Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Három dolog miatt: Egyik az ár, ami a cikkben szerepel, másik a felbontás, ami csorbítaná az Apple minőségről és "nem lépünk vissza, csak előre" felfogásáról 30 év alatt kialakított képet, harmadik meg a cikk címe alapján, hogy "ez" a winnyócos tabletek ellenfelének készül(getne)
amiknek meg a célja a középkategóriás tömegtermékek piaca, nem a felső kategóriáé (persze lesz olyan is) Ez régi történet, MS. nem más az üzleti modellje, ők szoftvert fejlesztenek gépet meg nem, nekik az a cél, hogy minden sz@ron elfusson a windows és minél több gépen, annál jobb. Apple meg elsősorban gépeket fejleszt és gyárt(at) és persze a szolgáltatásokra (iTunes pl) fekszik rá. Nem tudom, mennyire lettem érthető
Egyébként már most is 110 körül megkapsz egy iPad 2-őt még itthon is, képzelheted odakint mennyi lehet.. A kisebb méretet nem tudom, nekem a 10-es is elég kicsike, de biztos van rá igény, ahány ember, annyi féle igény.
Sokkal olcsóbban, pusztán a mérete miatt nem tudnák adni, legalábbis iPad3-hoz mérhető minőségű kijelzővel, mert pl. az új iPad-ben is ott az A5x, meg az a rengeteg (asszem 3x-os) akksi, ami elviszi az új fícsörök miatt. Kivéve!! ha azt az új Sharpos kijelzőt vagy valami hasonlót bele tudnának tenni és olcsóbban tudná ugyanazt vagy jobb minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi