Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Memmaao

addikt

válasz somogyib #230 üzenetére

Egyetértek az előttem szólóval, és nuke7 le is írta a lényeget: a maszk akkor véd, ha tudjuk azt helyesen használni! Nincs maszk és arcpiszka, nem fogdossuk a külső felét, levenni is úgy kell, hogy kívülről nem erintjük, utána kézfertőtlenítés. Illetve ffp2 és ffp3 maszk engem véd, de kifelé engedi a levegőt így ha én beteg vagyok, a többi embert nem védi. A sebészi maszk teljesen megfelelő közösségi alkalmazásra. Tuti megadják a 2 métert, és ha köhögünk, vagy ránk köhögnek, azt is kellően felfogja. Persze ez is csak akkor ér valamit, ha nem piszkálják. Brutál maszkokat látni manapság, és mindenki taperolja, meg rakosgatja mindenhová. Én műszakban 12 órát vagyok ffp2 maszkban. Kötelezően le kellett borotvalnunk az arcszőrzetünket ( nekem 4 év után, kolléga 27 éve először), mert pl a szakállon sem zár jól. Nem egy leány álom 12 órán át nem az arcodhoz nyúlni...
    Igazából a legjobb védelem a lószar! Ha bedörzsölöd vele a kezed, tuti egész nap nem nyúlsz az arcodhoz, elkerülnek két méterre, és alaposan kezet mosol étkezés előtt.

Új hozzászólás Aktív témák