Hirdetés
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- One UI zápor esett a hétvégén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
Csunya, buta, de legalabb draga is
-
Huawei? Soha!
Ja, nemkét tabletem is van tőlük
-
"így az 4-6 órás, mindenképpen jó képernyőidők"
Hogymi
? A 6éve ütött-vert-nyúzott s7edge-em kövület akksija istentudja hány ciklussal tud most 4-5órát. A "mindenképpen jó" SOT 8óránál kezdődik.
#47: nem csikarnak ők már semmit, örülnek, hogy egyáltalán valamit szállíthatnak Kína határain kívülre.
-
jeni
félisten
válasz
Donki Hóte #46 üzenetére
itt 35ezer Ft
tavaly 16ezer Ft volt
itt olcsóbb de kérdés, igazi a hirdetés ott vagy sem?
a piros NM 64Gb az 22 ezer alatt van (itt biztosan el van írva)
a 128gb meg 22,5 ezer FtLexar jó név de igaz-e?
nem csak a Google szolg. hanem a m.SD kártya használati jogról is le lettek tiltva a Huawei mobiloknál.
nem tudom miért nem fizet felárat,vagy valamit kicsikarni,hogy mégis betehessék a micro SD kártya foglalatot.ja és a Lunzo bolt nem is vállal semmilyen garanciát és felelősséget az általa beszerzett,továbbított árukért. ha gond van akkor az Ázsia eladónál kell a vevőnek panaszt tennie.
-
válasz
Technoman #39 üzenetére
Igen, a GSMArenán lévő specifikációban is így írják
Ez megint egy brutális kibaxás a használókkal, elvileg létezik a telefonhoz bővítő memóriakártya, csak éppen irreálisan drágán, mert a pici kutya nem gyárt Nano méretben microSD kártyát, aki gyárt, az meg annyit kér érte, amennyit legombolhatónak tart a Huawei fanoktól (vagyis igen sokat
).
-
DS39
nagyúr
Hát én nem tudom mit akarnak ezzel az árral. Lassan az Apple lesz olcsó a csúcstelefonok piacán.
-
spawn21
veterán
nem semmi ár.
szokásos minőség , viszont ennyiért soha. -
doooo
veterán
A kamerás résznél jó lenne legközelebb átláthatóan, egyszerűen leírni (a képek felett lehetőleg, még mielőtt az olvasó a képekre térne), hogy melyik sorban/oszlopban mit láthatunk majd, mely kamerák képeit, stb.
Ez így egy átláthatatlan katyvasz. -
kugli
aktív tag
"alap az öt gé" jah,amikor a VoLTE hanghívást is ki kell kapcsolnom,mert még mindig meg sem közelíti a jó színvonalat (Debrecen,és igen tudom,szolgáltató függő is ) Szóval az 5G még mindig parasztvakítás a felhasználók nagyobb részének. A google nélkülözése már más tészta... Sajnálom a márkát,volt több készülék is tőlük,de sajnos a google nálam is "fontos".
-
Technoman
őstag
Jól olvasom, hogy ebben még mindig NM Card megy?
Nem ezt a formátumot szüntette meg, tavaly nyáron, a Huawei ? -
janeszgol
félisten
A Gigaerős net+ az havi 8000 ft, plusz kell hozzá minimum a MobilS, ami plusz 1200ft. Tehát 9200ft a legolcsóbb. A kollégádnak vagy kedvezménye van vagy nem lakosságiban van.
A Voda drágább, a Telenor meg teszt.
Mondjuk a havi 9200ft sem olyan drága már, pláne akinek otthon nincs TV meg net előfizetése, mivel mindent mobilon intéz.Akkor tévedtem, jön ez lejjebb már.
-
Aryon87
félisten
Tök egyszerű. Nem magában a portré módba kell menni. Sima fotó módban átváltasz az 5x zoomra, beállítod az alanyt a megfelelő helyre, te meg hátrálsz annyit, hogy beférjen a képbe és meg is van a fotó. Ugyanis a szoftver felismeri az arcot, azt élesíti ki, míg a hátteret szépen homályosítja. Simán felér egy portré móddal, és még jobb minőségben is lesz, mint magában a dedikált portré módban, mert azok csak digitális nagyítások.
Próbáld majd ki normális fényviszonyoknál.p2pp: Telenor nem hivatalosan adja már az 5G-t, lényegében tesztelés alatt van, így minden csomagnál elérhető. Vagy legalábbis így tudom. Majd bevezetik ők is a csomagokat jóárasítva magyar recept alapján
Imádom az 5x zoomot. P30Pro óta csak azt a kamerát használom elsődlegesen. De ugyanakkor városi környezetben nem igazán használható sok helyzetben. 3x bőven elég lenne mindenre. Ezért szerettem volna inkább a P40Pro+-t anno, de hát a marha szolgáltatók bsztak felvenni a kínálatba...
-
Aryon87
félisten
Tesztet elolvasva nem csalódtam a márkában, hozza a megszokott csúcsminőséget. Ha Beszariék nem gáncsolják el, tarolná az egész mezőnyt.
Ugyanakkor 1-2 dolgot érthetetlen lépésnek tartok. Egyik a kapszula adta 3D arcazonosítás kukázása, ami a P40Pro-nál kiválóan működött még vaksötétben is. A másik a széleslátó felbontáscsökkentése, a tesztképek alapján inkább vették volna ki azt a kamerát. A monochrome kamerának semmi értelmét nem látom, főleg hogy a Snapseed és Lightroom is képes a színeset átalakítani monochrome-ra. Inkább lehetett volna az a kamera 5x optikai, és akkor meglenne a választási lehetőség is (Feltételezem hogy nem lesz P50Pro+). Mert az 5x az tájképeknél jön jól, míg a 3.5x meg városi környezetben, illetve portrézásra is remekül használható (P40Pro-n az 5x baromi jól oldja meg a dolgot portré témában, imádom). És durva hogy mit reszeltek a skameraszoftveren, ég és föld a különbség a főkamerának és a zoomkamerának is, hiába kisebb a zoomképesség.
Ugyanakkor ezeket leszámítva örömteli a Snapdragon proci, kíváncsi vagyok a Gcam itt mit gurítana. Az sem baj hogy nincs benne 5G. Mire ez a technológia kiforrja magát, addigra ez a model is elöregszik. P40Pro-m tudja az 5G-t, de ki van kapcsolva. Bp külvárosában amúgyse elérhető, és nem fogok a belvárosban sem 5G-t vadászni.
Google hiánya. Szubjektív. Magyar népesség 95%-nak kell, mert kényelmes, a maradék meg simán elvan nélküle, ismerjük ezt a kört már.
Az árazás. Ahogy várható volt, drága lesz. Majd fél év múlva a piac ismét beárazza bőven az alá amit érne, de hát ez van.
Bármennyire is tetszik és kipróbálnám, nem ez lesz az utódja a P40Pro-nak. És pont az elértéktelenedés miatt. -
roli543
őstag
Az, hogy 4K60FPS-nél nem lehet váltogatni egy csúcs kamerás telefonnál, az baki, de nagy. Baki az ultraszéles, szintén csúcstelefonnál. Nagyot akartak gurítani, de sajnos ez már nem a P30Pro. Se Google, se 5G, az ára pedig nem hogy nevetséges, hanem vérlázító. Oké, Kínában mennek, de előbb utóbb ki kell vonulni az EU-ból, mert ez ide így lófa....
-
Hallosz
senior tag
Sosem volt ilyen márkájú telefonom és ez valószínűleg így is marad.
A teszt és a telefon azonban érdekes, örömmel olvastam. -
rdt89
addikt
A P40 Pro összességében jobb készülék ennél, fele/harmad áron. A 40mp-s széles kamerát miért kellett ilyen sz.rra cserélni pláne ilyen ársávban, értelmezhetetlen. Szép dolog a sztereó hangszóró, s néha hiányzik, de az, hogy a kijelzőn bárhova teszem a fülem tökéletes hang van, azért az mégis megéri ezt az áldozatot, pláne, hogy ezáltal még különlegesebb a telefon. Az előlapi szenzor kukázása is rejtély marad számomra, s a Snapdragon se tesz jót ennek a gépnek. A P40 Pro még ennyi idő után is jobb készülék és szebb, meg 1-2 helyen fejlettebb, kár érte, hogy az utód rosszabb mint az előd.
-
SkiDev
őstag
válasz
Plazmacucci #13 üzenetére
Azt néztem én is.
Nem rossz a zoom kamera, sőt, de azért 1-2 helyen szebbet lőtt a P40 Pro. De az az ultraszéles... Mosott festmény, ilyet már bármelyik gyártó összerak már. 450-ért vicces, inkább 300-320 szerintem is.
Nem azt mondom, hogy hittem a dxo-nak, hanem kevésbé voltam velük szkeptikus, de eddig tartott. A wide kamera részben a P50 Pro 57p-tal az etalon, míg a P40 Pro ugyanitt 39p, OP 9 Pro 44p, kissé megmosolyogtató.
Nagyon sajnálom őket, mert szerintem én is Huawei-t vennék, de sok bennem a kérdőjel, hogy miket nem fogok tudni GMS nélkül használni. -
törölt tag
válasz
janeszgol #24 üzenetére
Nehogy azt hidd én Telenoros vagyok nincs rá külön csomagom, mert náluk mindenkinek jár, de kikapcsoltam és 4g-t használok kizárólag, a belvárosban (Akácfa utca, Astoria környéke) ahol végeztem vele méréseket eléggé gyenge volt, előnye nincs viszont meríti az akksit, mint az őrület, főleg egy videóhívás alatt Teamsen.
-
janeszgol
félisten
válasz
gretzky77 #23 üzenetére
Persze, azon nem vitatkozom, hogy GMS nelkul halal (meg?). De most tartunk ott, mint a 4G-nel 2012-2013 tajekan: draga elofizuhoz van meg. Ugy kezelik, mint valami dragasagot.
Szerintem 1 elofizu ciklust meg ki lehet birni 4G-vel a kialakult helyzet miatt (covid, chip hiany, dragulas). -
Shyciii
veterán
...csupa képernyő elől...
Vagy nem. Ott a kameralyuk.
-
törölt tag
Kicsit vastagon fogott az a ceruza nem?
És még az S22 alatt ment a hepciáskodás, hogy milyen drága... Akkor ez mi?
Ráadásul egy Z Flip 3 is olcsóbb ennél egy laza 100-assal.
Egyébként biztos remek telefon csak nem ennyiért. -
GeryFlash
veterán
Lassan már nincs 100 ezer Ft felett 4G-s telefon, a Huawei úgy gondolta legyen 450
GMS nélkül. Szép. Szerintem a reális értéke valahol 70-100 ezer Ft környékén van.
-
Kevin8997
tag
Ez egy 200-250ezres telefon, annyiért még piacon is tudnának vele maradni. Fél év múlva ha még lehet majd kapni, újonnan 300 alatt lesz, használtan pedig 150 ezerért fogják adni.
-
natë
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #6 üzenetére
Azt én is...
-
neoforce
aktív tag
Érderkes hogy Google-val nem de Microsoftal kapcsolatban lehet.Ki érti ezt?
-
Amúgy most nézem, hogy a P40 képei jobbak.
Fail
-
joey04
titán
mennyit engedsz a feléből?
-
janos68
aktív tag
Egy pár évig még kiszolgál a P40-em,de utána már necces lesz ilyen minőségi, GMS nélküli telefont vennem,főleg ha a Huawei otthagyja a piacot.Szar dolog ez a politika.
-
Szép, de tök felesleges telefon, rohadt drágán
Se GMS, se 5G nincs benne, hiába jó a fényképezőgép, az elvakult Huawei fanokon kívül ennek vevője nálunk nemigen lesz
Majd meglátjuk a Honor verzióját, amiben lesz GMS, meg 5G is, persze a Honor telefonokat meg a még irreálisabb áruk szokta megölni...
-
A Honor magic 3 pro plus ezt is veri kb mindenben, és aszem arra google play is felmegy.
Csak hát az is 450 ezer berendelve, amit kihagyok pedig 300 ba azt simán rendelném. -
Yutani
nagyúr
Google service és 5G hiány egy csúcs telefonnál egyértelmű no-go. Nagyon kár érte, mert a mai napig imádom a Mate 20-as telefonomat a kamerája miatt, és továbbra is Huaweit használnék. Csak sajnos vannak ezek a dolgok, így Samsungra megyek.
-
jUUh
addikt
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Mondjuk speciel 300ért se szeretném magam nap mint nap
szo...szivatni GMS nélkül. -
giroud199
senior tag
A felső élén nem három lyuk van a sztereó hangzásnak, hanem négy
-
Ha idetenné valaki elém, hogy itt van 300e Ft 3 év garral, simán lemondanék a kugliról. De mondjuk 450-ért egy félfogyatékos telefon nem a legjobb ajánlat.
-
jeni
félisten
Szép telefon. nagyon jó tudással.
Huawei mindig elő rukkol újdonságokkal,jó dolgokkal.
Csak épen az a csavar....
Az az amerikai tiltás ami nem tett jót a márkának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5G helyett öt kamera, Kirin helyett Snapdragon chip, Google helyett EMUI 12. Mire elég?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tippmix
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- UAG Metropolis LT MagSafe tok iPhone 14 Pro Max Built with KEVLAR
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Független Iphone 13 Pro 128GB 85% Akku Hibátlan Működés Olcsón Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest