- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Nem keverem a megosztást és a közös "tárhelyet" vagy nevezzük bárhogy is az alkalmazások közti átjárhatóságot.
De végiggondolva alapvetően igazad van, mert lehetne külön kezelni a megvásárolt tartalmat és a felmásolt tartalmat (ahogy van ez most is) és ha már külön van kezelve, akkor onnantól kezdve valóban nincs értelme a közös tárhely mellőzésének.
-
ZooLee
senior tag
Én arra gondoltam, hogy nem tudják leszabályozni, hogy ha megoszthatsz videókat, akkor ne csak a valahonnan bekerült videókat oszd meg, hanem az iTunes Store-ból bekerülteket is. És ha azt meg tudod osztani, akkor kész, bukta (mármint a tartalomszolgáltatók szempontjából), mert ugye nincs DRM. És azt gondolom, hogy inkább ez a megoszthatatlanság, mint a DRM, de ez más tészta.
De aztán lehet, hogy teljesen rosszul gondolom...
-
ZooLee
senior tag
Még annyi fejlődést vártam volna, hogy ne legyenek ennyire elkülönülve az appok. Tehát ha felmásolok egy filmet a telefonra, akkor azt ne csak a VLC lássa, hanem egyéb lejátszók is. Ez nekem hiányzik.
Hát, ez az ami soha nem lesz benne szerintem, mert a világ boldogabbik felén nem ismerik a felmásolok valamilyen filmet című műsort, hanem megveszem/letöltöm az iTunes Store-ban a filmet és már ott is van ahol kell (iTunes/iPhone/iPad/Apple TV) És ennek megfelelően kezelik a jogvédelem miatt, mivel csak addig működik ilyen jól az iTunes Store ellátottsága, amíg a kiadók megbíznak az Apple-ben.
Szerintem ezt a problémát (mármint hogy miért nem elérhető másik lejátszóban) ők el sem tudják képzleni. Mármint a multimédiás fájlok esetében, mert mondjuk a az egyszerű dokumentumok esetében viszont nehéz megmagyarázni, hogy miért is nincs közös tárhely...Ez a teljes redesign viszont szvsz fölösleges volt
Az a baj szerintem, hogy ez nem még nem is egy teljes redesign, vagy ha az akart lenne, akkor meg abszolút félkész állapotban van. Azt sem sikerült eldönteni, hogy akkor elvetik-e a szkeumorfizmust vagy sem, azt sem, hogy akkor flat vagy nem flat, és ezer más apróságot, mintha húszféle részleg ötveféle irányban dolgozott volna...
-
joey04
titán
Még annyi fejlődést vártam volna, hogy ne legyenek ennyire elkülönülve az appok. Tehát ha felmásolok egy filmet a telefonra, akkor azt ne csak a VLC lássa, hanem egyéb lejátszók is. Ez nekem hiányzik. Valamint az ujjlenyomat-olvasóhoz még jöhetne olyan funkció, hogy le tudja vele védeni az appokat. Pl.: a képek, email, telefon estében ez hasznos lenne. Előbbi nem sok remény van, utóbbi viszont szvsz megérkezhet még akár iOS 7-re is egy frissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged