Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
Valentino K.
üzenetére
Sajnos azt kell hogy mondjam hogy nem egy ember gazdagodott meg ilyesmiből a környezetemben, szóval érdekes.
-
manchester85
veterán
Ez mind szép és jó, csak sajnos a voda smart csomagjai nagyon rossz feltételűek. Talán smart 400-ig mondható, hogy a csomag viszonylag jó feltételű. A smart 500 pl. 3000-rel drágább, és igaz ugyan, hogy ott már 2 gigát adnak, de szerintem 1 giga bőven mindenre elég, ellenben a csípős többletért csak 100 perccel adnak többet. Pedig egy díjcsomagnál még mindig a percek a legfontosabbak. Az meg egészen botrányos, hogy még smart 1000-ben is 26ft-os percdíjat adjanak túllépés esetén. Ez 110$. Ennyiért minden normális országban több ezer perc van, Amerikában pedig már 70$-ért korlátlan perc van, amik ugyanígy iPhone csomagokhoz választhatóak. De oké, ne példálózzunk a nyugattal, a T médiamánia csomagjai is kenterbe verik az összes smart csomagot. Szóval ez szép és jó, hogy szolgáltatás, csak ez tudod olyan, mint mikor egy elit szórakozóhelyen nincs belépő, csak 1000ft-ot fizetni kell, ami lefogyasztható. És 2 dl narancslé 600ft... Na, ilyenek kb. a smart csomagok is. Csak egy szórakozóhelyen tudja az ember, hogy minden baromi drága, itt meg választhatsz jó csomagok közül is. Tehát effektíve a telefonért fizetsz, nem a szolgáltatásért, még ha hivatalosan a szolgáltatásért is fizetsz. Korábban voltak a vodának a multimédia csomagjai, amik egész fincsik voltak, de természetesen ki is vezették őket, hogy még véletlenül se vegye észre az ember, mennyire pofátlanul lehúzós csomagok a smart-ok...
-
Kashim
őstag
Őszintén nem tudom honnan szedtek ilyen hülyeségeket, de most már kezdek kíváncsi lenni.
(közben meg kicsit megijedni, hogy képesek egyesek valamit ennyire félreértelmezni)1. Senki nem kényszerít rá, hogy havi 21k-ért vedd meg, megveheted olcsóbb csomagban is.
2. Bármilyen más készüléket is megvehetsz ugyanilyen drága csomagokban.
3. Sosem sulykolt ilyet a T sem, náluk is megveheted bármilyen csomagban, csak az ikon típust ajánlják hozzá, aminél a legolcsóbb csomag 5k és 1 gigás mobilnet csomagot tartalmaz.
4. Értsétek már meg, hogy a szolgáltatásért fizeted a havidíjat, nem a telefonért. (kivéve ha részletre veszed, de mellé ugyanúgy fizeted a havidíjat is, mint szolgáltatást)
5. Aki megvesz egy 21k-s csomagot, csak azért, mert olcsóbban jut iPhone-hoz, közben meg kb. 5k-s havidíjat indokolna a telefonálási szokása az még mindig egy idióta. -
én azt nem értem miért kell az szifont ilyen marha drága csomagban adni... akinek van pénze fizesse ki az almát, de ne akarjanak 21 ezer forintos havidíjba beleerőszakolni amire nincs is szükségem.... tudom kérdésem saját magam megválaszoltam, de annak idején a T-nél is azt sulykolták, hogy olyan brutális internet és multimédia igénye van hogy csak ikon 6000000 -es csomaggal lehet kielégíteni.... ugyan már.....

-
FET-MEN
veterán
már futunk is . 2 őt kérek.. na persze. olyan finom előfizetésre van...
-
Domxc
senior tag
Mekkora sor lenne a Vodákban, ha ez a listaár lenne?

-
manchester85
veterán
De jól tudja itt mindenki, hogy melyik lakótelepen kinek van iPhone-ja a nyomorgók közül.
Én nem ismerem ilyen jól mások életét és felszín alapján nem is szokásom ítélkezni. Attól meg, hogy áll egy lakótelepen egy M5-ös BMW, még sok részlet állhat a háttérben. Egyrészt nem is biztos, hogy ott lakik, meg még lehet 20 ezer eset, ami magyarázatot adhat. Az biztos, hogy nem az az általános, hogy egy lakótelepen iPhone 4-ek meg BMW-k figyelnének az embereknél. Inkább hoznám fel példának a "cigire, piára van pénzt" mint az "iPhone 4-re van pénz" érvet. Egyszerűen köze nincs a valósághoz, teljesen rossz sztereotípia a lakótelepi eladósodott emberekre rávarrni, hogy "iPhone 4-re meg BMW-re van pénzed mi, bazmeg?" De ha ti így látjátok, lelketek rajta. 
-
Valentino K.
senior tag
válasz
manchester85
üzenetére
Más tészta, de bedőlt devizahitelesek? Ismerős?

-
imisomogyi
aktív tag
válasz
manchester85
üzenetére
Tényleg nem kell messzire menni, hidd el!
-
franc0
őstag
válasz
manchester85
üzenetére
Nyisd ki a szemed brada, van benne igazság.
Ha gondolod kirándulj egyet a káposztásmegyeri paneltelepen és számolgasd az M5-ös BMW-ket. Nem egy van, elárulhatom. -
manchester85
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na ennek aztán sok értelme volt. Buta általánosítás, a valóságtartalma a 0-val egyenlő, de legalább volt benne kellő rosszindulat. Köszönjük...De még ha így is lenne, mi közöd hozzá? (Viszont nincs így)
Ha már mindent hitelre, az amúgy is sokkal inkább az USA társadalmára jellemző egyébként.
-
Motion_Blur
félisten
Magyar népnek ez kell!
Nyomorog a panelban, minden hitelre van, de ájfón4 kell mert anélkül senki vagy!
-
mukibuci
nagyúr
válasz
manchester85
üzenetére
unalmukba veszik, mintha muszáj lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
manchester85
veterán
válasz
imisomogyi
üzenetére
"Ne izguljatok nem sokára jön az 5, és meglátjátok nem lesznek közel sem akkora eladások. Hogy miért? mert az emberek már unják"
Ja, pont ezt mutatják a növekvő eladások, hogy az emberek már unják, ja.

-
imisomogyi
aktív tag
Bő 1 éves telefon, és azon vitatkoznak, hogy mekkora vagány, ha van ilyened. Menj egy kicsit nyugatabbra. Van iPhone4-ed? Éééés?
Minden második embernek is az van.
Ne izguljatok nem sokára jön az 5, és meglátjátok nem lesznek közel sem akkora eladások. Hogy miért? mert az emberek már unják. Én legalábbis ezt vette, kinnt észre, na meg persze magamon is! -
Valentino K.
senior tag
-
mukibuci
nagyúr
válasz
Lotusomega
üzenetére
mert a témobilnál nem kell havidíjat fizetni

-
Octi
aktív tag
Annyira csípem ezt a magyar mentalitást, miszerint a szolgáltató a szar szemét, mert csapdába csal, és tönkreteszi az életed, és nem a user a sík hülye, hogy nem tudja felmérni, mi fér a keretbe, és mi nem

És bármilyen hihetetlen, van aki használja a telefonját, és nem csak a bnőjének küld napi két SMS-t, mert az fér bele a havi telefonköltségébe.
-
Mr. Byu
aktív tag
Én se értem ezt a nagy értetlenséget... csupa olyan ember jár ide, akinek feltöltőkártyás telefonszáma van, és havi 1500 Ft-ot telefonál, és apu tölti fel minden hónapban?
Akinek csak egy kicsit is komolyabb, emberekkel való érintkezéssel járó munkája van, havi 5-10 ezer forintot úgy eltelefonál, mint a sicc... (főleg, ha a mobilinternetet is beleszámoljuk) Akkor meg miért kell fennakadni a tarifacsomagokon?
-
Mr. Byu
aktív tag
Hát nem tudom Vodafone-nál hogy van, de T-Mobile-nál az ég világon semmilyen fizetőképességi vizsgálat nincs, nem kell munkaviszony, se semmi más. Bemész, kipengeted az előleget, a maradékot meg szépen 12 hónap alatt visszafizeted kamat nélkül, ennyi.
Még csak meg se kérdeznek semmit, hogy pl. diák vagy-e. -
Lotusomega
senior tag
Igen az extrém drága, mert 160at ki kell perkálnod a telóért kezdéskor.
Értem hogy mit akarsz mondani, kolléga arra akart rávilágítani hogy tré több szolgáltatást ad a pénzéért mint a voda, és akkor persze arról már nem is érdemes beszélni hogy külföldön ingyen vagy alacsony összegért hozzádvágják a telót, alacsonyabb havidíjárt. Magyarisztán rulz!! -
válasz
manchester85
üzenetére
De gondolom a TV-hez nem kötelező az extrém drága kábel TV.
-
Daczy
aktív tag
990 + 24*18 000 = 432 990 Ft <> 180 000 Ft

-
mukibuci
nagyúr
válasz
manchester85
üzenetére
jelen esetben teljesen mindegy
a lényeg, hogy a 18 ropi az nem a telefon ára 
-
Fancy-boy
addikt
Ocó
Egyébként meg mindenki úgy veszi meg, vagy nem veszi meg ahogy akarja. -
manchester85
veterán
"és azt a 18000ret a telefonra fizeted havonta, vagy pedig a SZOLGÁLTATÁSért"
Sajnos leginkább egyikre se, inkább a voda zsebére. Hasonlítsuk csak össze a T mobile legdrágább csomagjával!
16 ezerért leforgalmazható havidíj van, 18 és 20ft-os percdíjjal.
A voda smart 700-ban hány perc is van? 18000/700= majdnem 26 ft-os percdíj, ha az sms-t és a mobilnetet grátisznak vesszük, ahogy a médiamániában is van. A többi szolgáltatás a következőképp alakul:
1000 sms vs. 200 sms
Leforgalmazott havidíjon felüli percdíj:
18/20ft vs. 26ft
És akkor még ott a mobil tv is.
Ja, és a készülékár 20 000ft vs 26 000ft.
Szóval ez nagyon szép és jó, hogy a 18 ezret a szolgáltatásért fizeted, csak ezért legalább 800 percet kellene adniuk, és nem 26ft-os percdíjat a 18 ezer fölött. És minimum 500 sms-t. A 200 az napi 7, amit 2 üzenettel könnyedén el lehet érni, ezért is csalóka. Ennyi pénzért kevés. 800 perc, 500 sms, és túlforgalmazás esetén 22ft-os percdíj, erre azt mondanám, versenyképes. De ezekkel a feltételekkel ez is csak egy pofátlanul lehúzós csomag. És most már az iPhone árak is a T-sek fölött vannak többnyire. Igazából mindkét szolgáltató iPhone árszabása pofátlan, de a vodafoné tényleg nagyon látványos. Ennyit a szolgáltatásról meg "olcsóbb havidíjat kell választani"-ról. 18 ezerért több járna, jobb feltételekkel, ez a helyzet...
-
thaler2
senior tag
Az első 20-30 hsz után elkellett mennem hányni egyet néhány ember miatt, de most már jól vagyok hála égnek. Egy rendkívül egyszerű kérdést fogok feltenni:
A magyar ember miért olyan ostoba, hogy állandóan a másik emberrel foglalkozik, ahelyett, hogy magára figyelne ? Könyörgöm egy telefon leárazás van, és máris mindenki okádja, hogy majd minden hülye megy venni, és majd nem fogja tudni fizetni .. Miért ez az első reakció könyörgöm ?

-
.bableWes
őstag
szerintem sokat el tesz zsebre abbol a voda. nem uszitani akarom itt a kedélyeket, mert tényleg szép az, hogy iphone 4 990ftért, csak azért azt nagyon meg kell gondolni. találkoztam ilyen emberrel aki egy ilyenbe futott bele és utána a szolgáltatot szidta. ezt szeretném megelözni
szvsz -
.bableWes
őstag
csak aza baj, hogy a voda smart700 18000ft egy honapra

ezt ugye 12 honapig meg kell tartani ami 18000*12=216000ft
-
Kashim
őstag
válasz
Davidoff91
üzenetére
Igazából csak annyira kéne otthon lenned a dolgokban, amit a Vodafone weboldalának meglátogatása után 1 perc alatt magadba szívsz. Nem lehetetlen dolog, még csak vodásnak sem kell lenni, én sem vagyok az, mégis sikerült. Még egy grafikonnal is le van egyszerűsítve a vizuális típusúaknak. Szóval kedves fórumtárs, lehet hihetetlennek fog hangozni, de a cikkírók is hibázhatnak, mint esetünkben is tették. A szemforgatós hülyének nézős fejet ezennel visszavonom, mert jogos a reklamáció.

-
kiszu
senior tag
Én 2010.nov.29.-én amikoe elkezdték árulni a vodanal akkor smart 300 csomagan 99990 ft ért vettrm. Most ugyaennyi. Hol az árcsökkentés?
-
callmeakos
veterán
ezt a totális megkajáltatás...... persze hazaviszed egy ezresért de havonta perkálsz ennek a harmincszeresét xD
-
vitomi24
tag
Miert nem adjak ingyen mint minden mas orszagban?!
A Magyarokat MINDIG hulyenek nezik.
-
HXY
addikt
Csak 990 Ft???

Akkor rohanok megvenni!

-
miért van az ha cikkben elhangzik hogy "apple", akkor tuti pár ember ölre megy???

-
stewe780
őstag
Ha elhiszed, hogy valamitől neked jobb lesz akkor az nagyobb erő mint ha késsel kényszerítenek rá, hogy vedd meg. A tudatodra, érzékeidre hatnak. Majd egyszer nézz körül miben élünk, miben élsz. Ha bekapcsolod a tv-t, 10 adóból 4-en reklám megy. A városban, mindenhol táblák, a rádió, az internet, mindenhol a reklám. Egyre agyafúrtabb módon próbálnak egyre több pénzt kicsikarni a vásárlóból. Emberek tömegei foglalkoznak azzal, hogy milyen a jó marketing, mivel lehet rávenni valakit a vásárlásra. Nem termékeket árulnak, hanem életérzést adnak. Legalábbis ezt próbálják meg belénk verni. Nem, nem látszik a kés, de ott van, nagyon erősen, erősebben, mintha látszana.
-
21.000Ft-os havidíj csak nekem tűnik soknak?!
-
Davidoff91
aktív tag
"Az iPhone 4-hez továbbra is járnak a Vodafone extra szolgáltatásai..." Kedves fórumtárs, révén nem vagyok otthon a Vodafoneos dolgokban, kijelentésemet a HSZ-em elején lévő cikkből származó idézetre alapoztam. Ez a mondat világosan azt mondja, hogy a szolgáltatások az iPhone-osok kiváltságai, nem szól arról, hogy ha valaki ilyen csomagot választ, de más telefonnal azokra is érvényes lenne....Szemforgatós, hülyének nézős fej ezek alapján jogtalan Kedves fórumtárs...

-
Rusi
senior tag
És a nyomulásban az is benne van, hogy késsel a torkodnál kényszerítenek, hogy igen, most rögtön vegyél egy iPhone 4-et? És mivel pénzed csak egy Voda 858-ra lenne, ezért élből részletre? Ugyan már, a döntést te magad hozod, ha valaki ott ül zombi fejjel a tévé előtt és a reklám hatására felugrik, hogy "asszony, menjünk iPhone 4-et venni!", közben üres a hűtő, akkor nem tudom sajnálni. Ismételten megjegyezném, hogy akárkinek nem adnak részletre telefont, főleg a jó kis világválság óta.

-
ThePlayer
tag
-
-
ThePlayer
tag
Ez a vodkafon valamit tud hogy 990 forintért adja "oda" a szifon4-et...

-
talamasca
senior tag
válasz
Davidoff91
üzenetére
Nincs ebben semmi meglepő, kár, hogy a T-Mobilenál nincs ilyen...
Prémium telefon mellé prémium szolgáltatás.Mutass még egy telefont, ami így tartja az árát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kashim
őstag
válasz
Davidoff91
üzenetére
Soron kívüli ügyintézés és a különleges bánásmód a csomagtípusra vonatkozik, készüléktől függetlenül...

-
rep3at
őstag
válasz
Valentino K.
üzenetére
Sokan esnek bele ebbe a csapdába, pedig illene a jövőre is gondolni.
-
Rusi
senior tag
válasz
Valentino K.
üzenetére
Ha a "kvázi 0%-os hitel"-ként is felfogható részleteket nem tudja fizetni, akkor az miért is a szolgáltató hibája? Ráadásul nem adnak csak úgy részletre akárkinek akármilyen mobilt, főleg nem iPhone 4-et. Szóval aki a havi párezres részletet nem tudja fizetni, az nyugodtan vehet Voda 248-at is 1 forintért (kvázi ingyen). Addig kell nyújtózkodni, ameddig a takaró ér...
-
Davidoff91
aktív tag
Soronkívüli ügyintézés a voda boltban és ügyfélszolgálaton is különleges bánásmód csak azért mert valaki ezt a telefont választotta?? Most nem azért, de ez elég erősen azt sugallja, hogy: "Nekem iPhone-om van mindenki alsóbbrendű nálam..." Mielőtt belémköt valaki, nem vagyok irigy ezekre a kiváltságokra, csak erősen meglepett, amúgy is Telenoros vagyok, szóval iPhone probléma ezzel letudva...

-
Dave1984
őstag
válasz
Valentino K.
üzenetére
Ha kihasznalja a csomag tartalmat,akkor miert lenne hulyeseg?!
-
törölt tag
válasz
Valentino K.
üzenetére
de legalább stílusosan megy csődbe

-
stewe780
őstag
Akkor nem érted a lényeget. Tök mind1, hogy hitel vagy részletfizetés. Elejtik egy termék teljes árát, és a sok bitagyú rohan vásárolni, arra meg nem gondol mi lesz azután...

szerk: közben még eszembe jutott a "Vásárolj mobilt karácsonyra!", mennyit hallottam ezt is a reklámokban, milyen kibaszás már egy rokont becipelni a vodához, anyukám kap egy mobilt tőlem karácsonyra, jajj drága fiam, olyan aranyos vagy...

-
Rusi
senior tag
-
<NewL>
addikt
a vodának van edge hálózata - na ez a címlapos hír ,)
-
stewe780
őstag
Fúú, már 990Ft-tól hazavihető. Ez termeli az agyhalott hitel károsultak tömegeit.

-
Studi22
aktív tag
Több mint két hete...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lehet nem voltam érhető elsőre 

Én nem ismerem ilyen jól mások életét és felszín alapján nem is szokásom ítélkezni. Attól meg, hogy áll egy lakótelepen egy M5-ös BMW, még sok részlet állhat a háttérben. Egyrészt nem is biztos, hogy ott lakik, meg még lehet 20 ezer eset, ami magyarázatot adhat. Az biztos, hogy nem az az általános, hogy egy lakótelepen iPhone 4-ek meg BMW-k figyelnének az embereknél. Inkább hoznám fel példának a "cigire, piára van pénzt" mint az "iPhone 4-re van pénz" érvet. Egyszerűen köze nincs a valósághoz, teljesen rossz sztereotípia a lakótelepi eladósodott emberekre rávarrni, hogy "iPhone 4-re meg BMW-re van pénzed mi, bazmeg?" De ha ti így látjátok, lelketek rajta.