Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Denny
csendes tag
válasz
instantwater
üzenetére
Az alapfelvetés, hogy a lecsupaszított ROM jó dolog, egyet értek, szóval +1 :-)
A többi szerintem nem teljesen igaz. Napi rendszerességgel használom a gmail klienst, semmi bajom vele. Cache cleaner legacy-t és es taskmanagert használva a memóriák karban tarthatóak. Az e-mail klienst én sem használtam soha. A maps gyorsasága sokmindentől függ. Szabad és alatt 3g lefedettséggel és bármilyen wifi hálózattal (nem kell csatlakozva lennie, elég ha látja) 5-10 sec alatt megtalálja a helyét. Wifi nélkül 20 sec, 3g nélkül 30 sec környékén alakult a pozícionálási idő. Számomra ez nem kegyetlen lassú :-)
Nálam van útvonaltervezés (5.2.1) Továbbá kicsi az erőforrás igénye, nem kell telepíteni sok száz Mb térképet, stb... -
impalaman
aktív tag
válasz
instantwater
üzenetére
A ROM Manager azért van benne, mert van egy-két funkciója ami szükséges a CW Recovery teljes értékű működéséhez, pl. SD-t sem tudsz nélküle CW Recoveryvel particionálni. Az e-mail klienst én például használtam, amíg megvolt a telefon, mondjuk az is igaz, hogy nem valami nagy a havi levelezésem.

ui.: Az iGO felrakást ne reklámozd szerintem, mert erősen warez jellegű a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest