Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeestvan
tag
Sziasztok!
Szerintetek miért nem lehet frissíteni az app galleryt az órán?
[kép] -
kovbal21
csendes tag
Sziasztok!

Kérlek segítsetek, eddig apple watch-ot használtam, ami futásnál bemondta a km/perc időt km-ként. Váltanék erre az órára, aki esetleg birtokában van ilyen készüléknek kérem megmondaná hogy ez képes-e magyar nyelven hang visszacsatolásra az adott szakaszról? Tudom hogy monitoroz és persze ha ránézek jelzi mégis ilyenkor kerülőm az óra bambulását zenét hallgatva szeretem a fülemre mondja az aktuális km/perces tempót.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!
-
Már pár hete használom az órát, eddig teljesen elégedett vagyok, az 1-től az 5-ig mindet használtam teljes megelégedéssel. Hat nap nekem az akku idő aktív használattal, éjjel nappal rajtam volt, minden eü mérés bekepcsolva, párszor séta gps rögzítéssel. Elöször azt hittem hogy speckó csatolású a szíj, a Watch 5 Gt fórumon is rákérdeztem / eddig itt nem tudtam, azt írta hogy nem lehet hozzá szólni / de aztán leszedtem és pótólható bármilyen 22 mm-esel pótólható, elöször egy bőrszíjat tettem rá aztán fémet. Egy kérdés, hogy e simmel akku idő mennyi, stabilan működik.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Vettem Temuról 4 db-ot utángyártottat, kemény 3500 Ft-ért (összesen) és nagyjából tökéletesek... Egyedül a csatolója nem olyan, mint a gyárinak, hanem a szokásos univerzális módon kell a kis pecket húzogatni, úgy lehet feltenni, eltávolítani, de ezt leszámítva több, mint korrekt cucc. Bátran ajánlom, kis túlzással, ha nem tudnám, hogy nem eredeti, fel sem tűnne.

-
snorbi82
senior tag
Sziasztok!
Az órával való fizetés magyarországon Curve-vel menne? Köszönöm! -
wwhy
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
A Huaweinek csak néhány országban van online boltja, pl. Németországban.
A Temun, Alin csak gyenge utánzatok vannak, van nekem itthon már 7 db., de soha többet, csak gyárit. -
Edit!
csendes tag
Akkumulátor kímélő üzemmódban a wifi, mobilhálózat és animációk tiltásán kívül mi nem működik még? Sehol nem találom a konkrét leírást
-
Edit!
csendes tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Temu, Shein
-
soko70
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én is titánt vettem de a bőrszijjal, merem ajánlani, finoman lehet szabályozni, elég sok a lyuk.
Most jött frissítés, kíváncsi leszek jobb lesz e az edzés érzékelése.
-
ForRedGlory
félisten
Ezekhez hol a bánatban lehet venni gyári szíjat vagy a gyárival megegyező utángyártottat?!
Hetek óta nézem a netet, de semmit nem találok. Nem tudom elhinni, hogy a Huawei nem értékesít külön gyári szíjat?Csak azért küldtem vissza a Titánt, mert a titánszíj edzésre tökéletesen alkalmatlan. Vagy lötyög vagy túl szoros.
-
Mikulásbá
nagyúr
Üdv!
Kedvet kaptam egy ilyen órára, honnan érdemes most megvenni? (hivatalos helyről, hol most a legolcsóbb?)
Amit én találtam, a Yetteles kártyás megoldás talán a legjobb.
-
Y72
aktív tag
A rendszere még mindig zárt?: azaz lehet gpx-et le és feltölteni?
-
wwhy
veterán
Gyakorlati tapasztalata valakinek?
-
botyi78
csendes tag
válasz
Parallaxis
üzenetére
elnézést, félreolvastam. Köszönöm, ez így biztató viszont!
-
ttt1
őstag
válasz
Elementgamer
üzenetére
Hát a plusz mérési funkciók "érdekelnek" mivel néha magas a vérnyomásom (tudon szakorvos kell), de hátha ebben ez az érfal mérés kimutatna valamit
A mostani egy GT2 ami megy 5 napot, szal az alá nem kellene menni. -
botyi78
csendes tag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Köszi! lehet egy kicsit félreérthető voltam. Úgy gondoltam, hogy a GT széria (benne a GT3, GT4 és a GT5 sorozatok) régóta tudja kezelni a külső érzékelőket (ahogy te is írtad). Sajnos az elvileg fejlettebb Watch széria (Watch 3, Watch 4) meg nem tudja ezt. Reméltem, hogy hátha ez az új Watch 5 már tudja... (én az e-sim miatt használom a watch 3-at)
-
Parallaxis
addikt
-
ttt1
őstag
Szerintetek a Watch 5 a jobb ( a szenzor miatt) vagy a GT 5? Az üzemidő nem lenne hátrány, de a szenzorok miatt meg ez tűnik jobb választásnak.
-
Parallaxis
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nézegesd ezt a Youtube csatornát: [link]
Nem sok teszter veti össze az órákat terhelés alatt hitelesített pulzuspánttal, vagy teszteli az alváskövetést EEG-vel lekövetett alvásmonitorozással

A Garminokat meg nem tesztoldalakról ismerem, hanem saját használatból.
Hosszabb ideig használtam már Venu 3-at, Fenix 7 Pro-t, Epix Pro Gen2-t, Fenix 8-at és Enduro 3-at. Többet egy időben is használva, hogy össze tudjam őket hasonlítani.
Szóval, ha azt mondom, hogy az általuk mért adatok esetlegesek, akkor az sajnos úgy is van.
Pl. most egy Fenix 8 van a kezemen (bal kézen). Irodában dolgozom, számítógép előtt ülve. Jobb kezes vagyok és az egeret is jobb kézzel használom. Mégis az óra már lassan 200 lépést rögzített mióta itt ülök és még csak fel sem álltam ez idő alatt... és ez a Fenix 8, a Garmin zászlóshajója, ami közel 400 eFt... -
Parallaxis
addikt
A GT 5 meg a Watch 5 között csak annyi a különbség, hogy nincs esim, nfc, extra egészségügyi tapi?
Nem.
A GT5-ön egy limitált OS fut, míg az 5-ön egy teljesértékű HarmonyOS.
Úgy képzeld el, mint pl. Samsungnál a Galaxy Fit 3 és Galaxy Ultra közötti különbséget.
(A Watch 5 egyébként tartalmazza a GT5 rendszerét is, erre vált át, mikor akkukímélő üzemmódba lép.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hetek óta nézem a netet, de semmit nem találok. Nem tudom elhinni, hogy a Huawei nem értékesít külön gyári szíjat?