Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
"A megemelt feszültség és magasabb működési frekvencia gyorsítja ezt a folyamatot.""
Így van. Én minden procit úgy állítok be, hogy all core turbo, és ameddig lehet csökkentem a feszt. Nem éreztem még egyáltalán a hátrányát annak, hogy a 9900k minden magja all core mellett 4.7 GHZ - en futott, de igazából ha lejjebb vettem mondjuk 4.3 - ra az órajelet ott sem volt kézzel fogható különbség. A nagyon magas órajelek általában a régebbi architektúrával rendelkező procik ideiglenes mentsvára ( sandy pl.), önmagában ugyanis az órajel még nem jelent sokat ( most a sokat emlegetett Battlefield 5 64 fős multiját hagyjuk, ahol a minél több szál, magasabb órajel érvényesülhet). Egyébként olyan játék, ahol nagyon érezhető a HT jótékony hatása egy 6 mag 12 szálas proci esetében az az AC két utolsó része, megmondom őszintén több nem is jut eszembe, legalábbis azok közül amiket én ismerek vagy játszottam velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- Nintendo Switch V2 32GB+128GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil üvegfóliás + tok
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Nintendo Switch OLED 64+512GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos karcmentes!!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2670QM I 8GB I 500GB I 15,6" HD+ I FirePro I Cam I W10 I Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest