Hirdetés
- Macrodroid
- Android szakmai topik
- Az új 5-ös BMW tisztán elektromos hajtással is elérhető
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Válság ide vagy oda, kapkodnak a méregdrága mobilokért
- Netfone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Itt az áttörés: a Model Y a legkelendőbb személyautó
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép telefon. nagyon jó tudással.
Huawei mindig elő rukkol újdonságokkal,jó dolgokkal.
Csak épen az a csavar....
Az az amerikai tiltás ami nem tett jót a márkának. -
Ha idetenné valaki elém, hogy itt van 300e Ft 3 év garral, simán lemondanék a kugliról. De mondjuk 450-ért egy félfogyatékos telefon nem a legjobb ajánlat.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
giroud199
aktív tag
A felső élén nem három lyuk van a sztereó hangzásnak, hanem négy
>>12ProMax&Note8@BMWe91<<
-
jUUh
addikt
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Mondjuk speciel 300ért se szeretném magam nap mint nap
szo...szivatni GMS nélkül.Google Pixel 7
-
Yutani
nagyúr
Google service és 5G hiány egy csúcs telefonnál egyértelmű no-go. Nagyon kár érte, mert a mai napig imádom a Mate 20-as telefonomat a kamerája miatt, és továbbra is Huaweit használnék. Csak sajnos vannak ezek a dolgok, így Samsungra megyek.
#tarcsad
-
Elit3Zotya
őstag
A Honor magic 3 pro plus ezt is veri kb mindenben, és aszem arra google play is felmegy.
Csak hát az is 450 ezer berendelve, amit kihagyok pedig 300 ba azt simán rendelném.Xiaomi 13 Ultra/Iphone 14 Pro
-
Szép, de tök felesleges telefon, rohadt drágán
Se GMS, se 5G nincs benne, hiába jó a fényképezőgép, az elvakult Huawei fanokon kívül ennek vevője nálunk nemigen lesz
Majd meglátjuk a Honor verzióját, amiben lesz GMS, meg 5G is, persze a Honor telefonokat meg a még irreálisabb áruk szokta megölni...
Ha édesapám még élne, akkor most biztosan azt mondaná: A francba!
-
janos68
aktív tag
Egy pár évig még kiszolgál a P40-em,de utána már necces lesz ilyen minőségi, GMS nélküli telefont vennem,főleg ha a Huawei otthagyja a piacot.Szar dolog ez a politika.
-
joey04
titán
mennyit engedsz a feléből?
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Amúgy most nézem, hogy a P40 képei jobbak.
Fail
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
neoforce
aktív tag
Érderkes hogy Google-val nem de Microsoftal kapcsolatban lehet.Ki érti ezt?
-
natë
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #6 üzenetére
Azt én is...
-
Kevin8997
tag
Ez egy 200-250ezres telefon, annyiért még piacon is tudnának vele maradni. Fél év múlva ha még lehet majd kapni, újonnan 300 alatt lesz, használtan pedig 150 ezerért fogják adni.
-
GeryFlash
veterán
Lassan már nincs 100 ezer Ft felett 4G-s telefon, a Huawei úgy gondolta legyen 450
GMS nélkül. Szép. Szerintem a reális értéke valahol 70-100 ezer Ft környékén van.
"Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)
-
törölt tag
Kicsit vastagon fogott az a ceruza nem?
És még az S22 alatt ment a hepciáskodás, hogy milyen drága... Akkor ez mi?
Ráadásul egy Z Flip 3 is olcsóbb ennél egy laza 100-assal.
Egyébként biztos remek telefon csak nem ennyiért.[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
...csupa képernyő elől...
Vagy nem. Ott a kameralyuk.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
gretzky77 #23 üzenetére
Persze, azon nem vitatkozom, hogy GMS nelkul halal (meg?). De most tartunk ott, mint a 4G-nel 2012-2013 tajekan: draga elofizuhoz van meg. Ugy kezelik, mint valami dragasagot.
Szerintem 1 elofizu ciklust meg ki lehet birni 4G-vel a kialakult helyzet miatt (covid, chip hiany, dragulas). -
törölt tag
válasz
janeszgol #24 üzenetére
Nehogy azt hidd én Telenoros vagyok nincs rá külön csomagom, mert náluk mindenkinek jár, de kikapcsoltam és 4g-t használok kizárólag, a belvárosban (Akácfa utca, Astoria környéke) ahol végeztem vele méréseket eléggé gyenge volt, előnye nincs viszont meríti az akksit, mint az őrület, főleg egy videóhívás alatt Teamsen.
-
SkiDev
senior tag
válasz
Plazmacucci #13 üzenetére
Azt néztem én is.
Nem rossz a zoom kamera, sőt, de azért 1-2 helyen szebbet lőtt a P40 Pro. De az az ultraszéles... Mosott festmény, ilyet már bármelyik gyártó összerak már. 450-ért vicces, inkább 300-320 szerintem is.
Nem azt mondom, hogy hittem a dxo-nak, hanem kevésbé voltam velük szkeptikus, de eddig tartott. A wide kamera részben a P50 Pro 57p-tal az etalon, míg a P40 Pro ugyanitt 39p, OP 9 Pro 44p, kissé megmosolyogtató.
Nagyon sajnálom őket, mert szerintem én is Huawei-t vennék, de sok bennem a kérdőjel, hogy miket nem fogok tudni GMS nélkül használni.[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256
-
rdt89
addikt
A P40 Pro összességében jobb készülék ennél, fele/harmad áron. A 40mp-s széles kamerát miért kellett ilyen sz.rra cserélni pláne ilyen ársávban, értelmezhetetlen. Szép dolog a sztereó hangszóró, s néha hiányzik, de az, hogy a kijelzőn bárhova teszem a fülem tökéletes hang van, azért az mégis megéri ezt az áldozatot, pláne, hogy ezáltal még különlegesebb a telefon. Az előlapi szenzor kukázása is rejtély marad számomra, s a Snapdragon se tesz jót ennek a gépnek. A P40 Pro még ennyi idő után is jobb készülék és szebb, meg 1-2 helyen fejlettebb, kár érte, hogy az utód rosszabb mint az előd.
-
Hallosz
senior tag
Sosem volt ilyen márkájú telefonom és ez valószínűleg így is marad.
A teszt és a telefon azonban érdekes, örömmel olvastam.Mert lakni, muszáj.
-
roli543
senior tag
Az, hogy 4K60FPS-nél nem lehet váltogatni egy csúcs kamerás telefonnál, az baki, de nagy. Baki az ultraszéles, szintén csúcstelefonnál. Nagyot akartak gurítani, de sajnos ez már nem a P30Pro. Se Google, se 5G, az ára pedig nem hogy nevetséges, hanem vérlázító. Oké, Kínában mennek, de előbb utóbb ki kell vonulni az EU-ból, mert ez ide így lófa....
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Aryon87
félisten
Tesztet elolvasva nem csalódtam a márkában, hozza a megszokott csúcsminőséget. Ha Beszariék nem gáncsolják el, tarolná az egész mezőnyt.
Ugyanakkor 1-2 dolgot érthetetlen lépésnek tartok. Egyik a kapszula adta 3D arcazonosítás kukázása, ami a P40Pro-nál kiválóan működött még vaksötétben is. A másik a széleslátó felbontáscsökkentése, a tesztképek alapján inkább vették volna ki azt a kamerát. A monochrome kamerának semmi értelmét nem látom, főleg hogy a Snapseed és Lightroom is képes a színeset átalakítani monochrome-ra. Inkább lehetett volna az a kamera 5x optikai, és akkor meglenne a választási lehetőség is (Feltételezem hogy nem lesz P50Pro+). Mert az 5x az tájképeknél jön jól, míg a 3.5x meg városi környezetben, illetve portrézásra is remekül használható (P40Pro-n az 5x baromi jól oldja meg a dolgot portré témában, imádom). És durva hogy mit reszeltek a skameraszoftveren, ég és föld a különbség a főkamerának és a zoomkamerának is, hiába kisebb a zoomképesség.
Ugyanakkor ezeket leszámítva örömteli a Snapdragon proci, kíváncsi vagyok a Gcam itt mit gurítana. Az sem baj hogy nincs benne 5G. Mire ez a technológia kiforrja magát, addigra ez a model is elöregszik. P40Pro-m tudja az 5G-t, de ki van kapcsolva. Bp külvárosában amúgyse elérhető, és nem fogok a belvárosban sem 5G-t vadászni.
Google hiánya. Szubjektív. Magyar népesség 95%-nak kell, mert kényelmes, a maradék meg simán elvan nélküle, ismerjük ezt a kört már.
Az árazás. Ahogy várható volt, drága lesz. Majd fél év múlva a piac ismét beárazza bőven az alá amit érne, de hát ez van.
Bármennyire is tetszik és kipróbálnám, nem ez lesz az utódja a P40Pro-nak. És pont az elértéktelenedés miatt.[ Szerkesztve ]
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
p2pp
őstag
válasz
janeszgol #22 üzenetére
5G díjcsomagok.
Javítsatok ki, ha nem így van.Hello Data is viszi nekem az 5G. 5500Huf/hó.
Telekom Gigaerős is kollégának 6500Hut/hó.
Vodafone meg a futottak még 15000Huf/hó!!! 😀De a P40 pro után ez a P50pro nem éri meg tutira.
Huawei P40 Pro 8/256 ELS-NX9 12.0.0.320 (C432E3R5P3)
-
Aryon87
félisten
Tök egyszerű. Nem magában a portré módba kell menni. Sima fotó módban átváltasz az 5x zoomra, beállítod az alanyt a megfelelő helyre, te meg hátrálsz annyit, hogy beférjen a képbe és meg is van a fotó. Ugyanis a szoftver felismeri az arcot, azt élesíti ki, míg a hátteret szépen homályosítja. Simán felér egy portré móddal, és még jobb minőségben is lesz, mint magában a dedikált portré módban, mert azok csak digitális nagyítások.
Próbáld majd ki normális fényviszonyoknál.p2pp: Telenor nem hivatalosan adja már az 5G-t, lényegében tesztelés alatt van, így minden csomagnál elérhető. Vagy legalábbis így tudom. Majd bevezetik ők is a csomagokat jóárasítva magyar recept alapján
Imádom az 5x zoomot. P30Pro óta csak azt a kamerát használom elsődlegesen. De ugyanakkor városi környezetben nem igazán használható sok helyzetben. 3x bőven elég lenne mindenre. Ezért szerettem volna inkább a P40Pro+-t anno, de hát a marha szolgáltatók bsztak felvenni a kínálatba...
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
janeszgol
félisten
A Gigaerős net+ az havi 8000 ft, plusz kell hozzá minimum a MobilS, ami plusz 1200ft. Tehát 9200ft a legolcsóbb. A kollégádnak vagy kedvezménye van vagy nem lakosságiban van.
A Voda drágább, a Telenor meg teszt.
Mondjuk a havi 9200ft sem olyan drága már, pláne akinek otthon nincs TV meg net előfizetése, mivel mindent mobilon intéz.Akkor tévedtem, jön ez lejjebb már.
-
Technoman
őstag
Jól olvasom, hogy ebben még mindig NM Card megy?
Nem ezt a formátumot szüntette meg, tavaly nyáron, a Huawei ? -
kugli
aktív tag
"alap az öt gé" jah,amikor a VoLTE hanghívást is ki kell kapcsolnom,mert még mindig meg sem közelíti a jó színvonalat (Debrecen,és igen tudom,szolgáltató függő is ) Szóval az 5G még mindig parasztvakítás a felhasználók nagyobb részének. A google nélkülözése már más tészta... Sajnálom a márkát,volt több készülék is tőlük,de sajnos a google nálam is "fontos".
[ Szerkesztve ]
-
doooo
addikt
A kamerás résznél jó lenne legközelebb átláthatóan, egyszerűen leírni (a képek felett lehetőleg, még mielőtt az olvasó a képekre térne), hogy melyik sorban/oszlopban mit láthatunk majd, mely kamerák képeit, stb.
Ez így egy átláthatatlan katyvasz. -
spawn21
veterán
nem semmi ár.
szokásos minőség , viszont ennyiért soha.iPhone 13p
-
DS39
nagyúr
Hát én nem tudom mit akarnak ezzel az árral. Lassan az Apple lesz olcsó a csúcstelefonok piacán.
-
GeryFlash
veterán
válasz
janeszgol #22 üzenetére
Igen van, korlatlan 6700Ft telekom.
#38: Ja kozben latom, igen ez a konstrukcio van nekem is, az otthoni szolgaltatasert lejon az altalad szamitottbol meg 30%. Feltelezem hasonlo lehet a helyzet a Vodanal is (otthoni+mobil).
[ Szerkesztve ]
"Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)
-
válasz
Technoman #39 üzenetére
Igen, a GSMArenán lévő specifikációban is így írják
Ez megint egy brutális kibaxás a használókkal, elvileg létezik a telefonhoz bővítő memóriakártya, csak éppen irreálisan drágán, mert a pici kutya nem gyárt Nano méretben microSD kártyát, aki gyárt, az meg annyit kér érte, amennyit legombolhatónak tart a Huawei fanoktól (vagyis igen sokat
).
Ha édesapám még élne, akkor most biztosan azt mondaná: A francba!
-
válasz
Donki Hóte #46 üzenetére
itt 35ezer Ft
tavaly 16ezer Ft volt
itt olcsóbb de kérdés, igazi a hirdetés ott vagy sem?
a piros NM 64Gb az 22 ezer alatt van (itt biztosan el van írva)
a 128gb meg 22,5 ezer FtLexar jó név de igaz-e?
nem csak a Google szolg. hanem a m.SD kártya használati jogról is le lettek tiltva a Huawei mobiloknál.
nem tudom miért nem fizet felárat,vagy valamit kicsikarni,hogy mégis betehessék a micro SD kártya foglalatot.ja és a Lunzo bolt nem is vállal semmilyen garanciát és felelősséget az általa beszerzett,továbbított árukért. ha gond van akkor az Ázsia eladónál kell a vevőnek panaszt tennie.
[ Szerkesztve ]
-
"így az 4-6 órás, mindenképpen jó képernyőidők"
Hogymi
? A 6éve ütött-vert-nyúzott s7edge-em kövület akksija istentudja hány ciklussal tud most 4-5órát. A "mindenképpen jó" SOT 8óránál kezdődik.
#47: nem csikarnak ők már semmit, örülnek, hogy egyáltalán valamit szállíthatnak Kína határain kívülre.
[ Szerkesztve ]
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
Huawei? Soha!
Ja, nemkét tabletem is van tőlük
HARLEY-DAVIDSON Custom
-
Schuler888
senior tag
Csunya, buta, de legalabb draga is
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5G helyett öt kamera, Kirin helyett Snapdragon chip, Google helyett EMUI 12. Mire elég?
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen