- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Magisk
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
sziasztok!
itthon is feltettem a ie8-at,de sok helyen azt tapasztalom,hogy ha görgetek le vagy fel az egérrel,akkor nagyon szaggat.veszett zavaró.erre van valami megoldás?vagy ez valami hibája a programnak,vagy az adott weboldal nem szereti?(főleg a tarvianban lehet észre venni,de itt a ph!-n is éreztem egy kicsit).mitöbb,a telepítés sem volt valami egyszerű.valamiért csak szaladgált a zöld csík,de nem volt hajlandó települni.aztán vagy negyedjére meguntam,kilőttem a taskmanagerben,újraindítottam,de aztán végülis úgy látszik mégis feltelepült,mert lehet használni...
-
betyarr
veterán
tyűű!!faja!köszi mindkettőtöknek!
-
betyarr
veterán
van ez a gyorssegéd nevezetű,számomra nagyon idegesítő cucc az ie8-ban.ahányszor csak kijelölök valamit,akkor azonnal beugrik az a kék ikon.pedig már kitöröltem ezt a bővítményt,vagy mifenét.tudtok valamit,amivel eltudnám tűntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest