Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
"nem is okostelefon háme' nincs is rajt' fájlkezelő" - óóóó mekkora örökzöld
én meg olyan primitív vagyok, hogy a noticenter sem hiányzik. sőt még zenét is tudok rajta hallgatni anélkül hogy nyávognék... persze nem fogok ellenkezni ha mégis jön egy értesítési központ, de a live cuccok nekem tökéletesen megfelelnek és semmi problémám vele.
ami hiányzik: direktbe PC-ről FTP-n vagy máson keresztül kábelezés nélkül fájlok átvitele PC-re. tudom, van rá progi de nekem nem működött amit próbáltam.
-
David75
őstag
"Gyakori kérdésekről tájékozódni mobil operációs rendszerek témakörben, és ezt szakmai fórumon linkelni is"
Remélem csak trollkodszEgyébként mégis milyen fájlokat akarsz rendezgetni egy fájlkezelőben? Ha a zenehallgatás azon szintjén ragadtál meg, ahol még mappákba rendezve hallgatod a track1-track2-öt akkor ez nem a te rendszered lesz, mint ahogy akkor ios-en se fogod jól érezni magad, ami a te analógiád szerint akkor ugyancsak gyerek cipőben jár elvégre szükség híján ott sincs fájl kezelő, sőt egyik rendszer se támogatja a zenék/videók/játékok warezolását semmilyen p2p programmal.
Egyébként mi az amit annyira fontos telefonon útközben lewarezolni, ami nem ér rá otthon pc melett mikor
hazaérsz? -
mediumgecso
őstag
MP3 letöltés, küldés megy (BT-n, próbáltam, szg<->teló)....már kinőttem abból, hogy HASZNÁLHATÓVÁ varázslás céljából hekkelgessem a telómat, mikor hasznosabban is eltölthetem az időmet (család, barátok, bármi más)......tudom, mert androidról jöttem, és meguntam, hogy ha NORMÁL használatra akarom, akkor rootolni, fagyasztani meg istentudja még mit kell vele csinálni......
Igen, van még mit fejlődnie a WP-nek, de NORMÁL, HÉTKÖZNAPI használatra nagyon is alkalmas, és ezért váltottam!!!! De ezt már páran leírták előttem, más fórumokon is......Szerk.: Mivel androidról jövök tudom, hogy a sok hekkelgetés miatt van az, hogy a telót egyesek kinyírják, aztán meg szétb****sza őket az ideg, mikor a CWM-ből feltelepített sok tweak miatt mégsem úgy megy a teló ahogy kellene.....NA EZT UNTAM MEG!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged