- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
cytogenix
csendes újonc
-
rwin5
őstag
Tesómnak elvileg kedden jön meg az S8, de sosem voltam samsung fan. Néztem tesztet S8vsP10-ről de nem láttam olyan óriási különbségeket. MM-ben megtapogattam S8-at is de ami új funkciókat hozott az S8 szerintem azokból én semmit se használnék. Engem a P10 előlapi kamerája nagyon meggyőzött mikor ott nézegettem, de lehet csak jók voltak a fényviszonok. Én május végéig agyalok de szerintem veszek egy független P10-et, a Plus az nekem nem is áll annyira kézre és első benyomásra a sima 10 jobb is volt. (és olcsóbb is azt sem felejtem el
) a 200K-t kicsit sokallom de nem hiszem, hogy 1 hónap alatt olyan sokat zuhanna ha egyáltalán fog egy fillért is.
-
alberttt
tag
Akkor most hiszti, vagy elfogadod azt, hogy engem ez zavar? Pont azért zavar, mert használom, ha az asztalon állna csak, akkor nem zavarna. De hagyjuk is, mert kezd elmenni ez a beszélgetés nem jó irányba. Nem egyezik a hozzáállásunk, nincs ezzel baj, amíg a másik véleményét tiszteletben tartjuk. Kösz!
Itt a topikja a témának egyébként. [link]
-
alberttt
tag
-
Richie86
senior tag
Hát elég durva! Pláne hogy az MM-ben 200.000.... Itt valakinek nagyon elpattant az agya a T-nél. Előrendelésben ugyanazzal a 7000-es előfizuval valami 165.000-et mutatott.
Meg hogyhogy nincs részletfizetési opció ennél? Random bármelyik másik készülékre megyek annál meg opció...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged