Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
P10: Melyik rendszert érdemes rajta használni? A lányom teloján a legújabb van fent és fagyogat neki meg szerinte lassú is. A crome 3 oldal megnyitásánál már újratöltöget. Régen pedig nagyon szerette és nem volt neki gondja vele. Új korától kezdve ő használja és nagyon vigyáz rá. (csak annyi kopás amit a tokban szerzett van rajta)
-
7Heads Drago
veterán
Nem tudom volt-e már: A P10-hez kaptam utólag egy 5000 ft-os kupont is. Nagyon zsír ez így. Remélem majd nyáron is lesz nekik hasonló jó telojuk.
-
7Heads Drago
veterán
Melyik rom stabil most rajta amit ajánlottok?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
madarasz92 #3747 üzenetére
Hát ez így eléggé tág fogalmazás.
Mire mented a képeket? Sd vagy a telo esetleg felhő? -
7Heads Drago
veterán
Tudtok ajánlani értelmes silicon tokot? A lányomnak lenne...
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
A T-homenál volt már zöld kivitelben a telo? Köcce
Mert jelenleg csak fekete és ezüst van. -
-
7Heads Drago
veterán
válasz
dredjudge84 #2340 üzenetére
A TMX-et hiába hívod. Sokkal jobb ha a supportal beszélsz. Azok sokkal készségesebbek, és a TMX-nek muszáj rájuk hallgatni.
-
7Heads Drago
veterán
Zöld színben hol lehet hozzá jutni? Jó áron........
Szolgáltatónál nem is lesz ilyen színben? -
7Heads Drago
veterán
Most tényleg csak ennyi a különbség? [link]
Mert a honor 8-ban emmc van.
1 mp?
Van egyáltalán a 3 változatról valami valós teszt is ahol kimutatható a különbség, vagy csak teszt progi eredményekkel vagdalkozik mindenki? -
7Heads Drago
veterán
válasz
NandorHUN #830 üzenetére
[link]
Nekem ez kijelentésnek tűnt.
Azért vagyok itt, mert engem szüleim még úgy tanítottak, hogy ha kérdeznek valamit vagy hozzám szólnak akkor válaszolok.
Ezek után mire számoltál a p10 topikjában? A nyakadba borulunk és igazat adunk neked? Aki megvette ezt a telot nagyon valószínű hogy azért tette, mert tetszik neki és árban neki ez megfelelő. És ha a te szüleid erre tanítanak, hogy benyitsz egy idegen klubba, csehoba, vagy akárhova és kezd el szidni a mindenki által kedvelt és megvásárolt tárgyat? Nem igen hiszem.Ez egy fórum, ha a fórum - mint olyan, ha ennek definiciójával, működésével vagy velejáróival nem vagy tisztában akkor keress rá.
Neked se ártana etikettet tanulnod. -
-
7Heads Drago
veterán
válasz
NandorHUN #801 üzenetére
Hát akkor kicsit tévedésben vagy. Amiben jobb az s7 az a kamera és a vízállóság. Én is használok kamerát, de nem kockázom ki őket. Nekem a honor 6 kamerája is megfelelt, a 8-é meg jobb.
És nem is egy user írta, hogy az s7-nél tapasztalt pici kis apró akadások H8-on sehol sincsenek.
A kijelzője lehet hogy neked előny az amoled, de pont ezért hajlamos a beégésre és a színek is néha kicsit elmennek. Mint az új s8-nál is. A felbontás megint egy olyan amit én személy szerint nem veszek észre. Mondjuk nem nagyítóval használom és nem is vr-ezek.
Mondjuk azért kíváncsi lennék egy tesztre ez ügyben. Ugyanazt a képet különböző telokon és mondja meg valaki róla, hogy melyik a nagy vagy kicsi felbontású kijelző. Persze csak a kijelzőt látod és a telo többi részét nem. Nem lenne ez ennyire egyértelmű.
Illetve én még amit előnyként említenék az s7 javára, hogy kicsit kisebb a telo, mint a h8. Zsebe könnyebb rakni.
A nagy felbontás vágja haza a procit meg az akkuidőt is. Ezen a képméreten bőven elég az FHD.
[link]
[link]
[link] -
7Heads Drago
veterán
Bocsi. Ezt most lehet hogy benéztem. Nekem honor 8 van és azon hátul az ujjlenyomat leolvasó a leolvasás mellett megkülönböztet még 1 klikk, 2 klikk, és hosszú klikk-et is és ehhez bármit lehet rendelni, akár kamerát is. És valamiért azt hittem, hogy ez a honor 8 topik.
NandorHUN: Az s7-ről már a honor 8-ra is sokan váltottak, ha megnézed a fórumját. A p10-ben meg elvileg még gyorsabb a proci. Szóval elvileg az visszalépés lesz, de nyilván ki hogy érzi. Egy új telefon nyitó ára nem igen szokott reális lenni. -
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
Fxguru nevű progi valamiért nem fut a telon. Tud rá valaki megoldást?
-
7Heads Drago
veterán
Hát ha a p9-es képek mellet nézzük a p10 képeit, szerintem látható benne fejlődés.
Sajnos nekem ez túl drága. Nekem a Honorba lenne jó egy vízállóság, és egy vékonyabb káva. Ezek miatt nagyon szimpi a g6. (az ára nem) Csak mostanság csak Huaweiem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest