- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
Egyelőre még csak rendelhető. Szerintem amikor megjelenik több helyen, olyan 30 és 40 között várható az ára.
Ezzel a kategóriával már kevés gyártó foglalkozik, ráadásul Nokia név alatt kiadott modell, szóval megkérik az árát.
Persze lehet venni például CAT ütésálló készülékeket olcsóbban, de kérdéses a minőségük.
Luck Dragon kolléga véleménye a CAT telefonokról: [link]Mondjuk a CAT B35 ami nem bírja ennyire a strapát jelenleg 30 fölött van a boltokban, tehát a most megjelenő Nokiáért reális lehet a 35-40.
-
Mr.Grincs
veterán
Elég jó fel van pakolva. A 2 megapixeles kamera gyönyörű olajfestményt készíthet, de több mint a semmi. A micro usb helyett valami tipik nokia töltő csatit raktam volna be, mert az sokkal megbízhatóbb volt mint a micro usb... Ellenben a micro usb, ami a világ szarja...Gondolom lesz rajta kis ajtó ami egy idő után elfárad és leájul majd a micro usb tele megy ganéval....ahogy az ilyen telefonoknál szokott lenni Pl. CAT-nél ez rendszeres volt amíg javítottam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest