- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Tehát akkor jobb és az optimalizáltság kérdése nem volt egy jó érv.
Akkor az a kérdés, hogy asztaliba miért GT2 jön csak csúcsnak tűnő modellekbe. És mellé erős cpu.Ez hogy illeszkedik a Skylake koncepciójába?
Én azt gondolom sehogy. Egyszerűen csak kell egy új és erős asztali cpu is a Broadwellek helyett. Annak akinek az kell, mercsak.
? -
sb
veterán
Nem azt mondtam, hogy te írtál mást. Az Intel általános kommunikációja volt az, hogy a Skylake IGP-re gyúr.
Ehhez képest desktopra kihozni gyenge IGP-vel... f*sság. Még akkor is megtévesztő, ha egyszer logikus lenne.Mondjuk én a logikát sem értem abban amit leírtál. Az, hogy nincs optimalizáció Skylake-re hol gond? Minek lenne most? Skylake sincs. Ha kijön akkor meg tessék optimalizálni rá. Ez a feladat.
Ha nem oldják meg akkor miaf*szról beszéltünk eddig, hogy low level api a király meg ahhoz igazított Skylake IGP lesz a jó?Most fordítsuk meg: Ha nem optimalizálnak rá akkor mobilban is lassabb lesz, mint a Broadwell, nem csak asztaliban. Pedig ott nem ártana kihasználni az erejét, ha már van egy erős IGP.
Compute más tészta, de abban meg ha nem lesz különbség akkor itt megint nem lesz előnye a Skylakenek.
Ha összefoglalnám a fentieket akkor kb ez jön ki:
1. Optimalizáció híján a Skylake IGP lassabb lesz mint a Broadwell DX12-ben. Asztalin, mobilon egyaránt mivel sw-függő a dolog.
2. Asztaliban eleve lassabb lesz még optimalizáció után is, mivel kisebb GT2 IGP-vel jön csak.
3. Computeban meg alig lesz gyorsabb a Skylake...
4. ...mármint azonos kiépítésben, mert asztaliban a GT3e vs GT2 nyilván utóbbi megint lassabb lesz.Miben jobb ebben a kontextusban a Skylake? Vagy melyik állításom nem igaz?
(Nyilván az 1. pontot lehet segíteni sw oldalról - ez kell is szvsz. Így ezt az érved nem is nagyon értettem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Crucial 240GB SSD eladó
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest