- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkcomet
tag
Üdvözlet mindenkinek!
Új vagyok még erre felé, csak két hete használom a p10-et. A kamera nekem is csalódás. Igaz, hogy álló témánál jól teljesít, sőt, igen jól, de amint mozgás van, gyalázat, amit csinál. Ha mondjuk valaki csendéleteket, vagy kajákat, vagy fákat, vagy álló embereket fényképez, amolyan instagram "buzi", akkor remek képeket lehet vele lőni. Habár itt is tetten érhető az előre beállított opciókat használva a szoftwer túldolgozása. Viszont mozgó témánál igen csak alul teljesít. A fókusz hektikusan működik, nem oda fókuszál, ahova szeretném, nem azt látja, amit én. Ebből a szempontból még az öreg G3-am is jobb, nem hogy a G4-em. A manuális beállítás opció pöcsölős, és pláne az zavar, hogy nem lehet profilokat csinálni, amiket aztán kipakolhatnák a kezdő képernyőre, és csak egy klikk, és uccu neki. Ehhez playről kell appokat összebogarászni. Szóval aki fix témákat fotózgat, annak kiváló ez a kütyü, aki olyan, mint én, hogy kiveszem és egyből le akarok kapni valamit, mert nincs idő pöcsölni vele, annak egy bukás, amit ez a kamera csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest