új csúcsmodell. -
primera1
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy ha a T-Mobilos iPhone 5-nek nincs meg a garipapírja,akkor az imei alapján is érvényesíthető a garanciája vagy ilyenkor a T már nem foglalkozik a telefonnal?
Köszi a választ előre is -
Csapoati
nagyúr
A Decathlon es a Hervis nem keszul halozsak- es satorakcioval? Persze csak premium markak termekei jatszananak.
-
blackydan
senior tag
Igen érdekesen számoljátok a napokat ...
-
HawerKing
őstag
Mar varom milyen lessz az ócsó
-
Paul119
addikt
meg par apple "hir"es en is ilyen fejet fogok vagni -
ragweed
csendes tag
Jó ötlet ez az ujjlenyomat olvasó. A kormánynak így mindenki önként szolgáltatja be a sajátját.
-
fugu
tag
5s? 5c?
mit jelenthetnek a betűk? 5shit és 5cheap? -
AMD Power
titán
Ebből lesz meg a karácsonyi forgalmunk.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Azt hittem több dolgot változatnak, azért elfért volna bele valami erősebb hardver, és tényleg azt mondom.
-
mrlujoak
veterán
válasz
danikollar #43 üzenetére
...azért arra vigyázzunk, hogy ebben a hírben is olcsóbb szó szerepel, ami - pláne Apple termékeknél - nem egyenlő az olcsóval.
Márcsak azért sem mert kinek mi az olcsó.
Ellenben ha gyengébb, mint a leendő 5S, akkor lehet olcsóbb. De nem feltétlen annyival, hogy az már mobilos berkekben is olcsó legyen, kb, 100E alatt...
-
dreamdancer
őstag
Ebben a hírben annyi a pozitívum, hogy eszerint már csak kb. 4 hétig kell elviselni az idiótábbnál idiótább pletykákat. Vagy 5 napig, ha a t. cikkíró naptármatematikájával számolunk.
-
DemonDani
addikt
Nagyon kinézne már itt valakinek az a nyugdíj
-
siemenss65
tag
Szerintem csak egy készülék lesz. iPhone5 Cheap külsővel, S belsővel. Lehet majd mondani hogy két telefon egy áráért(!)
-
-
CaptainHomer
csendes tag
Apple stratégia, hogy a bejelentést követően nagyon hamar az adott régióban mindenhol lehet kapni a készüléket. Ez komoly előkészületet igényel. Ami itt úgy tűnik kissé máshogyan lesz. Tévednék?
No persze mondhatjuk, hogy ez az Apple sem olyan mint régen... -
Blyan
félisten
Ma rinya/fika topik, jeee!
-
GeryFlash
veterán
Nem értem a cikkírót, miért nem tudja publikálás előtt elolvasni amit leírt...
-
Prevent
aktív tag
"cikkíró" és az occó Iphone fétise. Nagyon amatőr ez az egész...
-
Möhe
addikt
A név mint 5S már biztos? Timkuk megmondta hogy ez lesz? Vagy ez is spekuláció a megjelenés dátumával együtt? A címből csak az Apple ami biztos,a többi akár ki is maradhatott volna.....
-
Jajj, az uborkaszezon megint dobott egy Ájfont....
Nagyon várjuk, mint minden évben
-
Mathiassa
tag
Nokia: még érzékenyebb kijelző, hogy kesztyűben is használhasd a telefonod
Apple: vedd le a kesztyűd, mert kell az ujjlenyomatod
-
bagkri01
őstag
A dupla led villanó egy jó ötlet, nem is értem miért tűntek el a mai telefonokról. Az ujjlenyomat olvasóról meg annyit ha lesz benne akkor megeszem a nem létező kalapom miközben seggbe rúgom saját magam.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
callmeakos #20 üzenetére
Tök ugyanaz lenne, mint régen a fehér és a fekete MacBook-oknál... beilleszkedik igen, de csak a 2011 elejéig használt stratégiájukba.
-
ben11
őstag
Mostmár tudjuk mikorra kell sátorbérlet..
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
CoDWaW07
őstag
Szerintem csak pletyka, viszont pl. iPodból is volt Shuffle amit kb bárki megehetett 10-15 ezerért
Ez a high-end réteg meg csak itt van, tőlünk nyugatabbra a legtöbb teljesen átlagos család megengedheti magának a cuccait, USA-ban meg 200 dollárért el lehet vinni, teljesen normális havidíjjal, szóval nem nagy kiváltság -
callmeakos
veterán
Mert tán az 5C beleilleszkedik az Alma stratégiájába?
Frászkarikát. -
sz.balazs.95
veterán
válasz
-=V3rthil=- #3 üzenetére
Az Epöl forradalmasítani fogja a naptárat, nem tudtad?
szeptemner 10.
szeptember 11.
szeptember 12.
szeptember 13.
szeptember 14.
szeptember 15.
szeptember 16.
október 25.
... -
Leones
csendes tag
(1 hét?
)
A mobilaréna cikkeit érdemes fenntartásokkal kezelni. -
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #13 üzenetére
Annyira nem is érdekel a minőség, csak érted... a nívó elmarad.
De nem baj ott van még a vertu.
pzstm: Értem én, de ez eddig nem volt "divat". Nem akarom bántani a wp -t meg az androidot (s4 -em van) de maradjon mindenki azon a szinten ahol eddig.
-
pzstm
titán
napi iphone hír pipa
Lehet kihagyják az ujjlenyomatleolvasót ha gyártási nehézségek vannak
-
Def26
félisten
-
gerilee
aktív tag
Imádom az ilyen cikkeket... Nem tudunk semmi biztosat, de még az is bizonytalan...
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Csizmás #6 üzenetére
omg. Hát ez gyönyörű. Nem értem minek kell olcsó kategóriába nyomulniuk. Arra ott vannak az androidos, meg wp -s cuccok. Na mindegy.
-
Def26
félisten
Most nézem csak. 5c? Ez meg mi?
-
válasz
-=V3rthil=- #3 üzenetére
Ez egyből szemet szúrt nekem is... Nem értem miért nem olvassa át a cikkeket mielőtt kimennek.. 8 db sort kellene elolvasni. Lassan már nincs olyan cikk amibe ne lehetne belekötni, és ha szólunk még Ő van felháborodva (mármint a cikkíró).
Ha elütések lennének nem érdekelne, de ezek már más hibák... -
-=V3rthil=-
őstag
Szeptember 10 és október 25 között szntem nem egy hét a különbség, mint az alcímben olvasható...
-
jacis
nagyúr
Valahogy nem hoz már lázba egy ilyen almás hír... régen emlékszem úgy vártam, hogy majd mit mutatnak be mint világrengető innováció, de manapság nem jönnek ezek a nagy változások
-
"nem illeszkedik az Apple piaci stratégiájába"
mi a stratégiája?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple várhatóan szeptember 10-én mutatja be legújabb telefonját, mely csak bő egy hónappal azt követően debütál.
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest