- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #4285 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66 #4224 üzenetére
Ha valakit érdekel az SMS karakter kódolás hibájának elhárítása(a ha már a Huawei válaszra se méltatott) akkor ezt az itt alkalmazás érdemes ki próbálni. Teszteltük működik.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #4220 üzenetére
Facebook Lite Ezt használják az ismerőseim közül jó páran..
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Darellus92 #4153 üzenetére
Nem kell semmilyen SD kártya formázás, csak dload mappa kell.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Darellus92 #4146 üzenetére
Ha kell kell ROM keres meg privátba és adok csak annyit írj, hogy dual vagy single
-
bubus66
nagyúr
válasz
mackoapo11 #4138 üzenetére
Pont azért írtam, hogy az is az csak ott a Komplett rendszer megy rá. Én mindig ezt használom, és nem a kisebbik OTA frissítést.
(#4142) porterocka
Látod valaki lehurrogott, hogy frissítés Után ajánlottam az FR hát ha mindenki meg csinálná akkor az ilyen hsz-k, hogy a frissítés után tele van buggal elkerülhetők lenne.
Más Mester szuper a Leírásod az Alcatel One Touch Pop C7-ről ma csináltam egyett és tökéletessen el igazodtam rajta. (meg egabi71 segített még) Köszönöm!!
-
bubus66
nagyúr
válasz
mackoapo11 #4134 üzenetére
Rátudod ereszteni az komplett ROM-ot a hivatalos oldalon majd egy év múlva lesz fent
A Beállítások/Frissítések/Menü/Legfrissebb teljes csomag letöltése.
Különben meg az oldalamon fent van a B150 és a B151 is..
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #4098 üzenetére
Igen így, ahogy a mester írta.
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot oem unlockVagy
Vagy pedig kapcsold ki és a Hangerő le és bekapcsoló gomb együttes nyomásával még a zöld robot meg nem jelenik.
A fastboot.exe benne van?
A Win 10 csak akkor ha telepíted
adb-setup-1.4.3
.Vagy ajánlott ezt meg csinálni a telefonhoz tartozó driverek telepítése előtte.
-
bubus66
nagyúr
(#4029) Peat76
Az jó helyen van ott ahol kicsomagoltad
(#4028) porterocka
Vissza tudta tenni mert akitől vette szerintem egy kicsit félre sikerült dualositás volt. De én kétlem, hogy rendesen volt dualositva, mert az user meg azt sem tudta, hogy dupla sim-et is tud fogadni a telo mert csak egy SIM tálca van! -
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #3952 üzenetére
Ez nem igaz mert én tudtam törölni a Twittert.
(#3953) Nokia12
Nem elég az UNROOT a stock Recoveryt is vissza kell tenni.... Ha meg fekszik akkor az a TWRP hibája lesz.
(#3961) barrasz
Persz, hogy nem titok
Ő lenne az Weather & Clock Widget-3.8.1.2
Ha érdekel akkor privátba át küldöm.
(#3963) espista
nem egészen de hasonló
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
cellpeti #3938 üzenetére
(#3938) cellpeti
Igen csak a ROOT-tal lehet eltávolítani a gyári appokat, a ROOT nem stabil csak a dualitáshoz használható. Én legalább is nem tudtam használni. Ha meg jön a frissítés és rá ereszted a TWRP-re meg a ROOT-ra akkor lesz egy könyvnehezék..
(#3939) bedibazsa
Miért van olyan készülék, ahol ez lehetséges?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Pandimakaay #3910 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #3908 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy bármit, hanem, hogy vissza lehet állítani Lockedre,de ezt csak a B130 és a B131-el volt tesztelte, az is lehetséges, hogy ha nem cserélész oeminfo-t akkor marad relock. Nekem nem maradt ott..
Nekem az véleményem hogy akinek nagyon kell a full gyári állapot az inkább neki se álljon.
-
bubus66
nagyúr
válasz
AngeloDivina #3897 üzenetére
Ezt miért tőlem kérdezted????
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3888 üzenetére
De ha kompletten le menti a Telenorost, (mint ahogy a Milestone2 tenne nekem anno B131-el amit nagyon köszönök neki
) és úgy vissza teszi a TWRP-vel a lementett ROM-ot és úgy a Stock recoveryt akkor az jó lesz, ezt teszteltem és egy fórum társ is tesztelte.
Én egy Vodásnak adtam oda a TWRP- 131 feltette, majd vissza ment a stock recovery, és megkapta a frissítést is az gond nélkül fel is ment neki.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3885 üzenetére
Így van lelehetne, (hiszen én is milyen nehezen szereztem meg a függetlenhez valót) menteni egy TWRP-s komplett Telenoros ROM-ot de ha valami balul sül el akkor vége.. Hát az elég nehéz lesz szerezni, max, ha vállalkozó kedvű az user és meg meri csinálni a dualsítás, és előtte a komplett ROM lementését..
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
readonly #3881 üzenetére
Viszont az oeminfo-t kiszedéséhez, a TWRP kell amiban nem vagyok biztos, hogy a Telenorossal menni fog.
Érdekes módon, a Telekomos az gyárilag független a Telenorosnál meg sok minden elő fordulhat mit a P8 Litenél is azzal van a legtöbb munka akár dualositásra akár függetlenhez való ROM felrakására.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #3867 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #3858 üzenetére
Ezt most nem értem ki akarod nyitni a BL?
-
bubus66
nagyúr
válasz
lajos75 #3796 üzenetére
pink75 ez a tied..
Huawei P9 Lite VNS-L21_C432B150
Mindegy ezt töltsd le csomagold ki és az update.app-ot msáold a dload mappába, és a három gombossal indítsd el.
porterocka a b150-es jó neki ugye? mert nem vagyok benne biztos, hogy a B130 felmenne
Nincs a Dobozán IMEI? Lenni kell neki rajta
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #3792 üzenetére
Mert azt betudja állítani, ha fel áll a rendszer, azt hiszem (most nincs kedvem FR-ni), lehet, hogy rosszul emlékszem de a dobozán meg tudja nézni dual vagy single.
(#3794) lajos75
Akkor is a factory resetnek törölni kellett volna mindent.. Ezért furcsa..
Milyen a telefon dualos vagy single?
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #3790 üzenetére
Hogyan szerinted mikor fel sem áll a rendszer?? Max úgy hogy ki hagyja a google beállítást.
De a dobozán is meg tudja nézni IMEI alapján ha kettő van dual ha egy akkor single
-
bubus66
nagyúr
Igen tudom, hogyan lehetne visszaállítani. Kicsomagolod felmásolod a HwThemes mappába és Alkalmazod.
Tessék ezzel vissza tudod állítani
(#3764) porterocka
Így van mehet befelé..
-
bubus66
nagyúr
válasz
hibavissza #3739 üzenetére
(#3739) hibavissza
Van benne giroszkop csak valami bug miatt szoftveresen le van tiltva de root-tal elő lehet csalogatni. Ez már a p8 lite topickba is kilett tárgyalva egyszer
1. ROOT
2. A 6.0 mályvacukor
Menj a letöltési linket és töltse
Ezután ROOT keresse meg a /system/etc/permissions mappát és másol bele az XML fájl.
Engedélyek rw -r - r-- (0644) egyszer változott, reboot, majd giroszkóp engedélyezni kell.android.hardware.sensor.gyroscope.xml
A fényképező jobb mint a P8 Lite-é.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3743 üzenetére
Igen így van. Viszont, ha azt ígérik, hogy tájékoztatnak akkor fognak is legalább is eddig mindig kaptam tőlük tájékoztatást.
(#3742) keszo
Alá írtad???
Más különben meg arra is kíváncsi voltam , hány usert érdekel egy hiba jelenség. Elég gyér számmal lettünk hozzá 94-en.
Anno az LG Optimus Balck P970-nél 2 hét alatt több mint 2000 aláírás lett..
-
bubus66
nagyúr
válasz
morello1982 #3719 üzenetére
Mindegy milyen nyomógombos varázslat a lényeg ugyan az.
A Képen látszik a különbség a nyomgombos a stock recoverybe visz és ott tudod meg csinálni, a kódos a hiden menübe visz és ott nincs recovery, hanem egyből elkezdi a wipe data factory resetet.
A Gyári beállítások nem törli a cachet mint ahogy a hidden menüs sem.
Olyan lesz, mint az első bekapcsolást követően, üres, minden adat elvész
-
bubus66
nagyúr
(#3713) jatszo
Főverzió váltáskor ajánlott a factory reset
Pont nem ajánlott hanem kötelező!! Nem mindegy. Egyébként a P9 Litenél amikor rakosgattam a ROM-okat akkor automatikusan csinált Factory resetet.
(#3715) porterocka
Igen pontosan, így van.
Meg volt olyan is hangoztatta, hogy nem kell a Factory Reset 2 nap múlva meg tele sírta bugokkal a Topikot.
Nagy nehezen rá vettük, hogy csinálja meg és láss csodát működött rendesen , és azóta mindig úgy csinálja, a frissítés, hogy tol neki egy FR..
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
morello1982 #3680 üzenetére
A SMS-ket mivel szoktad lementeni?
-
bubus66
nagyúr
válasz
morello1982 #3678 üzenetére
A névjegyeket lehet gmail fiókkal szinkronizálni, le lehet menteni vcf fájlba a G6-ról, is, át másolni a P9 Lite SD vagy Belső tárhelyere, és a menüből importálni. Vagy a HiSuitevel szintéén lelehet menteni és vissza lehet állítani.
Én csak az sms-ket, a névjegyeket szoktam lementeni, és vissza tenni a többit alkalmazások stb tiszta telepítéssel megy vissza..
-
bubus66
nagyúr
válasz
AngeloDivina #3668 üzenetére
Nekem az első perctől kezdve jó volt
-
bubus66
nagyúr
válasz
AngeloDivina #3666 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
Ha félsz akkor ne tedd fel.
Az Xperiat egy lapra se lehet említeni..
changelog
Ez a frissítés bemutat egy e-mail nyomtatás funkciót, és optimalizál számos funkciót, és a felhasználói felület megjelenítését.[Újdonságok]
Új e-mail nyomtatás funkció.
Új funkció, ahol a slo-mo videókat külön videóként mentheti el.[Javítások]
Hiba javítva, amikor a heti nézet gomb a Naptárban nincs lokalizálva.
Hiba javítva, amikor egyes felhasználói felület elemek helytelenül jelentek meg.[Optimalizációk]
A készüléknév optimalizálva, hogy következetes legyen minden helyzetben.
Optimalizált értesítés headset behelyezésekor.
Számos gyorsindító optimalizálva a legördülő menüben.
Számos alkalmazásikon optimalizálva a főképernyőn.
Javított felhasználói felület a névjegyek képernyőn.
Optimalizált Huawei Swype beviteli mód.[Frissítés megjegyzések]
1. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért.
2. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. -
bubus66
nagyúr
Ezt keresed
com.android.settings/com.android.settings.Settings$DataUsageSummaryActivity
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3575 üzenetére
(#3575) porterocka
Szia
A gyári browser apk, Telepítését annyival egészíteném ki, hogy a Telepítés a belső tárhelyre történjen, a telepítés idejére Alapértelmezett tárhelynek a belső tárhely legyen megadva.
Ha a link nem menne akkor keresetek meg tudok adni mega-s letöltö linket
-
bubus66
nagyúr
válasz
Athos.187 #3513 üzenetére
A Témába levő icon mappába ezt kell le cserélni icon_background_01.png
Itt van a módosított alaptéma BlackLabel(Default) FHD v.4.0.15
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3500 üzenetére
Mondjuk a singleseknek nem kell mert ott elég egy oeminfo-t oda vissza meg futtatni és már zárva is lesz vagy is Locked lesz. Mondjuk elég húzós ahhoz képest, hogy múltkor el költöttünk 4 eurót, és nem tudtuk a P8 litet visszazárni vele..
A dulosoknak ajánlott a DCUnlocker használata..
De megnézem, majd az egyik ismerősöm dualos telefonján ha ott megfuttatom az oeminfo-t akkor mit csinál..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #3484 üzenetére
Miért neked a B131 van fent?
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3481 üzenetére
Igen én csak arra írtam, hogy barátom játszotta az értetlent, egy kicsit, de sikerült meggyőznőm egyenlőre.
Hát azt remélem, hogy nem lesz olyan aki felkarja tenni a L31-est az L21-re (habár soha nem lehet tudni) ki milyen vállalkozó kedvű.
Persze ez csak elmélet, szerintem értelmetlen megoldás, bármi is legyen a vége.
Szerintem is az
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3475 üzenetére
Igen úgy gondoltam én is, hogy fastboot, viszont azt se értettem, hogy minek kellene ezt így megoldni. Kicsit csavart a srác, de azért sikerült lebeszélnem róla, de ahogy ismerem úgy is kipróbálja..
Simán persze, hogy nem menne fel.
(#3476) Sonja
Köszi
azért kérdeztem mert nem tudom a B131 mit írki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardverkemping június végén
- Hardcore café
- DOOM - The Dark Ages
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged