Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi
aktív tag
válasz csiziktomi #4602 üzenetére
(#4563)
-
Promi
aktív tag
válasz boogiemano #4424 üzenetére
-
Promi
aktív tag
A háromgombos indításnál nem csak addig kell nyomni a gombot amíg rezzen egyet, hanem addig amíg be nem jön a frissítési menü, ez kb. 20-30 sec, addig nyomni kell a 3 gombot folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
válasz Richie86 #4270 üzenetére
Nem. Írtam fentebb, hogy B200 vagy B313 alap kell, hogy fent legyen.
De nem kell a hivatalos verziót végig zongorázni, mint ahogy már ez is le lett írva párszor.
Felrakod ezt a (amit én is használtam) GRA-L09_C432B200 Full Version -t, és mehet rá a B317 +full wipe ennyi. -
Promi
aktív tag
B317 alatt a Kingroot v4.8.0 build 20160218 nem működik.
-
Promi
aktív tag
Akinek fent van a Kingroot, annak a telepítési sorrend.
1. Backup
2. Full wipe
3. update 6.0
4. full wipe restart örül -
Promi
aktív tag
válasz Richie86 #4248 üzenetére
Ha teljesen hivatalosan akarsz eljárni, akkor igen így van a sorrend, és majd várd meg míg kiadják hivatalosan (én nem tudok várni, már fel is raktam) .
Azt azért ne felejtsétek el, miután fent van a 6.0, tessék nyomni a full wipe -ot a későbbi problémák elkerülése érdekében! ! !
(#4249) Zolar Tudom, csak bennem mindég az sd kártya maradt meg
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
válasz rejtettlampa #4239 üzenetére
Nincs kizárva, de azért szólhattak volna mi?
-
Promi
aktív tag
Én nem egy alkalommal használtam a telót folyamatos navigációval 640km távon többszöri megállással, és egyálltalaán nem vészesen melegedik. Persze nyáron nem a szélvédő mögé kell tenni, hanem a baloldali szellőző rácsra. Aki azt mondja, hogy ez a teló melegedik, akkor ő még nem használt LG G3 -as telefont, én arról váltottam, na az egy kemence.
-
Promi
aktív tag
válasz V.Stryker #4196 üzenetére
Közben meg találtam amire gondoltam:
Beállítások/Alkalmazások - egyebek/Hívás/ Egyéb beállítások - Telefonfiók beállítások/ Beérkező hívások fogadása
Kipróbáltam, ez nem vonatkozik az automatikus hívásfogadásra. Sajnálom.
más: (a fentebb említett Call Recorder - ACR Premium hívásrögzítő sem működik)
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Közben a fiúk a bányában dolgoznak Kingroot v4.8.0 build 20160218
-
Promi
aktív tag
válasz V.Stryker #4190 üzenetére
Ami engem érint:
1. root után SDFix futtatása (ennek root kell) és igy teljes jogú használója lehetsz a SAJÁT memória kártyádnak.
2. Titanium Backup teljes értékű használata, ezt olvasd át, hogy miket tud (nagyon hasznos).
3. Call Recorder - ACR Premium talán még ez a nagyon jó hívásrögzítő is működik, de ez még tesztelés alatt van.
És még biztos nagyon sok másnak hasznos dolgok vannak, a fent leírtakat csak engem érintenek.
AKI HASZNÁLJA A TV GO ALKALMAZÁST, Ő NE ROOTOLJON MERT NEM FOG MENNI A ROOT MIATT A TV GO -
Promi
aktív tag
Kingroot v4.8.0 build 20160217 újabb kiadás a root kedvelőknek. Aki használja, és eredeti állapotot szeretne vissza állítani, neki a 3 gombos full firmvare visszaállítást kell elvégeznie. Ugyan is használat után egy uninstall NEM TÜNTETI EL A ROOT NYOMAIT. Ennek tudatában használjátok, egyébként teljesen biztonságos.
-
Promi
aktív tag
Lol a Kingroot v4.80 B200 -at tudja rootolni.
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Ezt a fajta root -ot próbálta már valaki?
Installation instructions ROOT
1 Download folder - Tools to install ROOT on ?313 -
and unpack. Tools to install ROOT on В313
2. Set new_twrp, to obtain root-rights. After installing TWRP (before mounting ROOT) be sure to make a backup copy of the firmware.
3. Go into TWRP and put Custom_Kernel+Busybox_P8. Overloaded
4.Go into TWRP and put SuperSU patch-v2.66_Pro.
After installing, press reboot system and see a prompt to install SuperSU. Make a swipe to the right.
After reloading You get a full SuperSu Pro 2.66.
ATTENTION! This can be done only on a custom kernel flashed the SuperSu patch. Otherwise get ballup or eternal download.
Important! When you get the update You need to observe the following rules
1. Before upgrading firmware, it is always necessary to remove ROOT and TWRP
2. Using TWRP to restore a previously made backup of the firmware (without ROOT)
3. Install stock recovery (attached to TWRP ).
3. Now you can upgrade without problems.[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
válasz csiziktomi #4031 üzenetére
-
Promi
aktív tag
Az 1.2 Gigás B313 zip be is van egy 64 megás .app , de mellette több könyvtár is van, ilyenkor nem kell ki csomagolni. Pont ugyan ilyen a B317 -es is, de nem megy fel se a B200 -ra, se a B313 -ra. Egyből valamilyen hibát ír ki (már nem emléxem) és csak restart megy. Ebből gondoltam, (mint ahogy hivatalosan nem is létezik) hogy hibás a zip csomag (amit nem kell ki csomagolni).
-
Promi
aktív tag
Béta 6.0 alatt kényszerítés sd kártyáról a helyi frissitesre. A mappába legyen ott a firmware "dload/update.app"
Tarcsazoba ird: *#*#2846579#*#*
Majd 4-es menupont, majd az 1-es, és frissítés. Valaki le tesztelhetné, hogy így sikerül e a visszaállás béta 6.0 -ról B200 -ra vagy kisebb verzióra, és ha igen, akkor mehetne ez a trükk is a többi okosság közé. Köszönöm előre is annak aki le teszteli.
-
Promi
aktív tag
válasz .zSoLTi. #3795 üzenetére
Nálam ilyen probléma soha nem volt.
szakisoft Nekem nagy kezem van, de mindég 2 kézzel használom, vagy nem használom.
Még a teló vásárlásánál vettem ezt a tokot, azóta használom teljes megelégedettséggel, és egy övre rakható teló tartóba rakom bele ami 5.5 colos pont bele fér tokostól. Már annyira védve van, hogy hihetetlen De minden rá fordított forintot megér ez a teló!
-
Promi
aktív tag
Én pedig egy gyári (oldalra nyíló) tokot használok ami nincs kivágva az elején. Kinyitom fel éled a teló, becsukom lezár. Nem kell semmivel sem bűvészkednem.
-
Promi
aktív tag
Nyugodtan újra indíthatod. A memkártya főkönyvtárába nyiss egy dload mappát és ez alá rakd az update.app file -t.
-
Promi
aktív tag
Én a MM -ba rakattan fel az okos ponton, semmi baja.
-
Promi
aktív tag
Annyira jó és nyugis ez a telefon, hogy ha izgalmakat akarok, akkor felrakom a béta 6.0 -t.
-
Promi
aktív tag
Samsung Micro SDXC 64GB EVO Class 10 Nálam ilyen működik tökéletesen, és végre elférek rajta mindennel.
-
Promi
aktív tag
Akkor valami beakadhatott, ajánlom a rendszer mentést, és full wipe a recovery menüből.
-
Promi
aktív tag
-
Promi
aktív tag
Összefoglalót kinyitod, el olvasod a leírtakat, és Te magad is tudod frissíteni B200 -ra.
-
Promi
aktív tag
Ez így van. Csak használni kell és ennyi. :-)
-
Promi
aktív tag
B196 szolgáltatós annál nincs újabb. A B200 független az utolsó stabil nem béta kiadás.
-
Promi
aktív tag
[Akkor én is. ]
(time out )[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Akkor én is.
-
Promi
aktív tag
válasz rejtettlampa #3247 üzenetére
Szerintem most próbáld meg felrakni a full B200 -at. Most már szoftveresen is tudod indítani a beállítások frissítés menü alatt. Mert nem volna szabad a B200 alatt jeleznie, hogy van frissítés, mert nincs még. Ja és szintén full wipe.
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Szívesen B.U.É.K
-
Promi
aktív tag
válasz rejtettlampa #3222 üzenetére
Igen + home videók képek ami fontos stb
-
Promi
aktív tag
Mindent töröl mintha most vetted volna (persze a memóriakártyához nem nyúl). Pont ez a lényege, hogy ne akadjanak össze véletlenül sem a programok.
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Hmm ez érdekes.
-
Promi
aktív tag
Ne görcsöljön senki, probléma meg oldva nyomjatok le egy sört, vagy egy bambit.
-
Promi
aktív tag
Persze a zip -ből csomagold ki tehát a dload mappába az UPDATE.APP file legyen.
-
Promi
aktív tag
válasz rejtettlampa #3155 üzenetére
Talán rosszul töltődött le a rollback file.Próbáld meg innét letölteni: GRA-L09 Rollback-Datei B300
Aztán a B200 Full
Majd rakd a memóriakártya főkönyvtárába így néz ki: dload/UPDATE.APP
Teló kikapcs 3 gombos indítás, és ha megint meg akad akkor passz. Elvileg jónak kell így lennie. -
Promi
aktív tag
Engem az fogott meg ebbe a telefonba, mikor az MM -ba vacilláltam az S5 és P8 közt, hogy a nagy tenyerembe megmarkoltam, és nem nyeklett nyaklott hanem stabilan tartja magát. A többi dolog a szoftver, kamera, stabil GPS, stb. már csak hab a tortán.
-
Promi
aktív tag
Így van!
-
Promi
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #2869 üzenetére
Semmi nagy baj nem volt, most nem részletezném, csak számomra több apró dolog volt bosszantó. Leginkább a számítógéppel mikor összedugtam akkor egy külön meghajtó ként tudtam használni a memkártyat. 6.0 alatt csak multimédiás eszközként, és mindég újra be kellett neki állítani, hogy file kezelés.De ez csak egy példa volt, nyilván ezen is állítanak a finál eljövetelével.
-
Promi
aktív tag
1. Letöltöd a ma kijött GRA-L09C900B300 rollback from Android 6.0 -t (177MB). Memkártyára rakod a dload mappába, és a szokásos 3 gombos módszerrel bekapcsolod a telefont. Miután végig ment teló újra indul.
2. Letöltöd a GRA_L09_Europe_GRA-L09_C432B200 Full Version 1.7GB. (valszeg a B170 -el is működne, de itt már nem kell még updatelni a B170-ről B200- ra). Törlöd a memkártya /dload/UPDATE.APP -ot, és bemásolod a B200 asét. 3 gombos indítás, és voálá végre jó.
-
Promi
aktív tag
Sikerült visszaállnom 6.0 -ról B200 -ra
-
Promi
aktív tag
Nálam v6 -on teljesen jó a dupla kopp.
-
Promi
aktív tag
Csak nem hagyott nyugodni a dolog, írtam az ügyfélszolgálatnak.
"Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük levelét.
A jelzett visszaállítás elött kérjük próbáljon meg elvégezni készülékén egy gyári visszaállítást, majd pedig ezt követően rögtön elvégezni a downgradelést.
Amennyiben ezt követően is sikertelen lesz a folyamat, akkor a korábbi verziót szakszervizünk fogja tudni visszaállítani Önnek."Na Köszi. Így teszteljen az ember, hogy itthon nem tudsz vissza állni régebbi verzióra.
-
Promi
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #2720 üzenetére
Igen ezt már írtam régebben, hogy hiába rakod fel a B170 -est a dload könyvtárba. Teló kikapcs 3 gombos módszerrel bekapcs, 5% -ig elmegy és restartol a telefon.
-
Promi
aktív tag
Aki hivatalos tesztelő, kérdezze már meg a Huawei -től, hogy ha nincs megelégedve a 6.0 bétával, akkor hogyan tud vissza állni az 5.0.1 -re. Köszi!
-
Promi
aktív tag
válasz ahoysnot84 #2677 üzenetére
Gyorsítótár szemetét törli.
-
Promi
aktív tag
válasz ahoysnot84 #2674 üzenetére
Igen ezért írtam ezt. Wipe data / factory reset, illetve wipe cache partition, majd restart és mintha most vetted volna.
-
Promi
aktív tag
válasz ahoysnot84 #2671 üzenetére
Téma összefoglaló, RECOVERY MENU (2 gombos módszer) -t ajánlanám.
-
Promi
aktív tag
válasz ahoysnot84 #2671 üzenetére
Na most ott van a gond mikor a 6.0 van már fent, mert nem lehet a háromgombos módszerrel vissza rakni se a B170 -et, se a B200-at.
-
Promi
aktív tag
Én is is felraktam a zip -es 6.0 -t. Végre ki szedték az apk telepítő végén feltett kérdést, hogy törölje e a telepítő csomagot.:-)
-
Promi
aktív tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy alul a micro usb melletti 2 kis csavar Torx T1 vagy T2 -es mérete van, vagy kisebb?
-
-
Promi
aktív tag
Már csak egy jó kis rootolhatóság kellene, vagy legalább egy rootolt rom.
-
Promi
aktív tag
válasz rejtettlampa #2330 üzenetére
Szoftveresen szabályozza magának az áramot. Én is töltöm 2A -es toltővel is, de leszabályozza 6-900 miliamperre.
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Google Chrome alatt nálam is üres, bízzunk a frissítésben
-
Promi
aktív tag
válasz nemesg86 #2072 üzenetére
Azért raktam fel a német oldalról a fullt, mert az már nem fog frissítgetni, mivel eleve B200-as. És mert kíváncsi voltam Memkártyára raktam, majd a 3 gombos módszerrel telepítettem, újra indulás után kikapcsoltam, majd a hangerő fel + power gombal a menübe mind 2 reset, és restart ennyi. Nekem nagyon tetszik, hogy Pc nélkül lehet felrakni a szoftverét.
-
Promi
aktív tag
Egy kis érdekesség, Huawei P8 GRA-L09 szétszedése. Nyilván nem kell itthon akkumulátort cserélni
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Ezt én is megtaláltam, én a beszélgetések felvételére lennék kíváncsi. Mint pld. a Telefonhívás rögzítő - ACR amit eddig használtam, de ezen a telón nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24H2 feltelepítve, nézzük mit okozott.
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Macrodroid
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest