Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"A lényeg az hogy miért nem lehet kiadni 1 generációt ami legalább 2 évig szolgál. Nem értem ki bírja ezt anyagilag.?
Én örvendezek csak szeretek aktuál maradni pc fronton, de most mire össze raktam 1 életképes 1150 es configot , jön az 1151-es."
Miért ne szolgálna 2 évig? Az enyém 5 éve szolgál. Kijött közben 3 generáció, na és? Ha a teljesítmény és fícsőrök elég, akkor miért kéne a legfrissebbre, "aktuál"-ra váltani? Egyáltalán nem kötelező "aktuál maradni pc fronton", a játékok döntő többsége nem igényli.
-
.mf
veterán
"-.- LOL 1 évbe 2ő.. hát aki milliárdos annak biztos jó hír, én nem tudom várjak a 6.ra v a 10.re ?:
mikor lesz1 kis pihi leállás?"
Az írásképed és a helyesírásod alapján, az a szám a nevedben a korodra utal?
Nem kötelező minden új generációval cserélni, sőt. Nálam asztali gépben még mindig egy i5 750 teszi a dolgát, semmi gond vele, pedig 2009-ben jelent meg.
Ahelyett, hogy örülnél, hogy folyton fejlesztik, reszelgetnek rajta, most is mennyit csökkent a fogyasztás/teljesítmény mutatója (főleg a Core M-nek). -
.mf
veterán
"Most először történt meg, hogy az Intel legújabb Core i processzorcsaládját nem asztali, hanem mobil vonalon mutatta be."
Jól tetted, hogy öreganyádnak szólítottál
Az egész Core vonal ugyanis így kezdődött, míg asztalra továbbra is a P4-et farigcsálták, addig mobilon szép lassan fejlődött tovább a P3 (P!!!) jobbik fele, s lett Pentium Mobile, Banias és Dothan, majd jött a Yonah, azaz Core Solo és Core Duo, s asztalra csak 2006-ban jött már a Core 2.Köszi a cikket és teszteket.
El is fogadnék egy 12-14" közötti lapost 5257U-val; vagy valami értelmes 2in1 tábla-notit, ami tablet módban csökkentett (de nem folyamatosan alapra throttlingolt, ugye kedves gyártók!), noti módban viszont teljes sebességen használ 5250U-t.Érdekes, hogy a játék-teszteknél a HD4400 néhánynál alig maradt el. Lehet, hogy itt vegyes / cpu limit volt?
martonx, Sinesol: "a legújabb AAA játékokkal."
Skyrim 2011-es. SC2, Civ5 pedig 2010-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest