Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thaaleum
aktív tag
It's soooo sexy!
-
daniel909
addikt
mikor jelenik meg kb?
valami pletyka?(#37) Fryskitt: nagy fail lenne ha nem lenne benne. mert ez a legdrágább mini tablet, akkor legyen már "rendes" kijelző benne. szerintem ezt Tim bá is látja.
-
Fryskitt
addikt
Pedig hogy bizonygatták itt pár hónapja, hogy nem lesz retina.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Stanley-B. #35 üzenetére
Ahogy a pezsgő színű i5s és az arany színű S4 sem egyforma. Ráadásul ha egy kicsit is ismernéd a Samsung modellpalettáját, tudhattad volna, hogy ott az arany-barna színű Galaxy Tab 3. Így viszont csak maradt a trollkodás.
-
Lomha 8V
addikt
Most én vagy színvak vagyok, vagy ennek semmi köze az aranyhoz.
-
autox3c
tag
válasz
Stanley-B. #30 üzenetére
Hagyjuk már...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Stanley-B. #30 üzenetére
Ócska trollkodás, ráadásul: [link] Most akkor ki másol kit?
-
Enjoy
addikt
válasz
Stanley-B. #30 üzenetére
Szerintem meg tuti, hogy 1-2 nappal előtte jön...
-
Stanley-B.
őstag
majd bemutató után nemsokkal jön a hír az arany galaxy tabről , nyakamat rá.
-
llaszlo
veterán
Az arany nem pálya, de tetszik a duplázott felbontás és az ujjlenyomat cucc is.
-
Gadgetfan_
senior tag
Az arany szín engem hidegen hagy, és a 2048 x 1536 kijelző felbontás is szükségtelen szerintem ekkora méretben, de ha tényleg lesz ujjlenyomat-olvasó és esetleg megkapja az A7-es procit és az új kamerát is, akkor már meg van mivel lepem meg magam karácsonyra.
-
kakuk.tamas
addikt
Az 5S-en jól néz ki, de ez már túl sok...
-
daniel909
addikt
kell. eddig is csak a kijelző felbontása tartott vissza, de így kell majd h az változik. a pezsi szín meg élőben szép lesz szerintem bár én fehéret fogok venni.
-
gyurka75
csendes tag
arany színben...... aztaleborult!
de ez mitől HÍR, miért ér annyit, hogy érdemes írni róla?
-
tomab04a
aktív tag
Hát ez inkább arany,
mint ez: -
vimes
senior tag
Hát ez nekem elég giccses. Kisebbség közt hódítani fog.o
-
Csapoati
nagyúr
Ez olyan, mint ha valaki azért nem venne Ferrarit, mert az sötétzöld színben IS konfigurálható.
Szerintem amúgy nem rossz ez a szín, de közelebb áll a barnához, mint az aranyhoz, hálistennek.Amúgy ha színes tabletek, akkor innen a közbülső kettő, de főleg a MyAudio szerintem marha jó barna színű:
-
randras
veterán
Na, még eggyel több indok, miért nem veszek meg az új Minit.
-
HawerKing
őstag
Na ilyet veszek
-
gerii
addikt
válasz
Silentfrog #12 üzenetére
A Lumia 1020 közelebb áll az arany színhez mint ez
-
Silentfrog
veterán
Azt hiszem állítani kell a színeket a monitoromon mert nekem ez nem arany színű.
-
hallerlaller
addikt
Na most mégis nagyobb lesz a felbontás?
-
Hát nekem nagyon tetszik a pezsgő színű 5S és szerintem férfiként sem gáz, a fehér az gáz viszont
-
margithid
veterán
Elég jelentős változás lesz a mininél felbontásban!
Amúgy lehet én is bepróbálnám, de ha itthon tényleg 90k körül lesz a toshiba encore, vagy esetleg az asus 10"-os win8 táblagépe billentyűzettel, akkor inkább azok. -
HuMarc
veterán
Hol arany ez?! Ne már! Ez
a) bézs
b) pezsgőszínde semmiképpen sem arany! Steve a színlátást is elvitte magával?
-
beccyboy
aktív tag
Na, ha ezt az asszony meglátja, akkor végleg lemondhatok arról, hogy Nexus 7-et veszünk
-
Dr.Anonymus
addikt
szerintem a pezsgő 5s sem vállalható már férfinak
ha csak nem rap sztár az illető
de ettől függetlenül nagyon szép, egy női kézben nagyon jól mutat mind ez az ipad, mind a pezsgő színű szifonha - a htc desire szélein is megtalálható - barnásra fújt fém szín is lenne a kínálatban, az viszont iszonyat jól mutatna férfi kézben
-
kristof83
aktív tag
Szép...de abszolút nőies!
Az 5S pezsgőszínben még bevállaható pasiknak is, de ez már azért érdekes lesz férfi kézben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest