Hirdetés
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs0102
senior tag
Nekem sose volt még telefonom ami ennyire bírná. Valamelyik munkanap, reggel fél 7 kor lehúztam a töltőről. 10:52 -kor 92%-on volt még. Egy éjszaka alatt is max 5% -ot merül. Éjszakai készenlétben az S9 - az előd- nemtudom mennyit fogyasztott mert mindig töltőn volt, délelőtt 11re pedig már 7X%-on volt.
Itt a ma reggel példának..még ma 2 hívás volt csak. Reggel 6:35 kor húztam le töltőről, most is 100% ot ír ebben a pillanatban az AOD.
-
janosibaja
őstag
Azt az opciót, hogy "Pocket Sensor", bepipáltad? Talán ez a gond nálad.
Ha bepipálod, akkor kikapcsol zsebben, táskában, s fölöslegesen nem fogyaszt. Akkor letakarhatod a kezeddel a kijelző tetejét (ahol az érzékelő van), s el fog sötétülni a mobil, ahogy elveszed a kezed, újra világít.
Egyébként is érdemes egyenként végig haladnod a sok beállításon, s Preview-val megnézni, melyik mit csinál. Sok lehetőség van.
-
Sumptuous
senior tag
Ez az 'ujjperces' vezérlés. Ha rajzolsz egy kört, vagy írsz betűket, akkor különböző funkciókat érhetsz el. Természetesen kikapcsolható..
Beállítások -> Intelligens aszisztens -> Mozgásvezérlés -> Kéz gesztusok
Szerk: Az amazonos okosság két ujjal képre tappintással jön elő, ha nem tévedek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest