- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiby222
aktív tag
Na ennyire mélyen nem mentem bele mert a fene se ért az elektronikai hátteréhez. Csak azt tudom leírni amit látok és az az hogy 80-90fps tartományban olyan mintha villogna a háttérvilágítás. Már külön hálózati dugajra kötöttem a monitort a géptől de nem oldotta meg a gondot. Gondolkozok egy túlfeszvédőn is de nem tudom lenne-e értelme. Lenne értelme vagy hogy lehetne ezt a gondot helyrehozni?
(FullScreenbe is csinálja csak ott ugye ritkábban látsz ilyet mert ott ahhoz, hogy átmenj egyik monitorról a másikra alt+tabolni kell és olyankor nem látod a játékot. Bordelessben azért észrevehető mert a két monitor közötti váltáskor leesik a játék fps-se mert ugye nem az a folyamat van fókuszban de attól még látod a játékot menet közben.) Egyébként okozhatja ezt a problémát hogy egy CCFL fénycsöves monitor van mellette a dugajban? (tudom nagyon laikus kérdés de tényleg nem tudok már mire gondolni) -
törölt tag
tápfeszültség - PWM fokozat - RC-tag kimenetén lévő DC fölött marad valamennyi PWM, de az egyrészt nagyon pici fényerő változást okoz a leden, másrészt magasabb frekvencián, mint ahol az interferencia lüktetése lassulni-megállni látszik ahol f1 és f2 közel kerülne egymáshoz.
Szerintem azért becsapós, mert a videó 50 hz-en készült és a kép háttér-világításának az ingadozása inkább ezzel a frekvenciával interferál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ingatlanos topic!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Yettel topik
- Programozás topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged