Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
iPhone 5?
-
nord_
veterán
válasz freemanone #45 üzenetére
Apple-nél a bumper egy időben azt jelentette, hogy ne veszítsd el a térerőt.
Dali.78
Jogos! Ugye az iPhone 4S bejelentése előtt már elkészült tokokat is mutogattak a nagyobb készülékhez.[ Szerkesztve ]
-
dali.78
tag
kell, mint f.szomra a köröm...
és még a telefont nem is láttuk...
-
BDave
őstag
Már azt hittem, hogy bezárt az Apple, hogy nem volt két napig hír az iPhoneról!
-
törölt tag
soha nem is a saját anyagi helyzetemből indultam ki. csak a célcsoportot nem látom erre akartam utalni...
aki iszonyat kőgazdag az lehet célcsoport egy ilyen kiegészítőre. azok az emberek viszont nem vásárolnak "tucat" telefont. mert jobb helyeken az iphone az. ennek a rétegnek ott van eleve a gresso, a goldvish, a mobiado a vertu vagy tag heuer.
tehát akkor kifejtve az előző kommentemet hogy egyszerűbben értelmezhető legyen: tényleg van 999 olyan kőgazdag, aki ahelyett hogy presztízstelefont venne egy tucattelefonra veri el szinte ugyanazt a pénzt? (mintha venne egy casio órát és learanyoztatná, a végén meg annyiba fájna mint egy normálisabb rolex vagy doxa, vagy akármi) mert aki megveszi ezt 3k-ért az egyediséget, exkluzivitást, stb akar. akkor miért nem vesz olyan telefont eleve?
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Ennek aztán sok értelme van.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Picco
addikt
válasz pingwin011 #37 üzenetére
ertjuk mi, de ha megnezed annak a 3000 dollarnak a realerteket.....es masok egy valoszinuleg feladatat ellatni nem alkalmas, feleslegesen titaniumbol keszulo, sornyito anyagszuksegletu cumot vesznek, azokon hadd kuncogjunk mar egy jot
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
csaabz
őstag
Vicc kategória, persze apple-el kapcsolatos...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
pingwin011
aktív tag
Nem értitek a lényeget! A világon van 999 olyan iPhone tulajdonos (beszélhetünk iPhone 5ről is), aki nem azt nézi, hogy még hány iPhonet tudna ebből venni, és mennyire védi a telefont, mert kb nekik az iPhone filléres dolog, ha törik sebaj, vesznek másikat, mintha én vennék egy rágót. Nekik az a fontos, hogy nehogymár 500 ft-os bumpert tegyenek rá, amilyet rátehet a takarítónő fia is, ha éppen van iPhone 5-e, mert neki sem lesz nehéz venni egyet. Ezek azok az emberek, akik képesek új jachtot venni, ha az 5cm-el hosszabb lesz a másik olajsejkénél, stb. Pikk pakk el fog fogyni az a 999 darab, de nem a mobilarénások körében, akik nem is értik ezt a világot. Én sem természetesen, de létező dolog, tehát el fog fogyni, ennyi.
-
leslie_smith
aktív tag
Csak kicsit lesz drága.Spórolok és veszek 5-öt is. Azért ez már durva.
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
Beri78
őstag
2 hónapon belül elfogy az összes
sokan vannak "jó" anyagi helyzetben, akik szeretnek villogni
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
nord_
veterán
-
sirály12
őstag
Akárhogy elvonatkoztathatsz az anyagi helyzetedtől, ha egy dolog értelmetlen és arra sem igazán jó amire kitalálták, az felesleges! Aki csak azért megveszi 2 készülék áráért mert hú de márkás, és a funkcióját sem látja el, akkor az a szememben bolond! Lehet akármilyen gazdag az illető!
Szerk.:
zippofcy: Hát ez kész, bearanyozta a napom.[ Szerkesztve ]
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
zord01
senior tag
Ez tök röhej. Értem én, hogy presztizs, de ennyiért inkább törjön össze az Iphoen amit leejtek. A keret árából 3-at lehet venni...
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
zippofcy
senior tag
Ha itt a HWn árulja valaki jóárasítva, beszámol egy alig használt Pentium 4 komplett gépet?
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
törölt tag
szerintem egy kicsit túlgyártják ezt a vonalat. valahogy nehezemre esik elhinni hogy van 999 olyan ember aki ilyenre ennyi pénzt lenne hajlandó áldozni... nem mondom hogy csúnya, de még 100 dollárért is kétszer gondolnám meg bármilyen hasonló cucc vásárlását bármilyen telefonhoz...
-
hallerlaller
addikt
bumper, lol
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
hemaka
nagyúr
Holnap meglátjuk milyen lesz. De csak remélni merem, hogy a jack nem az aljára kerül...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Jojo5
őstag
akkor égnek majd ki a népek ha a PVD bevonat elkezd majd kopni...
ez a bevonat az óragyártásban is elterjedt, de egy tok sokkal több környezeti behatásnak van kitéve mint egy PVD... inkább DLC-vel csinálták volna az elvileg jóval tartósabbhttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
mrlujoak
veterán
válasz littlelion21 #19 üzenetére
One X ?! - tényleg, azok valójában mennyire "kopnak"?
A Gresso blogoldala lemaradt az előbbi hsz-emből...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
littlelion21
addikt
PVD? Az jó, drága, de legalább faszául fog kopni.
-
mrlujoak
veterán
Még az is benne van a pakliban, hogy egy komplett hamis kiegészítő kit-et terveztek applék, hogy maximálisan eltereljék a pletyit a valódi modellről...
Mert ugye ez a bumper nem kompatibilis az eddigi modellekkel, így lehet összeesküvés lesz a dologból, és háromszög alapú lesz az új ájfon...Egyébként ezt találtam a Gresso blogoldalán:
Na ennek viszont nem egészen olyan a tetején a kivágás, mint a MA-ás cikkben lévő képé...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
nord_
veterán
Ennyi fikamarcit egyrakáson...
-
Egyelőre nem tudni, hogy a precíz technikával előállított luxustok mennyire nyeli el majd az esetleges esések során tapasztalható rezgéseket, márpedig a telefonok peremét körülölelő megoldásoknak általában pont az lenne a lényege, hogy megóvja a készülék rendkívül sérülékeny üveg felületét.
Szóval lehet semmire sem jó, de az árából vehetnénk az eredeti mellé még két szifont, sőt, ha elég jó nyitóáron startol, talán hármat is...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
nicu71
addikt
hát ez semmit nem véd,de legalább jó drága
nekem 500 forintos szilikony bumper van,és már párszor életmentő volt!
igaz nem is szifonom van."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
mrlujoak
veterán
...és ha jól látom, akkor a felső élről tényleg eltűnt a jack aljzat helye (csak a bekapcsológombnak van vágat)
Az arányok is a pletykált modelléhez hasonlítanak, így csak nem?! (csak de, mégis az elmúlt héten pletyizett modell, vagy ahhoz nagyon hasonló lesz az új ájfon?)
-
Arcképgyáros
a dollár most 222.. azaz 3000 dollár az : 666.000 forint, rosszabb esetben 2 tartalék iphone az árán..
-
Ghoosty
őstag
Én veszek egy ilyet és rárakom egy Samsung telefonra.
-
catroot
veterán
Rendelek egyből kettőt!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Blyan
félisten
Vicces...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
rakloo
aktív tag
-
bagkri01
őstag
Aki ezt megveszi az hülye vagy nagyon sok pénze van, esetleg egyszerre mindkettő ( ez a legrosszabb verzió)
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
kriszpontaz
veterán
Hát....van rá kereslet....
-
GALARDO
addikt
Na ne.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest