- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi64
aktív tag
E szerint,nálad a belső memórián a HwOUC mapában vissza maradt egy 117746 számú mapa (amiben a frissités volt letöltve,3 Zip) mivel csak OTA volt (148 MB),ha Full OTA-át (1.98 GB) kértél volna le akkor a visszamaradt mapa neve 117745 lene.
Azok akik szervizbe vitték frissités miatt, nézzenek után,hogy létezik-e ilyen hasonló mapa,ezt a mapát lehet törölni (amit biztos megtettek),a FR is törli.
Nálam például érkezrtt az OTA B395-re (118308) amit töröltem és lekértem a Full OTA-át (118309) amit telepitettem.
Szóval ugyanazok a ROM-ok OTA-án és FF keresztül vagy ha beviszed frissiteni.
Ki ahogy szereti.[ Szerkesztve ]
-
Liller7
tag
Nekem még sajnos nem jött frissítés,b381 van rajta t-s,független.Lehet nem is jön már rá?
Galaxy A54+Galaxy Watch 5
-
ORCA58
addikt
válasz Liller7 #13753 üzenetére
Van rá! Tudom, mert rákérdeztem és megírták.
Csak be kell vinni a szervizbe, minimum 4 napra otthagyni, hogy a "szakemberek" fel tudják tenni rá a frissítést. Nem hagytam náluk!Ma kaptam egy emailt a Huaweitől. 3 kérdés volt, az ügyfélszolgálatról.
Nagyon rendes voltam! A szakmai hozzáértésüket 2 pontra értékeltem az 5-ből.[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Nekem független van, B380-as van most rajta, és OTA nem mutatja, hogy lenne frissítés. Ez egyébként miért van? Miért nem találja meg automatikusan a frissítést, és miért kell ehhez szervíz? Nem igazán értem. Én biztos, hogy nem küldözgetem a szervízbe, marad rajta ez akkor.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Zsocy155
őstag
Hogy próbáltad, mire akartad feltenni? P9 Lite frissítési módszerek.
-
Robertó79
tag
Próbálom frissiteni én is ezzel a progival, de ellenőrzés után mire kell rányomni?
WITH IMEI
WITHOUT IMEI -re -
Robertó79
tag
És erre melyiket rakjam fel? Független dualos
Vns-l21c432b380 -
szemesi69
addikt
-
robi 64
tag
Sziasztok.
Itt egy videó a FF használatáról amit régebben készítettem.
FONTOS,hogy a FF-ben ellenőrizd a ROM-hoz való hozzáférést IMEI-n keresztül (WITH IMEI),ha megadja,tuti hogy települ.
Ami illeti az IMEI nélküli (WITHOUT IMEI),jelezheti hogy lehet telepiteni,de NEM fog települni (sokszor próbáltam,letölti de telepitésnél hibát ir ki).
Mostani utolsó telepithető ROM B394/B395.A kijött B396/B397 még NEM telepithető (ez lessz érdekes,kamera javitás,meg még más),Majd ha megjelenik a kövtkező verzió B398/B399 vgy már hogy fogják nevezni. Biztos OREO.[ Szerkesztve ]
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok.
Feleségem Lumia 550 telefonját cserélném erre.
Milyen esetekben érződik a 2 GB RAM (csak bizonyos játékoknál, vagy ha egyszerre több alkalmazás fut)?
Mennyit javítottak a kamera szoftverjén?[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
válasz robi 64 #13773 üzenetére
Szia!
Többek - közöttük a Te videód is - segítségével most ez a helyzet:
Egy kérdésem lenne: van egy HWFF könyvtáram, benne egy 1.67GB és egy 148MB fájl. Ezeket lehet törölni? Van még egy HWOUC könyvtár két üres könyvtárral, ennek úgy gondolom maradnia kell. Köszönöm
42LM660S
-
313313
addikt
Ma reggel arra lettem figyelmes, 9x/8x%-ról reggelre 6x-re merült a teló, még az éjjeli polcon pihent. Nézegetve az akku statisztikát, folyamatosan ébren van/volt a készülék. Próbálok rájönni, hogy mitől, de semmi...
Kb 2 hete raktam újra a készüléket, memo kártyát is formáztam. Hét elején is feltűnt, hogy folyamatosan ébren van a készülék (akku statisztika szerint), de nem találom mitől...
Facebook, messenger, viber, whats up, opera mini van fent, más nagyon nem. Le van tiltva, ami tiltható, pláne a google cuccai.
Valakinek valami ötlete, esetleg járt már így valaki?HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz szemesi69 #13779 üzenetére
Tekintsünk el attól, hogy van 50 perc kijelző idő, újraindítás óta max 10 perc ha van...
Whats upot letöröltwm 15 percig, teló akkor se ment aludni...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz Dimebag88 #13781 üzenetére
Itt nem az akku statisztikával van baj, hanem, hogy folyamatosan megy a proci, nem "pihen". Tegnap este még a polcon volt a telefon, merült 2x-30%-ot...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
szemesi69
addikt
válasz 313313 #13780 üzenetére
Az utolsó kép Gsam progiból van? Azzal bele lehet nézni mélyebben, mert a gyári akku statod nem mutatja igazán mi a gond. Wakelock detektor most már látom. Próbáld ki a Gsam battery monitort a play-ből tölthető, az jobban megmutatja, hol mivel lehet gond. Egy biztosan látszik, nem tud alvóba menni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
313313
addikt
válasz szemesi69 #13785 üzenetére
Felraktam a progit, egyenlőre számol...
Igen régen nekem is ilyen volt, de már hétfőn is észrevettem, hogy folyamatosan ébren van a proci, nem megy alvó módba...Szerk.: Lehet megvan a ludas, nem igazán akar érzékelni a bekapcsoló gomb... Konkrétan nem érzékel most.
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
szemesi69
addikt
válasz 313313 #13786 üzenetére
Nézd át aprolékosan majd, mutatnia kell mi ébreszti, mennyi ideig stb. Nagyon sok mindent tud mutatni. Egy biztos valami program beragadt és pörgeti folyamatosan.
Azt kellene megtalálni. Helymeghatározás, biztonsági mentés, ezek is tudnak ilyent produkálni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
313313
addikt
Úgy néz ki behalt a be/kikapcs gomb, meg se nyikkan
-
313313
addikt
válasz 313313 #13788 üzenetére
Raktam fel progit, hogy lebírjam zárni a kijelzőt, de az meg összeveszik az ujjlenyomat oldással...
Augusztusban lesz a kicsike 2 éves, hétvégén próbálkozok a helyi szervizzel, ha nem jön be, jövőhéten viszem vissza Media Marktba (Nem akarom postázgatni, majd átveszi a vevőszolis, ráíratom, hogy karc és sérülésmentes aztán ez miatt már nem kell majd aggódnom...)HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz szemesi69 #13791 üzenetére
Köszönöm, megvan, már "tudom" zárni a kijelzőt.
Szombaton benézek a szakszervizbe. Utána néztem, van helyben Majd jelentkezek a fejleményekről.Szerk.: még jó, hogy beállítottam az ujjlenyomat oldást még anno, így bírom használni még a készüléket...
[ Szerkesztve ]
-
Zoly75
aktív tag
Itt írták többen, ha jól emlékszem, hogy mivel telenoros telójuk van és nem jön a frissítés, bevitték szervízbe frissíteni.
Nekem levélben a Huawei közölte hogy a legfrisebb rendszer (6.0-s android) van a telefonomon.Most akkor engem vezetnek félre, vagy valamit félreértek?
-
Shryoss
csendes tag
Remélem nem kúrom el a telóm, most próbálom frissíteni FF-el (dualos, független) a témában írtak alapján.
Nem értem miért nem lehet normálisan kiadni a frissítést.....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest