Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
Egyelőre még csak rendelhető. Szerintem amikor megjelenik több helyen, olyan 30 és 40 között várható az ára.
Ezzel a kategóriával már kevés gyártó foglalkozik, ráadásul Nokia név alatt kiadott modell, szóval megkérik az árát.
Persze lehet venni például CAT ütésálló készülékeket olcsóbban, de kérdéses a minőségük.
Luck Dragon kolléga véleménye a CAT telefonokról: [link]Mondjuk a CAT B35 ami nem bírja ennyire a strapát jelenleg 30 fölött van a boltokban, tehát a most megjelenő Nokiáért reális lehet a 35-40.
-
Mr.Grincs
veterán
Elég jó fel van pakolva. A 2 megapixeles kamera gyönyörű olajfestményt készíthet, de több mint a semmi. A micro usb helyett valami tipik nokia töltő csatit raktam volna be, mert az sokkal megbízhatóbb volt mint a micro usb... Ellenben a micro usb, ami a világ szarja...Gondolom lesz rajta kis ajtó ami egy idő után elfárad és leájul majd a micro usb tele megy ganéval....ahogy az ilyen telefonoknál szokott lenni Pl. CAT-nél ez rendszeres volt amíg javítottam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 17 - alap
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Warships
- BestBuy ruhás topik
- EAFC 26
- OLED TV topic
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- 6 GB-osGeForce GTX 1660 SUPER (OEM HP)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest