Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memmaao
addikt
válasz
somogyib
üzenetére
Egyetértek az előttem szólóval, és nuke7 le is írta a lényeget: a maszk akkor véd, ha tudjuk azt helyesen használni! Nincs maszk és arcpiszka, nem fogdossuk a külső felét, levenni is úgy kell, hogy kívülről nem erintjük, utána kézfertőtlenítés. Illetve ffp2 és ffp3 maszk engem véd, de kifelé engedi a levegőt így ha én beteg vagyok, a többi embert nem védi. A sebészi maszk teljesen megfelelő közösségi alkalmazásra. Tuti megadják a 2 métert, és ha köhögünk, vagy ránk köhögnek, azt is kellően felfogja. Persze ez is csak akkor ér valamit, ha nem piszkálják. Brutál maszkokat látni manapság, és mindenki taperolja, meg rakosgatja mindenhová. Én műszakban 12 órát vagyok ffp2 maszkban. Kötelezően le kellett borotvalnunk az arcszőrzetünket ( nekem 4 év után, kolléga 27 éve először), mert pl a szakállon sem zár jól. Nem egy leány álom 12 órán át nem az arcodhoz nyúlni...
Igazából a legjobb védelem a lószar! Ha bedörzsölöd vele a kezed, tuti egész nap nem nyúlsz az arcodhoz, elkerülnek két méterre, és alaposan kezet mosol étkezés előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest