- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Jó meglátás!
Én mondjuk nem láttam anyámat meg apámat legózni de mégis inkább legóztam egész nap mikor haza értem általános suli 4. osztályig vagy esetleg bicajoztam haverokkal. Nem néztem tévét akkor sem és most sem mert semmi normálisat nem tudnak sugározni kivétel az ismeretterjesztő csatornák, de oda meg beszabadultak a rohadt reklámok amiket baromira utálok... Na jó meg még Cartoonnetwork-öt néztem még. Aztán hogy meglett a gép a legóval eltöltött órák száma csökkent a bicajozásé maradt, a legózástól elvett idő a számítógépezésben jött vissza. Jelenleg ott tartok, hogy nem legózok, nem tévézek (max Discovery, Comedy Central abból is Beugró) és amennyire csak lehet kerülöm a gépet és inkább a barátaimmal elmegyünk valahova és közösen csinálunk valamit vagy megyünk és partyzunk egy jót!
Ha lesz gyerekem (természetesen szeretnék) akkor nem fogja látni hogy apu és anyu ül a tévé/gép elött egész nap hanem a gyerekkel fogok foglalkozni. Aztán meg ha érdekli a gép akkor megmutatom neki ha érdekli a tévé akkor tévézünk de nálam lesz a távirányító.
Szörnyű hogy hova fejlődik a szülő-gyerek viszony napjainkban... Kommunikáció 0
Nálunk szerencsére nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest