Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ceia

őstag

válasz Peter Kiss #63 üzenetére

Tudom, de azt is illett volna támogatni.. Az én jelenlegi böngészőm kb. egyidős az IE8-cal, és ezen a teszten 99/100. Inkább le sem írom hogy melyik az, nehogy szívrohamot kapj.. Már egy ideje tervezgetem hogy újabbra váltok, csak lusta vagyok rá, (prefs, about:config..) ez meg nagyon bevált és még mindig jól szolgál... :B

• floatr

veterán

Normális helyeken ez úgy működik, hogy arra a platformra fejlesztenek új szoftvereket, ami a piacon kellően nagy számban előfordul. Így pl az IE9/10 simán mehetett volna még XP-re, mint ahogy a legújabb egyéb szoftverek is elszaladgálnak. Ha nem ez történik, akkor könnyen elterelheti az ember a figyelmét olyan marhaságokkal, hogy a piacot akarják deformálni azzal, hogy nem fejlesztenek kulcsfontosságúnak mondott szoftvereket egy mesterségesen halálra ítélt platformra.

Persze lehet azzal jönni, hogy nem drága egy új OEM win, csak sajnos a legtöbb esetben ha több OEM/PKC vagy hasonló jellegű szoftvert vettél meg rá, akkor az nem 20-30-40 eft-os kiadás lesz gépenként, hanem jóval több. Mindezt persze egy "ingyenes" szoftver miatt.

törölt tag

"A Microsoft-nak hol érné meg egy 12 éves rendszer támogatása? Inkább a cégeknek kellene jobban odafigyelniük, mit használnak, milyen alkalmazást fejlesztettnek, és nem leragadni 10 évvel ezelőtt. Ha nincs pénz Microsoft infrastruktúrára, ott az open világ."

Ha valami adott helyzetben jól, problémamentesen és kielégítöen müködik, kkor miért kéne megszerelni? A cégek 99,9999%-a nem azzal keresi a kenyerét, hogy Windowst futtat egész álló nap, hanem egyéb programokkal dolgozik, esetleg azon programok is csak a szükséges rossz a profithozó tevékenységhez.

"A támogatás technikailag sem kivitelethető, mert a Windows XP egy rakás sz.r, mindegy, hogy egy végfelhasználó mit mond. Mindig az volt, hogy azon elmegy minden, hű, de jó, egyben hatalmas hiba is. Később megjött a Vista, ahol már szigorúbbra vette a figurát a Microsoft, egyből ment az anyázás, mert sok program megállt, mert egyszerűen hibás gondolatoktól vezérelve fejlesztették őket."

Ha MS kompatibilis akart maradni a korábbi korszakához, akkor neki kellett volna úgy megírni a pistát, hogy a régi szemlélettel megírt programok is jól müködjenek. Egyébként is az OS egyetlen feladata az eröforrásmanagement az alkalmazások között. Semmi más, nem lenne szabad olyannak lennie, hogy ahhoz idomuljon minden program, logikáját tekintve is. Legyenek meg a szabván utasításai, amiket minden esetben ugyan úgy kezeljen.

Új hozzászólás Aktív témák