Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, törnek fel, mint a talajvíz...Úgy vagyunk, mint anno a VGA-k terén. Nagyon régen még nem volt sok típus és márka, mára már egy gyártónak 26 millió terméke van, melyet még vagy 26 millió gyártó ad el kissé átalakítva...
BTW, az óra Widget szép. Egyedi? (Bár le nem cserélném a Fancy Widgets-t, H7C óra és MUIU időjárás effektekkel, olyan szép)
-
doncortio
senior tag
Szerintem nem kell leszólni ezeket a kínai gépeket: a Huawei és a ZTE is igen nagy vállalatok és a készülékeik negyedévről negyedévre jobb lesz
Blade? Viszik mint a cukrot. IdeOS és Sonic? Őket is vinni fogják. Miért? Egyedi UI (ami számomra lényegtelen, nekem a legalapabb android jön be), naprakész rendszer, Android, olcsóság, jobb prockó, soroljam még? Az átlagjúzert nem érdekli a szar kamera, neki Android kell, Angry Birds, meg minden
Nem mellesleg a Huawei beköltözik Magyarországra is így nekik köszönhetünk majd nem kevés bevételt az állam felé. Már csak ezért is érdemes lenne Sonicot vagy IdeOS-t venni
(És a ZTE-vel építik ki MO. 4G-s hálózatát)
-
cefre00
tag
Szerintem is egyre jobbak, és nagyon dicséretes dolog, hogy vannak ilyen gyártók, mint a Huawei, mert különben, ha finneken, Samun, vagy mondjuk a Motorolán múlna 50-60 ezer alatt nem lehetne kapni egyetlen okostelót sem.
Ezek az egykoron lesajnált kínai arcok pedig kigyakorolták a témát (talán ezért nem nagyon kezdtek bele eddig a mókába), és most ár/érték-ben agyonvernek mindenkit a közép és alsóbb kategóriákban. Igen, erre vártunk.
Nem szeretek csak a névért kiadni akár több 10ezer forintot... -
Tetszik a készülék.Az üzemidő is pozitiv.
-
Blyan
félisten
Álljunk csak meg. A ZTE Blade egy saját gyártmány, saját finanszírozással, a Dell nevében viszont olyan költséggel dolgoznak, minőségellenőrzéssel, amilyet a Dell szab meg.
A Commtiva gyárt pl az Applenek, mégsem gyárt saját néven olyan minőséget.
Senki nem mondja, hogy a ZTE nem tudna teszem azt HTC minőséget gyártani, csak nem akar (ennyi pénzért). -
(jan)
őstag
Aki meg szidja a zte blade-et annak egy kis olvasnivaló:
-
Blyan
félisten
Mindent tudni fognak, amit kell a mangóhoz, lesz benne magyar nyelvű támogatás (Marketplace, billentyűzet, javaslatok, helyesírás-ellenőrző, keresőtámogatás, nyelvtámogatás a később programokhoz, stb ) csak a menük maradnak angolul.
Gondolom nem a teljes hóbelevancot cseréli a frissítés, csak az új(ított) részeket építi be. -
dlaj
őstag
"van NFC támogatás egy spéci hátlappal (feláras), erről már megírtunk korábban, hogy mire jó"
ez sem elhanyagolható. ha jól tudom felső kategóriában is egyelőre még csak a Nexus S tudja. (vagy talán még 1-2) ez is sokaknak fontos lehet.
-
Még mindig mindenki az MSM7227-et erőlteti?! Már régen mindenben az MSM7230-nak kellene a minimumnak lennie!!
-
dlaj
őstag
Itt a Mobilarénán olvastam a fórumon, amit valamelyik tesztelő meg is erősített, hogy a már kiadott készülékeket lehet frissíteni Mango-val, de a magyar nyelvet nem fogja támogatni. Az eredetileg kiadott új Mango-s telefonok tudnak majd magyarul. Én is sajnálnám, ha így lenne, de érthető. Ezek az izmos telefonok (Optimus 7, Omnia 7) 60 ezer-ért annyit tudnának mint az új Mango-s telok, valszeg 120K körül.
-
iScream^
csendes tag
Android legfrissebb verziója dolgozik, a 2.3.3-as
Az régen volt a legújabb.
Amúgy tetszetős, a Huaweit ismerve valami piacverő árat rányomnak, és még tömegfon is lehet. -
robertel
senior tag
Nagyon jó egy okostelefon főleg ha kihasználod, de a sok lassulás, fagyás roppant idegesítő, volt olyan is, hogy nem tudtam fogadni hívást. Bízakodok, hogy wp7-re minél előbb lesznek appok és mango is jó lesz, mert számomra android csalódás, 100e Ft-ért pedig nem fogok telefont venni..
Iphone persze jó meg minden, de iszonyat drága, nem tudom ez az olcsó iphone mennyire igaz, kiváncsi leszek, de én 80at se szívesen adnék már egy telóért, 60 még belefér amennyibe optimus 7 és omnia 7 kerül.
EGyébként bizakodok, hogy zte wp7-es telója is jó lesz, kiváncsian várom idén előrukkolnak-e vele. Nokia az nálam biztos nem játszik, legalábbis egyenlőre, biztos kezdetben jól megnyomják az árat. -
tommjee
senior tag
Na halgass olyanokra akik azt mondják hogy az iOS nem lehet moddingolni meg nem lehet belepiszkálni dehogynem ....
Tehát szerintem ha veszel minden képpen ios mellet dönts vagy iphone 3GS-t vagy ipod touch 4G-t
Ha engedi a pénztárcád akkor iPhone 4Ha komolyabban érdekel akkor írj privátot
-
Bizony.
Különböztessünk meg 3 dolgot:1. Vannak cégek, akik Kínában gyártatnak, mert olcsó a munkaerő, de maga a termék európai/amerikai színvonalú.
2. Vannak a kínaiak által fejlesztett és gyártott termékek, amelyek között is igen sok a felső-kategóriás minőség, ami mindenhol megállja a helyét.
3. És van a kínai szar -
Őszintén érdekel, hogy miért akarnak váltani ennyien Androidról.
Még nincs okostelóm, de vennék és már nem tudom mit.
-
dlaj
őstag
válasz
iMaverick #52 üzenetére
Örülök, hogy nem csak nekem fontos a LED villanó. Szerintem "zseblámpaként" használva legalább annyire hasznos, mint a fényképezéshez segédfénynek. Ha én gyártó lennék minden telefon felső részébe tennék egy zseblámpa LED-et. Ha a filléres Nokia 1800-nál futotta erre, miért nem fér bele egy 30-50-100-150 ezres telefonba. Szerintem egy zseblámpa legalább olyan hasznos lehet mint egy számológép, diktafon, valuta átváltó, stb..... Sokan indulnak be erre is.
-
=Mentor=
őstag
A remény hal meg utoljára, de erős kétségeim vannak. A HTC is kínai, viszont tényleg minőséget gyárt, náluk ellenben a túlárazással van probléma.
(#32) Ricardo: Ennek nem sok jelét látom sajnos...
(#34) Jadro: A Nokia gyengélkedése okán elemzők vettették fel a dolgot, a középkategóriára vetítve.
(#39) elfelejtette: Manapság divat lett mindere ráfogni, hogy az Iphoneról kioppintott... A Samsung Galaxy Ace nem hasonlít rá, de a Nokia N9 sem... Az ovális ikonokat nem az Apple találta fel.
-
vzsryl
nagyúr
"a kínai cégek előretörése (Huawei, ZTE, Alcatel)"
Az Alcatel nem francia?Szerk.:
(#59) tjb007: Értem, lemaradtam egy pár évet. -
syl5
őstag
Ott a pont!
Nem tudom mi a francot csinál a Google, de egyszer fejlődjön ki normális WP7 én biztosan váltani fogok!
Pulse mellett megutáltam ezt az egész szart! Állandóan új romot feltenni, és szarrá kell mókolni a telefont, ahhoz hogy ne akadjon a kezelőfelület, a többiről nem is beszélve... -
zsoltyyy
senior tag
uncsi
-
roypapa
tag
Bárgyártás vagy bérgyártás?
-
gybazsi
senior tag
Nem. A Hero-ban MSM 7200A van. 7225 a Tattoo-ban van.
Egyébként az az érdekes, h nekem az 1.6-os gyári HTC rommal a rendszer alig akad meg. Játékoknál persze azért már kevés ez a processzor, de maga a rendszer sokkal simábban fut, mint ismerősöm GT540-én, amiben MSM7227 van.
Ezen a képen egyébként elég érdekesek a vezérlőgombok a zenelejátszóban.
-
iMaverick
addikt
Az árra kíváncsi lennék én is... A cikk végén annyi van, hogy az u8500-nál pár ezerrel drágább... Huh?
Ez a LED elhagyás meg tényleg röhej! Szerintem 100Ft-os tétel... Pláne akkora mennyiségnél, mint ezek a gyártók. Nyilván nem 5 darabot rendelnek... Ráadásul ez aztán tényleg mehet bele mindegyik készülékbe, szóval "csereszavatos" az alkatrész.
Én annó a Samung Omnia i900-at terveztem cserélni. A cél: Android, min. 5MP kamera, vaku ami LED-es zseblámpaként is használható, min. 3,2-es kijelző. (Persze ilyen, mint wifi az alap!) Nézegettem én ezeket az olcsó készülékeket... T-Mobile Pulse (nem a mini!), ZTE Blade... Valahogy egyik sem fogott meg.
Nem az a bajom, hogy kompromisszumot kell kötni, hiszen pont ez az olcsóbb készülékek "hátránya": valamit-valamiért...
Aztán jöttek a hírek a Samu Ace-ről... Már az első cikkek után tudtam, hogy Őt fogom választani, csak hát ahogy a Mobilarénás cikkben is volt, hogy jó lesz, jó lesz, majd ha lejebb megy az ára... (Mindenképp Domino-ban gondolkodtam, szóval a bolti Domino-s 64000Ft eléggé húzós volt.)
Aztán a Vaterán megláttam 48000-rt, Telenor-osan. 3000-be megállt az "okosítása" a cuccnak, így 51-be meglett a kicsike.
Ezek után ez az u8650 mennyi? Tényleg csak érdeklődés szinten, mert a led hiánya miatt nálam rögtön kiesett a cikket olvasva...
-
Ricardo
titán
A Huawei készülékei eddig nem győztek meg. tesómnak a T-mobile pulse készüléke finoman szólva sem volt meggyőző , főleg hangminőség terén, aztán olvastam a pulse mini tesztet, ahol szintén a hanggal voltak gondok. A mostaniaknál viszont nem hallani panaszokat, remélhetőleg javultak.
A ZTE Blade-el teljesen elégedett vagyok. Megvannak a korlátai, de hozza azt amit elvárok tőle, és megbízhatóan teszi a dolgát a mindennapokban. Nagyon kellemeset csalódtam benne.
-
rep3at
őstag
Kezdő okostelefonosnak tökéletes, ezzel már talán nem fogja megutálni az Androidot (annyira).
-
kcsa
veterán
-
DemonDani
addikt
Amugy egy kis kötekedés a cikkel, a végén, azt írjátok, hogy árához képest jó vétel, ez nem azt jelenti hogy Ajánlott?
Tetszett az szokott lenni, ami jó-jó de kicsit drága, vagy hasonló. -
mrlujoak
veterán
Csini kis mobil lett.
Aki az X3-at kicsinek vélte, annak itt van ez.Jó ár, ha már az alsós okostelefonokról beszélgetünk.
Az U8500-on a mérges madarak kritikán alul repültek, a Voda 858 smart alatt már jobb volt (tudom, vodában próbáltam) az X3-on is jól futott, ezen meg ismét csak jólAz előttem írókhoz csatlakozva, a szerviz mindig is sarkalatos pont.
Jelenleg egy ZTE szervizeltetésével szívok. A Voda ül rajta, de nincs sehol egy ZTE szerviz, ahová mehetnék asztalt borítani...
A Huaweinek legalább van hivatalos szervize... Persze ez sem garancia - sőt - a jó javítási metódusra, de ha már origi kínai gyártó, akkor sokkal inkább Huawei, mint ZTE... -
Kumite
aktív tag
So nice of youSonic e of you, hogy megemlítettéket Sonicot, aki egyébként éppen múlthét pénteken ünnepelte 20. születésnapját -
robertel
senior tag
LG szervíz nagyon korrekt és gyors volt!
Pénteken adtam be vodának a telefont, ma lett kész, kevesebb mint egy hét.
Kár, hogy a telefont nem rakták össze normálisan :S
Egyébként meg nehogy már a 100e Ft-os kategória legyen használható csak, iganis ha én kiadok 50e Ft-ot egy telefonért, akkor az ne fagyjon, ne lassuljon, ne dobálja a memóriakártyát, legyen vaku hozzá, és ne olyan legyen a hátléapja mint gt540-é..
Aki 20-30ért vesz készüléket az kössön kompromisszumot, pl voda 858, galaxy mini, optimus me, de nehogy már 100e Ft-ot kelljen kiadni egy androidos készülékért, amire mondjuk 2 évig jön frissítés is és normálisan lehet használni.
Van még hova fejlődni.. -
Ricardo
titán
Némelyik nagy gyártó szerviz teljesítménye/ sebessége, már így is közelít a nullához.
Így is heteket kell várni egy egy javításra, mert felküldik a központba, és nem sietik el a javítást. A kínai cuccokkal szemben nincsenek nagy elvárásaim. A sajnálatos az hogy a nagyok néha nem jobbak annyival minőségben mint amennyivel drágábbak.
Nem akarom védeni a kínai cuccokat, mert összességében én sem bízom bennük ( a Blade beszerzése előtt is rengeteget olvastam), de azt azért sajnos nem lehet vitatni, hogy a nagyobb márkák, sem nem olyan megbízhatóak mint régen. -
etsmark
tag
Egyet értek Rotate-vel, ma az olcsó androidos telefonok 90%ban nincsen vaku
régen ez már tök alap dolog volt. Ezért is vettem pulse minit mert az igazán ritka hogy olcsó is és autófokúszós vakus kamerája van. A gyártók szándékosan kihagyják a telefonokból és majd a következő generációkba beteszik.Pl hogy lehet egy galaxy s ből ledet kihagyni ?!?!?!? 100ezerét ? napi szinten használom a vakut különféle célokra nagyon jól jön
-
sdd2
veterán
Egész jó készülék
-
robertel
senior tag
Már rég elfelejtettek. Lásd Galaxy mini, GT540, optimus me stb.
Ezek szeritnem rosszabbak mint mondjuk ez vagy zte blade.
Én rengeteget szenvedek optimusgt540-el, arra várok már hogy wp7-en legyen mango meg pár ap pami nekem kell és lépek is, én nem fogok 100k-t adni egy androidos telefonért. És még azokkal is van gond ( optimus 2x) -
Yep. Meg majd azt veszed észre, hogy a nagyok is beállnak fröccsönteni, leépíteni a szervíz hálózatukat, és mindenüket, hogy tarthassák a 0 közeli árszintet.
Utána meg sípolsz majd, mert 2 hónap egy kijelző csere.
Nem véletlenül ennyi egy kínai cucc, ezt te is tudod, nem vagy egy nyeretlen kétéves
-
Xaels
félisten
Azt azért ne felejtsd el, hogy vannak manapság olyan gyártók a piacon akik hasonlóan kezdték és mégis összeforrt a nevük a minőséggel. Egyik cég sem úgy született, hogy minden a kisujjukban volt.
Persze nem kell túlzásba vinni az olcsó variánsok számát, de például ezen a készüléken már mutatkoznak pozitív jelek a jövőt tekintve.
-
Rotate
veterán
komolyan akkora luxuscikk egy sz@ros led a hátlapba? nem hiszem el, hogy 2011-ben 100000forint körüli összeget kell kifizetni, hogy legyen az okostelón segédfény is...
-
Dave1984
őstag
Zenelejatszo nagyon halk(Sony,Panasonic,)fulessel(X8on nem tudtam max hangerore allitani,annyira hangos)ZTE csak cincogott.Fm radio.szintem,raadasul veteli erzekenysege ritka gyenge.Kameraja kritikan aluli.Gyari Rommal szornyen akadozos a menuje.Divxet alig viszi(Vitalplayer,Yx playet,Moboplayerrel egyarant.X8 siman viszi.A feher szin,magasabb fenyeronel kekes ssinu lett.
Azert nagy baj,h. ilyen ocskavast kilehet adni,mert az uj android user,majd a rendszert kuldi el a francba,holott nem az Androiddal van a hiba -
Dave1984
őstag
Magam reszerol soha tobbe kinai szart,mert igaz,minden benne van,akar egy SE,Samsungban,csak epp elvezhetetlen minosegben.Volt ZTE Bladem,koszonom soha tobbe kinai csodakat nem veszek.
-
JR.CSé
senior tag
Nem rossz.De mennyi az ára?Csak én nem talááltam?
-
Akoneira
tag
Valahogy nekem egyértelműen a Samsung YP-S3 mp4-re emlékeztet a formája, ilyenem van és ezért a teló is nagyon bejön
-
Mennyi lesz kb az ára?? Sehol nem láttam a cikkben, vagy csak vak vagyok...
-
=Mentor=
őstag
Én nem örülök az alacsony árú kínai "szutykoknak"... A valódi innovációt felmutató gyártókat (itt nem csak a Nokiára gondolok) hozzák lehetetlen helyzetbe ezek a lopott ötletekből operáló másológépek . Az egyszeri user persze csak azt látja, hogy olcsó, a minőség másodlagos... Bojkottra szólítok fel mindenkit!
-
Prien
addikt
Kíváncsi leszek a kicsit magasabb árfekvésű gépeikre.
-
osztraksajt
őstag
Na végre valami ami értékelhető produktum. A 320x200 Androidhoz vicc kategória, ennek legalább van egy normális méretű (mind fizikai és felbontású) kijelzője és egy átlaguser szinten vállalható processzora.
Talán erre mondanám leginkább hogy igazi szellemi örököse a Pulse-nak.
Ha nem lesz elszállva az ára egy ilyet bevállalok második telefonnak.
-
dokee78
félisten
Beindult a Huawei gépezet.
-
kolosanyi
veterán
Amúgy nem tudom ezek az üzemidők hogy jönnek ki a teszteken. LG Optimus 1500-as akksival az aréna szerint 2 nap átlag használattal, 3 visszafogottan. Na most nekem fél napot bír kb. Igaz fel van húzva a proci 800-ra, meg megy az adatkapcsolat egész nap, de akkor is. A tesztekben is folyamatos adatkapcsolatot írnak (frissítéshez az kell), mégse ilyen eredmények jönnek ki. Most én buzerálom túl sokat a telefonom, vagy mi a fene?
-
foxymaci
senior tag
nekem is tetszik a készülék az üzemidőért jár egy +1
-
JanFe
aktív tag
Jo keszuleknek nez ki
a 3 napos uzemido pedig dicseretes.
-
kolosanyi
veterán
Ez mennyiben tér el az x3-tól?
-
ruzsabazsa
aktív tag
Egész jó de a proci unalmas már tényleg..
-
Smile13
csendes tag
Nem rossz kis készülék ez...
de én is inkább az X5-X6-ra lennék kíváncsi
-
VD
őstag
Jó áron, jó lehet. Határozottan jobb mint az elmúlt hetek olcsó droid termése.
De szvsz egy használt Hero még mindíg jobb választás mint egy ilyen belépő droid. -
Szólista
senior tag
Tetszetös mobil,most már csak az árra vagyok kiváncsi.Hova fogják belöni,mennyivel a 858 fölé.
Bevezető-1.sor --bárgyártás
-
Ricardo
titán
Alapnak nem rossz. A kijelző mennyire látszik kültéren, esetleg napfényben?
-
tommjee
senior tag
Nem rossz a vas
@Akoneira Csak így tovább
-
Goose-T
veterán
Fácsepalm... Unom már az MSM7227-et, már tavaly óta olyanom van. Az X5-öt vagy az X6-ot nem akarják hozni hozzánk?
-
Akoneira
tag
Lássuk a cikket!
[ Módosította: bolondember ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egész pályás letámadás a Huawei-től, megint egy androidos telefon, megint jó áron. És még csak most kezdenek bedurvulni.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest