- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Nah, ha már ötletelés folyik, akkor én is elmondom, hogy számomra mi a legkényelmetlenebb, amikor navigálni akarok.
Az esetek 50%-ában úgy van szükségem a navigációra, hogy azt nem tervezem előre. Tehát mondjuk nem találok oda valahova (ahova előtte úgy gondoltam, hogy simán oda fogok találni), és be kell kapcsolnom a navit, hogy meglegyen az uticél. Állok a forgalomban valahol, és gyorsan kéne a navi. Mit kell ilyenkor tennem? Bekapcsolni a GPS modult a telefonban (rosszabb esetben kitúrni a menüből, jobb esetben van egy ilyen kapcsoló a főképernyőn), elindítani a navi appot, megvárni míg elindul, a navi appon belül bepötyögni a hely címét, ahova menni akarok, aztán miután megtalálta a műholdakat, meg még rányomtam a navigálás gombra, akkor talán végre hajlandó elindítani a navigációt.
Hosszadalmas folyamat, sok nyomkodással, pepecseléssel, nem épp a legbiztonságosabb dolog, főleg ha épp vezetek is közben (persze ilyen sosincs, mindig megállok valahol)
Én arra vagynék (persze lehet, hogy ez nem kivitelezhető, mert a telefonok OP-rendszere szerintem nem nézi jó szemmel, ha egy app magától kapcsolgatja a GPS vevőt, de ki tudja), hogy mondjuk van a navigációs appnak egy widgete a főképernyőn (mondjuk egyetlen gomb), amire rányomok, ott hangalapú kereséssel bediktálom neki a címet, ahova mennék, aztán utána szépen, magától bekapcsolja a GPS modult, elindítja a navi appot, megkeresi a műholdakat, és elindítja a navigációt. Mindent automatikusan, egyetlen egyszer kellene megnyomni a telefon kijelzőjét, míg elindítom a widgetet a főképernyőn, utána minden menne magától.
Ezerszer kényelmesebb és gyorsabb lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest