Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeksziboj
tag
-
zord01
senior tag
Jézusom emberek... ne akarjatok céget alapítani...
-
iBlast
aktív tag
Kiváncsi leszek a cuccra ha megéri lehet be ujitok egyet
-
Gadgetfan_
senior tag
"Te tényleg tök komolyan gondolod, hogy SJ nem tudta, hogy lesz mini?? Le merem fogadni, hogy 2-3 (minimum) évvel előre tudják a stratégiát, így halála előtt nagyon jól tudta már ő, hogy milyen lesz az I5 vagy hogy lesz mini."
Jajj, hagyjuk már ezt a "SJ mindent tudott előre" szöveget! Ne csináljunk már belőle Hari Seldont az ég szerelmére, ez az IT ipar ahol még fél évre előre sem lehet tervezni, olyan gyorsan változnak a trendek és igények!
Tudomásul kell venni, hogy a vártnál nagyobb igény van most az iPad-nél kisebb tabokra, és ezt Steve Jobs nyilván nem tudta előre, akármekkora zseni is volt. Ha azonban az Apple-nél szeletet akarnak ebből a tortából is, akkor kénytelenek lesznek most kivételesen a konkurencia és a piac után menni. -
zord01
senior tag
válasz
hallerlaller #18 üzenetére
Te tényleg tök komolyan gondolod, hogy SJ nem tudta, hogy lesz mini?? Le merem fogadni, hogy 2-3 (minimum) évvel előre tudják a stratégiát, így halála előtt nagyon jól tudta már ő, hogy milyen lesz az I5 vagy hogy lesz mini.
Egy ilyen hatalmas multi cég nem 1-2 évre előre tervez, hanem minimum 3-4-5.
Komolyan nem értem azokat, aki már a halála másnapján azt mondogatták, hogy bezzeg ha SJ még élne...
A halálának hatása TÉNYLEGESEN még legalább 1-2 év, mire realizálódik. -
Picco
addikt
válasz
hallerlaller #16 üzenetére
nezz ra a prohardverre
90% h lesz mini -
Picco
addikt
kulfoldi oldalakon olvastam. a nexus es a kidle fire hd csak par honapja jelent meg. de mar szignifikans eladasokat produkalt. nezd csak azt h magyarorszagon meg kapni sem lehet de itt a ph-n rengetegen vettunk mar kulfoldrol.
nameg jozan esz: mi a picsaert csinalnanak kisebb ipad-et ha az androidos konkurenciat nem vennek mint a cukrot? sok embernek nagy a 10". en se cserelnem el szerintem a 7 colos nexusomat egy 10-esre.
-
DasH_001
tag
válasz
petike2014 #2 üzenetére
Az iPad 3 mellett kapható új iPad 2 az A5 chip 32nm-es változatát használja (előtte 45), gondolom ez kerül majd ebbe is. A teljesítménye elég, a fogyasztása pedig valószínűleg nagyon kedvező.
-
Ember, te aztán tudsz alkotni
Nekem a 10"-os tablet túl nagy (próbáltam).
Mielőtt megvettem a Nexus 7-et, ha lett volna iPad mini opcióként, erősen elgondolkodtam volna rajta és nem tudom, melyiket választottam volna, de a nagy iPad semmiképp sem volt alternatíva - ahogy egyre több ember számára nem az a 10". -
Angel1981
veterán
Akkor lesz a szülinapom!
Ez jel számomra! -
dani3l
őstag
Nyilvan igy van, igen. Mert Touchot az vesz, akinek nincs penze iPhonra. Ilyet meg majd az vesz, akinek nincs penze "normalis" iPadra.. Az persze fel sem merülhet, hogy esetleg valaki azert veszi az adott keszüleket, mert arra van szüksege es a hata közepere sem hianyzik egy iPhone vagy adott esetben egy 10"-os iPad..
Ennek ellenere kivancsi leszek, komolyan lesz-e ilyen es ha igen, milyen lesz, mert nem sok ertelmet latom. Tablet kategoriaban mar az iPad sem olyan nagyon draga, ezt meg ugye ala kell löni, dehat megsem lehet olcsobb, mint egy Touch, mert az meg hogy nez mar ki?
Mindenesetre szerintem ha mar tablet, akkor inkabb a 10", ezeket a 7"-osokat mar lassan utolerik a telefonok.. -
csab2
veterán
Szerintem nem lesz iPad mini. Olcsóbb iPadnek ott van az iPad2. A tábla piac 68%-át az Apple uralja. Nincs most szüksége a minire.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
petike2014 #2 üzenetére
Szerintem is hardverben egy iPad2-t láthatunk viszont kisebb kijelzővel.
-
Drughi
addikt
Szerintem hasonló lesz mint az ipod touch széria. Kicsit fapadosabb, kicsit gyengébb, kicsit kisebb, de Apple.
Annak akinek nem lesz pénze Ipad-ra megveszi ezt, ugyanúgy, mint akinek nincs pénze iPhone-ra vesz egy Touch-ot és mellé egy telefont.
Jó volna, ha a 100k-s lélektani határ alatt maradna a cucc hivatalos forrásból és ne a "legfapadosabb" változat...
-
V.T.CS.
senior tag
kiváncsi leszek mennyit fognak elkérni érte.
-
petike2014
aktív tag
Tippem szerint, nem. Költséghatékonyabb, logikusabb választásnak/megoldásnak tartom (így valószínűbbnek),hogy a még gyártásban levő ipad2 hardverét használják fel, amely ekkora felbontás mellett bőségesen elég.
-
flierqqq
tag
A6os CPU lesz benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Két hét múlva leleplezésre kerülhet a régóta pletykált iPad mini.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen házat vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest