- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkapeter
senior tag
Nekem ez eddig fel sem tűnt.
Mondjuk, bringázás közben, vagy vezetés közben nem igazán van időm számokba bele tekerni.
A GPS nálam eddig mindig stabil volt. Másnál voltak anomáliák, én ezt nem tapasztaltam. Órához mérten jó, 5 méteres pontossággal mutatta a jelet. És hamar be is talál, fél perc-1 perc nálam. -
dajkapeter
senior tag
Páromat egy Xiaomi Amazfit GTR 42mm -rel leptem meg tavaly karácsonykor. Az én GT2 46mm-esemet kb 1 hónappal azelőtt vettem (most lesz 1 éves, Amazfit BIP-et váltott). A BIP-hez üzemidőbe nem lehet hasonlítani, azt havonta, másfél havonta töltöttem. Viszont ahogy kollégák írják valóban 7-10 naponta kell csak tölteni. Én átlag 9 naponta töltöm. Nálam aktív az alvásfigyelés, a pulzus és streszmérés. Reggel 4 ébresztő szól rajta, változóan 10-50 értesítés jön rá, időnként telefonálok rajta keresztül. Meglepő, de nem merül sokkal gyorsabban, ha GPS-t használok (bringázás melóba). Az Amazfit GTR-től jobb, páromét 5-7 naponta kell tölteni. A GT2-n pl belehet állítani, hogy éjszaka DND módba ne kapcsoljon be a kijelző, a GTR-en ezt nem lehet.
Attól függ mire használnád, de szerintem jó alternatíva lehet egy iwatch, vagy egy samsunggal szemben. EKG-t mondjuk nem tud, de minden másra tökéletes. De fele, vagy negyed annyiba kerül mint egy iwatch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest