- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
NumberGuy #79 üzenetére
Mondjuk én is napi szinten oldok meg winfosos gondokat, mert van tapasztalat, meg némi tudás is (s a Google-t is ismerem) - és pont ezek miatt az ismeretek miatt lett elegem a windózból. Tehát csak otthon nincs windózom (most szerencsére munkahelyen sem).
@Csubakka1 : "de azt is tegyük hozzá, egy ezek szerint a szabványoknak, műszaki leírásoknak, specifikációknak nincs értelme. "
Miért ne lenne? Megírták a fixet, volt benne némi hiba, amit nem vettek észre. Vagy nem tesztelték, vagy nem elég jól.
Azt viszont tudjuk, hogy a MS a Win10 óta eléggé leépítette a tesztelőit. Vajon összefügghet ez egy olyan hibával, ami specifikusan csak bizonyos hardvereken jön elő? Nekem gyanús...Közleményt meg mindenki tud kiadni.
-
nemlehet
őstag
válasz
NumberGuy #81 üzenetére
Szerintem ne erőltesd ezt a stílust, mert elküldenek pihenőre.
Amúgy meg teljesen normálisan használható egy X2-es Athlon a mai napig ha van mellette elég memória és SSD. Nálunk a cégnél is van ilyen gép, pl a raktárosok használják. Fut rajta 1 program meg YT-ről tolják rajta a zenét. A céges policy miatt W10 van rajta. Nálunk nem volt ebből probléma, mert jó pár hónap késéssel szokták feltolni a frissítéseket központilag, de igen csak fájt volna mindenkinek ha a raktáros gépek nem használhatók.
Hát kíváncsi vagyok mi lesz még ebből a Spectre+Meltdown problémakörből. Az viszont látszik, hogy nagyon szeretne mindenki a másikra mutogatni a felmerülő problémák miatt.
A végén még az AMD lesz a hibás mindenért
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest