- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
DeathAdder #46 üzenetére
Állati nagy a kijelzője a háza viszont egyáltalán nem nagy. HTC One ugyan ilyen magas 4,7-es kijelzővel.
-
törölt tag
válasz
silmatauki #96 üzenetére
Egyre több telefonba kerül bele a Snapdragon 800 (többek között az S4-be is). Óriási ütemű a fejlődés. Remélem, Bogék tesztelni fogják a csúcstelefonok fotós képességeit, ugyanúgy, mint egy éve.
-
blackydan
senior tag
Én a ma hajnalban végeztem ki a gsmarena g2-es cikkét, persze csorgattam a nyálam rendesen... szuperül sikerült, mondjuk gondoltam is h ilyen lesz
Ami viszont most nagyon foglalkoztat az ár... én a 32-es verzióra repülnék rá, mivel a 16 gigásat igencsak keveslem, és ugye bővíteni nem lehet. Persze megnéztem az árakat: clove 468 fontért adja a 16-os verziót persze a 32-es nem kapható náluk. Ahol meg találtam 32-es verziót ott meg 612 font lenne (mobicity)! Bakker 144 font a differencia ez azért elég durva lehúzás, ha jól emlékszem a németek 499 euróért kapják a 16-ot és most nem emlékszem pontosan de valahogy 550 körül a 32-est. Remélem ez valami vicc lesz és még nincsenek belőve az árak mert ez így eléggé szívás itt Angliában ...
-
No.01
addikt
Most olvasom a GSMarena tesztjet... minden tok fasza erre elszurnak egy tok alap dolgot: Hangero!!! Miert???
Jo kijelzo hibatlan fenyerovel, napjaink egyik legjobban teljesito akksija, megelepoen jo kamera erre tessek.
Volt mar telefonom ami borzaszto szar volt es az meg csak elmegy, h a csongest nem halllottam arra ugye ott a vibra (ami mellesleg jo eros a teszt szerint) de a hivas kozbeni hangero vagy zenelejatszas kozbeni hangero problemajat mikent lehet athidalni?? Sehogy...Komolyan mondom hihetetlen
Sebaj majd S5 vagy G3 megoldja... addig meg MX3 fele annyiert
-
jooker82
nagyúr
A G2,videófelvétel adatai 1080 60 fps
Genral
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media
Codec ID : isom
File size : 69.5 MiB
Duration : 19s 455ms
Overall bit rate : 30.0 Mbps
Performer : LGE
Encoded date : UTC 2013-09-02 12:14:34
Tagged date : UTC 2013-09-02 12:14:34Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.2
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 1 frame
Format settings, GOP : M=1, N=60
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 19s 255ms
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 29.9 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 58.738 fps
Minimum frame rate : 30.000 fps
Maximum frame rate : 60.484 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.246
Stream size : 68.7 MiB (99%)
Title : VideoHandle
Language : English
Tagged date : UTC 2013-09-02 12:14:34Audio
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Duration : 19s 455ms
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 156 Kbps
Nominal bit rate : 96.0 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 371 KiB (1%)
Title : SoundHandle
Language : English
Tagged date : UTC 2013-09-02 12:14:34 -
Sinesol
veterán
válasz
silmatauki #112 üzenetére
Hat jo en elhiszem, csakhat nekem a kepekröl nem derült ki egyertelmüen hogy honnan szarmaznak csak van 3 kep de sehol semmi hivatkozasa forrasra ..persze ha tudom hogy ez egy megbizhato modszerrel keszitett összehasonlitas , ahogy emlitetted, akk elfogadom ténynek...
-
silmatauki
őstag
Mondjuk ott a Samsung Galaxy NX a listában, igaz, csak a kitlencsével, ami köztudottan nem a "legkarcosabb", azaz a legnagyobb effektív felbontású (de viszont olcsó)... az sem produkál nagyobb effektív felbontást, mint akár a G2 – annak is a 28-as környékén válnak megkülönböztethetetlenné a vonaljai.
Persze az SGNX tuti, sokkal jobb eredményt ad drága nem-kitlencsével – igaz, akkor már $2000 felett járunk (az SGNX bevezető ára 1700 dodó körül lesz: http://www.engadget.com/2013/08/29/samsung-galaxy-nx-pricing/ ).
Tehát ebben a tesztben sem szerepeltek rosszul a smartphone-ok.
Persze zajban meg DR-ben egy APS-C-szenzorú gép, mint az NX, tönkrever bármilyen smartphone-t, még a 808-at is. Felbontásban azonban, mint látható, nem biztosan, legalábbis nem óccó kitobival.
-
fairi
őstag
válasz
silmatauki #112 üzenetére
Annál a Sony HX-nél minőségibb kompaktot is betehetnének végre a listába...
-
silmatauki
őstag
1. Az Econ által is linkelt GSMArena kameratesztjei rendkívül megbízhatóak, mivel kvantitatívak. (Nem csak úgy mondják, hogy "te, ennek qrva jó kamerája van", hanem tényleg használható ISO 12233 stb.-fotókat tesznek közzé)
2. ahogy alább írtam, a SONY amúgy drága HX sorozatának minden egyes modellje trágya képminőség szempontjából. Nem véletlen, hogy még az "egyszerűbb" smartphone-ok is lenyomják.
-
Sinesol
veterán
válasz
#31733248 #109 üzenetére
Hat ez aztan megbizhato forras 3 random kep felrakva...semmi info csak random alajuk irt tipusok..nem mondom hogy nem hiszem el dehat megis ez igy egy kicsit keves...
viszont akkor már legyen egy negyedik copy-paste is az alá meg ird hogy kodak , ugyanis méltatlanul kihagytad a retro gepeket ... -
silmatauki
őstag
Speciel a SONY HX sorozata nem éppen "noname", hanem az egyik legdrágább kompakt zoom sorozat. Persze ez nem jelenti azt, hogy jó lenne a képminősége. Soha nem volt az, mindig az árkategóriájában a lehető legrosszabb volt.
Persze ez nem jelenti azt, hogy a többi kompaktzoom (Pana ZS / TZ gépek stb.) olyan jó képminőséget produkálnának. Valamivel jobbak, mint a velük összehasonlítható, azoos évjáratú HX-ek.
-
-
silmatauki
őstag
válasz
#31733248 #104 üzenetére
Hát igen, a SONY HX-sorozata mindig is a lehető legtrágyább volt képminőség szempontjából. A SONY mindig belerakta a létező legnagyobb pixelszámú szenzort, hogy ezt vegyék a népek, és ne a Pana / Nikon stb. kompakt zoomjait. Nem is csoda, hogy képminőségben mindig a HX-gépek voltak a legrosszabbak (ma is, amikor simán veszítenek pl. a Pana TZ40-nel szemben).
-
fairi
őstag
válasz
#31733248 #94 üzenetére
Mondjuk az az elverés szó kicsit túlzás, max pixel-peeping-gel megláthatód a különbséget,és boldog lehetsz egy picit jobb. Ám a fények rosszabbak lesznek ugyanúgy átfordul zajtengerbe és mosott vacakká a kép. Annyi igaz, Samsung a csúcskészüléknél figyel a frissítésre(ezt én is tudom az s2 megkapta a 4.1.2, mondjuk a 4.0.3 kicsit botrányos lett, de előfordul), többi készülékénél már rezeg a léc.
nem a kiegyensúlyozottság és a terméktámogatás miatt a veszik az emberek,hanem hogy mindenütt hirdetik, és szolgáltatók fillerékért szórják az ügyfeleknek. Ha fórumokat olvasná minden vevő akkor azt hallaná szar kijelző, mert beég és pentile, meg szar műanyag és drága és vacak, jah a touchwiz használhatatlan és laggel a készülék etc. Mi menyire igaz tényleg más kérdés, végtelen vitát lehet kezdeni ezen. Mint minden sikerkészüléknél a hater-ek elszaporodtak,ez az iphone-nál is. -
Sinesol
veterán
válasz
silmatauki #99 üzenetére
Hat tovabbra se ertem miert akkora szam a mobil kép, hiszen egy also kategorias kompakt is szebb kepet csinal..erre itt elmezgetitek hogy ilyen meg olyan jo kamerak holott nulla semmi mind, és csak arra jo ha alkalomadtan nincs mas keznel löjünk vele pár képet. Komoly celokra egészen kevés alkalmi képek lövésére meg böven jo a legtöbb, akár közepkategorias mobil kamera.
-
silmatauki
őstag
válasz
silmatauki #101 üzenetére
Kiraktam a Képfeltöltésre én is egy képet, amely a #99-ben említett dolgokat megmutatja:
[link]
A piros vonalak azt mutatják, hogy hol válnak a kvázi-vízszintes vonalak megkülönböztethetetlenné. -
törölt tag
válasz
silmatauki #99 üzenetére
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=5543&idPhone2=5371&idPhone3=5161
Itt össze tudod hasonlítani. Nézd meg például a vonalélességet. Egy példa.
-
silmatauki
őstag
válasz
silmatauki #96 üzenetére
A review nem tér ki külön a fotóminőségbeli SG4-viszonyra. Szerencsére ez – legalábbis a felbontás szempontjából - könnyen összehasonlítható. Szkrollozzatok le az ISO 12233 ábrán [link] a kétszeres felbontású (10...40) részre (ez a plusz GSM Arena terület).
Az LG G2-n a kb.-vízszintes vonalak kb. a 28-as rovátkánál szűnnek meg elválaszthatóak lenni, míg az SG4-nél kb. 32-nél.
Az SG4 tehát nagyobb effektív felbontású, mivel láthatóan gyengébb (kevésbé drasztikus) az AA aluláteresztő filtere. Igaz, az az ábrán is nagyon jól látszik, hogy a gyenge AA filter, ahogy az általában lenni szokott, közepesen erős szín-moirét is becsempész a 26 és 36 közötti szakaszon a fotóba, azaz bizony a nagyobb effektív felbontást nem adják ingyen.
-
silmatauki
őstag
válasz
#31733248 #94 üzenetére
"Viszont az S4 fotós képességekben (jó fényviszonyok mellett) mégiscsak veri között az összeset."
Nem hiszem, hogy az ugyanazt a 13 Mpixeles szenzort a közeljövőben megkapó, hasonló csúcstelók (iPhone 5S, LG G2 stb.) képminősége rosszabb leszn majd az S4-énél.
Én mindenesetre most semmiképp nem vennék S4-et – az SD800-as cuccok sokkal jobbak. Maximum akkor, ha az új cuccok erősen lenyomják az "elavult" S4 árát mondjuk 90 körülre.
-
törölt tag
"felépített név, marketing, és jó szolgáltatói szerződések adják el és nem az hogy tényleg kiugróan jó lett."
Nem arról van szó, hogy kiugróan jó lett és nem is ennyire egyoldalú a kép. Több telefon is megkapja az aktuális csúcshardvert, óriási különbségek ebben nincsenek. Viszont az S4 fotós képességekben (jó fényviszonyok mellett) mégiscsak veri között az összeset. Vevőként biztos lehetsz abban is, hogy lesz rá több frissítés is (ehhez képest nézd csak meg a korábbi HTC-k, LG-k, vagy az SE Xperia Arc S példáját), hogy nem lesz gond a vételi képességeivel (emlékezz az iPhone 4-re, vagy az LG 4X-re), sem a wifi vételével (mint a One X-nél), jól fog működni a mikrofon, a hangszóró stb... A Samsung aktuális csúcstelefonjának mindig kiegyensúlyozottan jó a teljesítménye és a későbbi támogatása is, ilyen egyszerű.
"Konkurensnek képesek lettek 20 milliót vevőt elorozni a samutól és persze a piac túltelített és nem fogja mindenki leváltani az s3-at erre."
Erről van szó. Én sem rohanok megvenni majd az S5-öt, hiszen az S4-gyel is nagyon elégedett vagyok. Aztán persze ki tudja?
-
fairi
őstag
válasz
#31733248 #92 üzenetére
Nincs gyenge összetevője az S4-nek, de ki se emelkedik társai közül. Kamerás okosságok jó része való életben használhatatlan. Mindig ki kell keresni az adott okosságot, közben amire használni akartad el is ment. Legtöbb ilyen funkció marketing anyagban mutat jól, tán majd páran használni fognak belőle 1-2. Kb ennyi.
OIS,fényerős obi,nagyobb szenzor, még erősebb led(vagy xenon) az ami tényleg számít.felépített név, marketing, és jó szolgáltatói szerződések adják el és nem az hogy tényleg kiugróan jó lett.
Ahogy a hype kifulladt vissza is estek az eladósok, persze így is szép számot fog elérni, haszon szépen jön, de nem az elvárt
Konkurensnek képesek lettek 20 milliót vevőt elorozni a samutól és persze a piac túltelített és nem fogja mindenki leváltani az s3-at erre. -
törölt tag
(#18) jooker82
"Hátlap ide,hátlap oda,mindenkienek az az első kérdése egy topicba belépve,hogy milyen tokot érdemes rá venni."
Pontosan, főleg a fém és üveg hátlapos telefonok kapnak azonnal tokot. Ennek ismeretében vicces ez az állandó panaszkodás a műanyag készülékházak miatt.
Engem a műanyag készülékház nemhogy nem zavar, de sokkal előnyösebbnek tartom, mint a fémet, mivel nem annyira sérülékeny és nem is rontja úgy a telefon vételi képességeit.
(#39) fairi
"Elég neki annyi hogy kiadja a csúcsmodellt egy korrekt hardverrel. Ám látszik az S4-nél, nem hozta az előzetes brutális elvárásokat a befektetőknek, de így is elképesztő szép számmal adják el."
Néhány dologról azért elfeledkeztél. Például a két PV Nokiát leszámítva a piac legjobb kameráját kapta meg egy számos extrát kínáló kameraszoftverrel, hogy biztos a jó terméktámogatás, hogy nincs gyenge hardveres összetevője stb...
-
F-ECT$
titán
válasz
FragMaster #87 üzenetére
Milyen márkát érdemes belőle nézegetni?
-
-
joey04
titán
válasz
zsirfecske #80 üzenetére
nemár, ennél jobb képernyő/előlap arány nem igen van jelenleg.
hol cáfoltam ezt?
btw nem érted mire gondolok. a szoftveres gombok bazi nagyok. de nem csak nekem tűnt ez fel. [link] -
sid87
senior tag
LG egyre jobb telókat tesz le az asztalra.
Mindenképp ki fogom próbálni ezt a hátsó gomb kialakítást.
-
zsirfecske
addikt
nemár, ennél jobb képernyő/előlap arány nem igen van jelenleg. nekem pont emiatt jön be nagyon. alul szinte minden telefonnál nagy hely van (kivéve moto x), ez főleg technikai/ergonómiai akadály is lehet.
készüljön ebből a nexus5 oldalsó gombokkal és 5 col méretben ugyanekkora házban és elgondolkodom a razr hd cseréjén (hacsak nem jön rá egy 4.3 update vagy egy cm11 még idén).
-
ZS3NI
őstag
Gyönyörű.
-
F-ECT$
titán
Inkább az a kérdés, hogy az elmúlt évek rossz LG-s tapasztalatai után milyen lesz ennek a telefonnak a hosszú távú kezelése, gondolok itt pl a frissítésekre.
Btw én is szívesen vennék Nexus telefont, de azokban nincs FM rádió, így "kénytelen vagyok" nem referencia Samu / LG / Sony / HTC-vel beérni.
-
HawerKing
őstag
Megneznem eloben ezt a kijelzot az S4 mellett
-
ak76
senior tag
Ezt akartam mondani,de mégse tettem mert nehogy az legyen hogy "elvan szállva a N4-től,hisz neki is ilyenje van".
Kategóriatársai,az S3-HOX-SGN2,sőt,még az alapjául szolgáló Optimus G sem tudja azt nyújtani érzetre mint az N4,pedig többnyire mindegyik elveri antutuban,benchmarkban.
Ami viszont szánalmas,hogy az S4 sem jobb,(sőt,olyan helyeken lagol ami eleve nonszensz)pedig szó szerint agyonveri a szintetikus teszteken. -
törölt tag
válasz
Cyberpunk #65 üzenetére
Nem tudom miért kell félreérteni.
Én sem Antutu eredmény alapján veszek telefont. Szimplán az eredmény azért elmond pár dolgot a HW-ről, és az optimalizálásról is. De ezek szerint akkor senkit se izgat csak engem.Intézzétek el, hogy a tesztbe se legyen ezentúl benchmark.
-
Nekem is nagyon bejövős. A hátlap tényleg nem az igazi , de úgy is tokban hordja az ember , úgy meg már rébusz szerintem. Nekem a hátlapról kicsit a nexus 4 hátlapja ugrik be, meg a samu galaxy s4 is.
Összességében szerintem remek kis teló. Várom a tesztet, főleg a fényképes tulajdonságaira vagyok kíváncsi, mert a többi része nem is kétséges , hogy full csúcs kategória jelenleg...
Cyberpunk: Jobb 5letem is lenne, hogy kit tapizzál Te meg
-
törölt tag
válasz
FragMaster #59 üzenetére
.... szerintem igen is sokat elárul az antutu eredmény. Lehet neked nem, de a többségnek sztem igen.
Nem hiába van minden tesztben.... -
Cyberpunk
félisten
Megtapiznám én is, de az még később lesz.
-
margithid
veterán
Hihetetlen mennyire kicsik a túlnyúlások. Nézegettem a nexus s-em a kezemben, nem tünt sokkal kisebbnek mint ez...
Én viszont úgy vagyok vele, hogy hiába csúcsteló, bizony 100k alatt is lehet brutál telefonokat kapni, és mondjuk lehet nexus 4 tovább lesz támogatva mint ez... -
cs.zs.
veterán
Ha már LG, akkor érdemes ezt is megnézni. Szétröhögtem az agyam.
Nagyon komoly (a cucc)
http://youtu.be/Ja2__Q52GAU
-
No.01
addikt
En mar csak a GSMarenas tesztet varom... ha jo az akksi ill eleg fenyes a kijelzo akkor S4-et lecserelem.
Raadasul elorendelesi akcio is van ra meg egy ideig a nemet Saturnban: 500EUR fuggetlenul a 16-os.Jo lesz ez, de a tesztekre meg varni kell kicsit.
-
kbyte1024
veterán
Várható volt hogy nagyot fog ütni
bár a sok Lg ellenes biztos majd talál hibát
amugy meg majdnem mindenki a hátlappal jön amire úgy is tokot vesz akinek ilyen telója van/lesz
-
-
soldier2
őstag
Nagyon jól néz ki szerintem is, a vékony káva különösen oldalt és felül nagyon jól mutat. A kezelőfelület meg a akinek nem tetszik simán cserélhető (WP fanok kedvéért: fel lehet tenni egy WP launchert és észre sem veszed, hogy nem WP
). Hardver is hozza azt ami 2013 őszén úgy tűnik kötelező, a fényképezője meg átlag feletti. Azoknak meg akik szerint drága: kéretik nem összekeverni, hogy valami sok pénzbe kerül, és hogy valami drága. A 600 euro sok pénz igen, főleg Magyarországon, de hogy drága lenne ennyiért ez a teló azt nem mondanám. A Z1 pl 50-100 Euroval drágább, igaz cserébe van rajta néhány dolog ami kiemeli a tucat zászlóshajók közül. A ráncfelvarott S4 sem hiszem, hogy olcsóbb lenne ha majd egyszer megérkezik.
-
JSaN
addikt
Faszan nez ki es tetszik a vekony keret is, csak jo draga. Ebbol ki jon 2db 32gb nexus7 amibol egyik lte.
-
big-J
őstag
Fényes hátlap.... már a samsung is észbekapott a note3mon pedig az nagy szó.
-
Mr.Silkó
veterán
Amúgy nem értem, hogy miért kell ilyen kevés tárhelyet adni a telefonhoz, még a 32 GB is hamar betölthető...
-
assemble
addikt
Na egy Nexus telefon erre alapozva johetne is (es egyre valoszinubb, hogy jon is
)
-
Ali G.
senior tag
hát mostmár mikor LG-t látok szinte mindig olyan gondolatom támad mintha samsungot látnék, szerintem a régebbi dizájnja jobb volt az LG-nek, a kezelőfelülete szintén nem az én világom, a nexus 4 az bejövős
-
DeathAdder
veterán
Ez valami gyönyörű
-
nicu71
addikt
na akkor mondok egy izgit: wp-vel jobb lenne!
amúgy brutál tetszik,a gagyi lakkfeketével is kibékülnék,a hangrendszert pedig szerintem imádnám.
-
pit stop
addikt
HTC milyen trendet csinált home gomb eltűntetéséből..
De itt legalább megvan összességében mindegyik
Egyébként szép lett, mindenben erős. Már csak marketing kell. G-t talán jobban meg kellett volna nyomni régebben - akkor arra is lehetne építeni (mobilos berkeken kívül én nem éreztem hírét, bár az is igaz hogy hozzánk nem is hozták hivatalosan nagy számba). -
fairi
őstag
Tok ide vagy oda, azért Samsung által különösen kedvelt ócska anyagot nem tudom miért kellett az LG-nek felhasználnia. Műanyagok közt is van teljesen normális, de miért kell választani ezt a csillogó,ócska műanyagtípust.
Az S3 és S4 sikere nem lehet erre a magyarázat. samsung felépített egy brand-et, egy nevet egy fogalmat, kemény munkával,elképesztő sok marketinggel,és mobilcéges szerződéssel és bejött neki. Most csak le kell aratnia a gyümölcsöt. Elég neki annyi hogy kiadja a csúcsmodellt egy korrekt hardverrel. Ám látszik az S4-nél, nem hozta az előzetes brutális elvárásokat a befektetőknek, de így is elképesztő szép számmal adják el.Note3-nál már nem süthették el újra ezt a poént (ócska műanyag).
Nézzük máshonnan, ha nem céltudatosan mész Lg G2-öt venni, akkor ha boltba kezedbe kerül, nem igazán fog kitűnni, sima ócska hátlap,azonnal koszos is lett. Az S4-nél is hasonló tapasztalat lesz, de még a csapból is az folyik ez jó telefon, és minden nagy plakáton ő van/volt.LG azt gondolta ha ő is ócska műanyagból építkezik és "felvásárolja" a samu készletét, akkor azonnal sikeres lesz?
ha Lg nem rittyent vmi normális marketinget a készülék alá akkor teljesen lényegtelen miből épül. egyszerűen emberek nem fognak tudni a létérő, pontosabban nem fog tudatosulni hogy ő is opció..
Még az apám, aki a telefóniától oly messze van mint Makó Jeruzsálemtől is tudja hogy a galaxis S4/S3 (neki összefolyik) az jó telefon(ok). Mert látta a plakáton Európában mindenhol(sofőr). Ám azt nem tudja hogy LG gyárt telefonokat. -
Sinesol
veterán
Hja hat akk meg annyival nem is lesz több a szamla..eppenseggel nekem pl mind1 mert elöfizetesröl nem valtanék semmire szal a havi mindig jön tv/internet/telefon stb...söt mar az eon-szamla is odajön egybe...mindezekkel együtt, egész kényelmes D
Masreszt kartyas percdijak meg ugy az egesz majd 2 szerannyi tehat amugyse erné meg, internet, áram telefon, tv minden olcsobb igy egyben +raadas a független ár töredékéért vehetem meg a top telefonokat, tableteket .
. -
roberto02
tag
Nagyon fain
-
Sinesol
veterán
De annyira nemsok ..a legtöbb ember amugyse kartyafüggetlenül veszi meg mivel keves ertelme van hiszen legtöbbünknek megvan a jol megszokott szolgaltatoja, ahol raadas kedvezmenyeket is kap az eltöltött idö alapjan..
Szerintem Kapcsolat programban keszülékcserével ez se lesz több olyan 70-80k-nál, az meg elviselhetö na meg ottvan a kamat mentes reszlet esetleg 6*10-15k ha nem akarja vki egyben kiadni ra a penzt, 6 honap az egy tervezhetö idötartam...
Más szolgaltatoknal nem vagyok otthon de gondolom mindenhol megvannak a megfelelö konstrukciok... -
cs.zs.
veterán
válasz
blade zte #31 üzenetére
Alapvetően ketté lehet osztani a formákra adók ízlését. Van akinek a kerekített jön be (Samsung-szerűk), van akinek a sarkosabb (Sony-félék) . Nekem az utóbbi, de nem fikázom le a másikat, elfogadom hogy másképp látjuk és kész.
A 3000 mAh meg hát ... ez van. Erős cucc, nagy kijelző, ezeket etetni kell, nincs mese. De inkább a fejlődést érdemes észrevenni. Minden vékonyabb lett, pedig többet tud. Érintő, kijelző, hardware, ház, akku, minden. Mi lesz 10 év múlva ? -
ak76
senior tag
A bele jó,a kijelző pazar,a hátlap gagyi,az ár magától értetődő.
Nexus 5,jövőre együtt. -
blade zte
őstag
Úgy néz ki, mint egy szifon-féle kínai kínai oppo n1 másolat, amíböl kispórolták a hátsó tapipadot, és vegyítették egy kis samsung beütéssel.
Látom a 3000 mah mindenhol alap a ma megjelent telóknál, akkor már nem számítok nagy üzemidöre. De ez nekem drága, akarom mondani rossz ár/arány értékü, vagyis felejtös. Majd megveszem ezt a tudást olcsóbban is.
-
demyen
tag
iszonyú szép,
Nekem ugy ahogy van teljesen bejön, elöl hátul mindenhol.
De az ára ami elszomorit. még ha 120-130 ezer, de igy 200k körül lesz ami nagyon durva. -
Kasya
nagyúr
Nagyon tetszik a keszulek, de:
WinPho-val jobb lenne (na meg egy kemenyebb hatlappal) -
Sinesol
veterán
Még hogy nem reagalod tul..joeg ki az akiben barmien hasonlo cucc undort valt ki..talan azokban akik targyakat kepesek imadni meg stb...max nem tetszik a kezelöfelület de hogy undorito...hat nem hiszem hogy ideillö kifejezes...azt hiszem komoly a gond ha már ilyen erös erzelmeket valt ki egy mindennapi hasznalati targy valakiböl....
Vagy talán a szo jelentesevel sincs igazan tisztaban...és csak szeretne valami nagyot mondani..nem az elsö eset sok ilyen ember van manapsag akik ilyen viselkedéssel probalnak többnek latszani...Hogy a temahoz is hozzaszoljak, a kezelöfelület nekem se tetszik , kicsit tulzsufolt igy elsö ranezesre...dehat lelehet cserelni, a márka miatt amugyis szivesen veszek lg-t, eddig még nem kellett csalodnom benne...van a konyhaban egy 15 eves crt es sosem volt semmi gond vele, elözö lg telom is 2.5 evig hasznaltam sose volt vele gond /ellentetben a sonyval ami fél év utan kontakthibas lett es meghalt a kijeltöje /
Ez jo is lesz uj telonak ha lesz jo konstrukcioban elöfizetessel. -
Sinesol
veterán
Egyébként ujabb rekord kötödik az lg nevehez hiszen nemrégiben megcsinaltak az elsö 4k felbontasu 5"-es mobil kijelzöt
Az mekkora lett vna ha ebbe bekerül -
Crucio
aktív tag
Nem, ez nem túl reagálás, szerintem kifejezetten undorító az LG kezelőfelülete, SZERINTEM. És igazam van benne, mert el tudom dönteni, nekem mi undorító és mi nem. Neked tetszik, ez oké, van akinek kevésbé, van akinek jobban. És amúgy no offense.
A telefon viszont jöhetne, úgyis raknék rá mást -
atosan
veterán
Marha jó
-
Matada2.3
veterán
Eszméletlen,
tetszik ez a hátlapi gomb dolog bár ez a fényes lakkműanyag sok lett :/
-
jooker82
nagyúr
Hátlap ide,hátlap oda,mindenkienek az az első kérdése egy topicba belépve,hogy milyen tokot érdemes rá venni.
Meg lehet nézni,a G is prémium anyagot kapott,a Sony Z is,meg a HTC One is és mik lettek eladásban? Nullák. Bezárhat mindhárom gyár. A samsung meg röhögve eladott a csillogós s3- s4 párosból úgy közel 100 milliót.
az LG is rájött erre,hogy nem azt a néhány embert kell kiszolgálni,akik a minőséget firtatják,hanem olyat adnak ki amit mindenkinek el lehet adni.Nekik eladás kell,nem az,hogy itt néhány száz vagy ezer ember megvitatja,hogy melyik a jobb anyagminőségű telefon.
Majd meglátjuk a végét -
cs.zs.
veterán
Miért nincs memo-bővíthetőség ? Ilyen kamera-képességek mellett pikkpakk elfogy a saját tárhely, bármennyi is legyen az.
-
Lavar
aktív tag
Azt a vékony keretjét neki, de megfogdosnám.
-
Saccco
nagyúr
Nagyon szép. Irgalmatlan keskeny káva.
Kár, hogy igen drága lesz. Remélem lesz hasonló dizájnnal megfizethetőbb telefon is. -
-
fairi
őstag
Rájöttem hogy a Note3 miért nem a gusztustalan csillogós,ujjlenyomatgyűjtő műanyag hátlapot kapta!!
Az LG felvásárolta a Samsung teljes csillogós műanyagkészletét, és utána a G2-re tette.
-
Crucio
aktív tag
Az a kezelőfelület valami ritka undorító szerintem
-
Jól néz ki, mondjuk a hátlapi gombok nekem sem jönnek be. De ha lehet hinni a pletykáknak akkor a Nexus 5 kb erre fog épülni, ott majd bizonyíthatnak ismét.
-
joey04
titán
hatalmas visszalépés ez a hátlap. lehet műanyag, de ne ez a csillogós. a hátlapi gombok nálam nagy hátrányt jelentenek, és az alsó sáv is túl nagy, ahol a "gombok" vannak. értelmetlenül nagy területet foglal el a kijelzőből. ez így nem okés nekem.
-
razzorr
őstag
30€ a különbség a 16 és a 32gb-os verzió között? Cukimuki
-
SX Wave
aktív tag
...nincs microSD kártya foglalat. Hát valamivel minden csúcs gépet eltudnak cseszni. Amúgy ez is bejövős.
-
jacis
nagyúr
Nagyon szuper telefon, de az a mocsok fényes gagyi hátlap egyszerűen borzasztó
-
Nxn908xxx
őstag
Eszméletlen jól néz ki!
-
Nem semmi! Egy ilyenre benevezek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest