- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
..és hol lehet megvenni?.
...mire azt meg lehet, addigra jün ki a másik "odúból" is valami..
. Amúgy baromira nem érdekel, hidd el, én még jó darabig elleszek..
..De ettől függetlenül itt, ma többet vártam CPU és GPU oldalról is.
( A tesztet néztem. Jónak ígérkezik, ám CPU oldalról nem egy nagy durranás az sem. Ok, mobilhoz képest az).
-
Geller72
veterán
..egyre jobban tetszik ez az A10-5800K..
.
-
Geller72
veterán
válasz
próbakocka #158 üzenetére
Ha azt le kell cserélned, akkor kb mindent le kell...Az a quad még elég jó. Kell. mellé jó VGa és esetleg még ram. (Ha 2x2-t van, már illik a 2x4).
-
Geller72
veterán
válasz
dozsabalint #96 üzenetére
""Biznisz kategban meg szinte pont, hogy nem int vga-t szerelnek" Csak az esetek 99%-ában"
-Szerinted.. Betűzöm: Buseness class! Nem lecsós "ákciós".
De komolyan nézzél már körül... Lenovo, dell, HP..akármi..Sok helyre kell az a quadro.
.
""Egyrészt nem érdekli, hogy mennyit fogyaszt, mert nem mi fizetjük" Ha éppen kocsiban ülök, akkor nem mindegy, hogy meddig húzza akksiról."
..akkor ismét megkérdezem, kibővítve ezzel: mennyit játszik egy átlagember akkuról, KOCSIBÓL?
. Semmit. Akkor meg ismét csak tök mindegy.. De már látom, meddő vita ez így. Az egész lényegét nem érted. Szép napot.
-
Geller72
veterán
válasz
dozsabalint #84 üzenetére
..szerinted hány ember játszik notin CSAK akkuról? Ha meg nem, akkor meg nem tök mindegy az üzemidő? Nem mellesleg, amelyik notiban van "natív" GPU is, ott váltani lehet, vagy maga a rendszer vált, hogy éppen az IGP-t, vagy a natív VGA-t használja e. De gondolom, ezzel tisztában vagy. Biznisz kategban meg szinte pont, hogy nem int vga-t szerelnek. Én kint melózom és sok kollegának fontos, hogy tudjon játszani és notival, ha lehet. Egyrészt nem érdekli, hogy mennyit fogyaszt, mert nem mi fizetjük, másrészt mindenki használ noti hűtőpadot alapból. Ne kelljen már komplett asztali/konzolt azért magunkkal cipelni, hogy játsszon az ember nap pár órát.
. Nem mellesleg, a híbrid vonal felé tendál a technológia, de ezt már előttem is többen említették, szóval ez a jövő..
-
Geller72
veterán
válasz
foxxmotor #76 üzenetére
Rosszul gondolod. Mindenki arra vár, hogy legyen már egy olyan IGP, ami optimális minőségben (legalább) képes megbirkózni játékokkal, pont hogy kiváltva a natív VGA-t. Amiről te beszélsz, azt már egy telefon/tablet/akármilyen buta szar is tudja. Joggal várható el, hogy ha már elénk raknak egy majd százezres IGP-vel felvértezett CPU-t, akkor az többet tudjon egy HD videónál. Vagy ne rakjon bele, de akkor ne 5%-al tudjon többet, mint egy két éves proci fele annyiért. (Kb.)
-
Geller72
veterán
...ehhh, hát akkor marad a 60W tdp-s, hat magos xeon még egy darabig.
Már 2600->3770-re váltás sem érte meg. Ugye, hogy ugye. #75.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 2700X + Wraith Prism hűtő / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- AMD A10-9700 / 4 mag / Integrált Radeon R7 / Beszámítás OK!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest