Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Valamiért xarakodik a töltő része... a masinának.
De most vettem észre, hogy e nem is tölt usb-ről
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
hossszú
őstag
Megjelent egy új firmware, felrakta már valaki?
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
leslie_smith
aktív tag
Hol és mennyiért lehet most egy ilyen gépet szerezni?Nekem a hétköznapi dolgokra tökéletes lenne még a HC is.
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
domerator
veterán
válasz Silent77 #220 üzenetére
Akkor tanácstalan vagyok, mert nekem meg pont a hdmi jön jól jópárszor, így én maradok az ICS-nél.
Az xda-n nézegess, hátha találsz megoldást.
(mintha valahogy a gyári recoveryt kellene ilyenkor visszarakni, nem?)
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
veterán
válasz domerator #219 üzenetére
Nem, sajnos azzal a bill kombóval a recovery jön elő.
Onnan meg nem tudom, hogyan lehetne a hivatalosat felrakni, mert már próbáltam párszor.Igen A JB-nek azt hiszem a hdmi része nem működik.
Ahogy néztem mindnek van vmi hibája.
A HDMi zavarna a légkevésébe, de a játékok fontosak a srácoknak, meg én is szoktam tolni.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
domerator
veterán
válasz Silent77 #218 üzenetére
SD kártyáról nem megy, ahogyan normál módon kell?
JB-t csak olyat láttam az xda-n, amiben nem megy a HDMI meg más nyűgje is van... ha te is ezt láttad, akkor szerintem jobban jársz az utolsó hivatalos ICS-sel.
-
veterán
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
2 napja folyamatosan újraindult a tabom.
Újra akartam rakni, előtte megformáztam a belső sd-t.
Gondoltam rakok fel recoveryt, az nem árthat. [link]
Igen ám, de sajnos mindig a recovery jön be, próbáltam, hogy felrakok vmi fözött romot, de ha újraindul, akkor is a recovery jön be, bármit csinálok.
CM10-et is és a JB-t is próbáltam felrakni.Hogyan tudnám visszarakni a gyári romot?
Akármit csinálok a recovery jön elő
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
zozipapa84
csendes tag
Sziasztok,
Találtam a neten (thailand) smart covert a mediapadhez.
Nem akar valaki rendelni? Osztozhatnánk a postaköltségen.15 EUR maga a smartcover, de a postaköltség egy dbnáál 25 mig 5nél 35 EUR.
Üdv,
Zoli
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni nem kis gondomban. Egyszerűen eddig nem csinált ilyet a gép hogy 60% aksinál lekapcsolom éjszakára ,és reggelre pedig 2%-a merül. Magyarul nincs is bekapcsolva ! Mi lehet ennek az oka ? Válaszotokat előre köszönöm.
kengyel
-
AcélAgyar
tag
A készülékkel kapcsolatban hasznos információk, gyakori kérdések, leírások, előjött hibák gyüjteménye itt található: [link]
Én ezt a linket/hozzászólást a fórum moderátora helyében, előre hoznám, hogy egyből megtalálják a kis gyűjteményt.
Mellesleg egy ismerősöm megengedte, hogy kicsit nyomkodjam és teljesen meggyőzött. Jó kis gép!
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
Érdemes ilyet venni?
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Vangelis
félisten
Üdv srácok!
Most próbáltam beletenni egy 8gb os microsd kártyát a gépbe és nem megy bele...
Létezik ez?
Már pár cuccba tettem kártyát nem jártam még igy.
Kép: [link]
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
domerator
veterán
Sd-ből márkásat (ne ebay kínait) és class 6-nál ne magasabbat (de class 4-nél ne alacsonyabbat)
Ha pesti vagy akkor a jövő héten fussunk össze valami wifis helyen és felfrissítjük a gépedet, OK? Szívesen segítek.
Privátban írj, ha OK!
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Szia,
Javaslat: először frissítsd fel ICS-re, megvan a hivatalos frissítés a huawei weboldalon és utána a válasz a második kérdésedre az, hogy az ICS alatt egyenként be lehet zárni a megnyitott alkalmazásokat.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Én ma vettem egy ilyen masinát , rövid tesztelgetés alatt azt mondhatom hogy jó Kérdeznék egy két dolgot ! Lehet e valamilyen navit rakni rá ? És a futó alkalmazásokat be lehet e zárni ? Válaszotokat előre is köszönöm.
kengyel
-
-
MrPetya19
addikt
Tölt usb-n? 1 vagy 2 amperrel?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Gery85
tag
Ha letöltöd a zippet,akkor benne le lesz írva hogy mit kell csinálni vele.
De gyorsan:
-dload mappát üres sdkártya gyökerébe fel kell másolni
-ki kell kapcsolni a táblát
-berakni az sd kártyát
-bekapcsolni úgy,hogy egyszerre nyomod a power és ahangerő + gombotEzután magától történik minden.
[ Szerkesztve ]
-
hossszú
őstag
válasz Kamikazeman #194 üzenetére
Ez az ami Neked kell, én is ezt használom. [link]
-
Kamikazeman
aktív tag
Sziasztok!
Vettem ajándékba(ballagásra) egy Mediapad-et. Szeretném lefrissíteni ICS-re, de a hozzászólásokban linkelt hivatalos oldalon nem jöttem rá, hogy melyik az amelyiket fel kell tenni rá. Segítsetek légyszi egy pontos linkkel......! Illetve magyar nyelvű legyen és minden funkció működjön.Ja, és egy felrakási gyors segédlet is jó lenne... :-)
[ Szerkesztve ]
-
tyutyesz01
csendes tag
válasz HuaweiU8500 #192 üzenetére
Köszi! Átadom...
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz tyutyesz01 #191 üzenetére
Ha csatlakozott usbn, akkor a beallitasokban a vezeteknelkuli... tovabbiaknal kell kivalasztani az usb megosztast...
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
tyutyesz01
csendes tag
Sziasztok! Egy ismerősöm pc-vel összekötve modemként szeretné használni a mediapadot, de nem jön össze neki. Valaki tudna segíteni?
Teljesen gyári a készülék, pár napos... -
rgyuri
csendes tag
Sziasztok van egy márciusban vásárolt mediapadom eladó. Megvagyok vele elégedve szuper kis masina, de pénzre van szükségem.
A következő linken meglehet tekinteni:
http://szamitastechnika.vatera.hu/tablet_pc_ipad_e_book_olvaso/tablet_pc/huawei_ideos/huawei_mediapad_t_mobilos_2_ev_garanciaval_1597344980.html -
bostone
addikt
válasz Darkrush34 #187 üzenetére
Nem elérhető a 3g-s hálózat, ahol éppen tartózkodsz.
-
Darkrush34
csendes tag
Sziasztok lenne egy hülye kérdésem rendeltem én is egy media padot T-től van egy netezére is alkalmas sim kártyám de mikor berakom a készülékbe felvillan a 3G és utána automatikusan át áll 2G re ami így annyira nem nyerő gyári oldalról van rajta az ics frissítés valakinek valami ötlet ?
-
HuaweiU8500
senior tag
most akcióban a Tnél : http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=405068&langId=-11
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
kiszu
senior tag
Mediapadon nem lassabb. Akku üzemidő miatt jobb a galaxy tab, de anyagok,kijelző tekintetében a Mediapad a nyerő
-
MrPetya19
addikt
válasz zozipapa84 #182 üzenetére
Te milyen felbontásban használod? Vacilálok egy Mediapad és egy galaxy tab 7.0 plus között. Honeycomb alatt valamiért lassú volt a kisebb felbontás, ez most is így van?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
zozipapa84
csendes tag
Hát figyi, nekem végre megjött. Ismerkedtem velem, most feltettem az ICS-t hivatalos forrásból, és azzal ismerkedem. Semmi probléma nincs, tökéletes!
-
Gerinces
csendes tag
Nincsenek hozzászólások! Vajh'miért? Még mindig gondolkodom a megvételén 3 okból:
1., vártam, hogy a Color sorozat megérkezzen. Eddig nem gyött.
2., a mérete olvasásra talán kicsi, erre jobb lenne egy nagyobb.
3., a méret szempontjából próbálgatva a tabokat a Samsung Galaxy Tab 8.9. jött be nekem.
Csakhogy a 10.1-es (benne a 8.9.) topikja már elhagyta az 1600 beírást is. Végigolvasva az jött le, hogy majd mindenki rootol, bootol, mookol... Kevesen elégedettek igazán, mindenki az androidosok norma/hit-rendszere alapján várja a megváltó újabb oprendszert. Miközben ez a topik alig halad. Ennyivel jobb ez a gép, hogy itt nem kell nyüzsögniük a segítségkérő tulajoknak, mindenki csendben, teljes megelégedettséggel használja?[ Szerkesztve ]
-
hossszú
őstag
Megjelent az Huawei olalán a hivatalos ICS. [link]
-
zozipapa84
csendes tag
Na hosszú vacilálás után elérkezett az idő egy tabletre, így már én is csak a futárt várom :-)
-
hossszú
őstag
Tud több USB-s eszközt is kezelni egyszerre HUB-on keresztül?
-
-
hossszú
őstag
válasz HuaweiU8500 #169 üzenetére
Időközben én is rájöttem, hogy szükségtelen az usb-s billentyűzet viszont a Honeycomb-al nem tudtam megbarátkozni, az SGS2-n egy ideje már az ICS van így erre is az került.
-
hossszú
őstag
USB-s billentyűzetet OTG kábellel hozzá lehet csatlakoztatni?
-
hossszú
őstag
válasz HuaweiU8500 #166 üzenetére
Akkor várok türelemmel.
-
hossszú
őstag
Megkaptam én is a MediaPadot, sajnos nem én vettem át így a router természetesen a futárnál maradt na nem baj mert hívtak, hogy egy aláírás lemaradt az átvételi elismervényről, addig nem írom alá míg a kezembe nem adják a routert.
ICS-re hogyan kell frissíteni, nem ajánlja fel hiába kerestetem?„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Gerinces
csendes tag
A Telefongurun olvastam pozitív hírként, hogy a Telenor több ügyfele számára tette lehetővé a részletfizetést. Rögtön meg is néztem a honlapjukat, és mit látok? A szuper akciója annyiban módosult, hogy a legalacsonyabb díjú internetcsomagja mellé megemelte vagy 30-40 ezer forinttal a 7" Huawei tab árát, a Samuét meg minden tarifacsomagban megemelte! Persze a részletfizetés költség és kamatmentes mi???? Ezt a pofátlan lehúzást!!!
-
lajbi101
tag
Sziasztok!
Facebookos játékok elmennek hozzá?
Ugy tudom csak azon mennek amin html5 böngésző van vagy micsoda -
kiszu
senior tag
Elkészűlt a teszt:
-
kiszu
senior tag
Na,túl vagyok az 1 hetes teszten,minden tekintetben.
Holnap összedobok egy részletes tesztet ami blog formában feltolok a Logoutra, és linkelem majd ide is. Legkésőbb vasárnapra postolom. -
hossszú
őstag
Tiszta lenyúlás, biztosan tudja, hogy jár hozzá hiszen átvette kiszállításra, nyilván nem csak belemarkol a raktárba ebbe-abba és odaadja bárkinek az utcán.
A számlán egyébként külön fel van tüntetve a router?„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
kiszu
senior tag
-
-
hossszú
őstag
Topiklakókat kérdezném, mennyire vannak megelégedve a tablettükkel.
Hiányosságok, pozitívumok érdekelnének, ilyet szeretnék venni.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
isila
csendes tag
válasz HuaweiU8500 #142 üzenetére
Rendben.Nem nagyon merek belepiszkálni.
-
kiszu
senior tag
Ma,20 nap elteltével és egy kis panaszlevél hatására a T-home kiszállította a mediapadet. Holnap és hétvégén ismerkedek vele és írok részletes tesztet.
-
isila
csendes tag
Sziasztok!Találtam egy kis érdekességet:
Egy pici helyet lehet felszabadítani.
1.A telefonálás menüben be kell ütni a következőt:* # * # 2846579 # * # *
2.Majd:->project menu act->background setting>log setting.> log switch->turn off.
3.Majd a belső tárhelyen törölhető a huaweilog mappa.Van akinek ez akár több száz mega is lehet,nekem csak 50 mega volt.
-
isila
csendes tag
Szerintem egy OTG kábellel összekötve menne,de ég nem próbáltam.Ezen az oldalon van az elkészítése,vagy lehet venni gyárit.
http://pdaplus.hu/content/view/6671/1 -
bostone
addikt
Valaki próbálta már a gépet fizikai billentyűzettel összedolgozni?
-
kiszu
senior tag
válasz HuaweiU8500 #135 üzenetére
Örülök az ICS-nek,de a mediapadom még sehol
-
domerator
veterán
Én is köszi... azért mindenesetre elrakom ezt a leírást és leszedem a cuccost, hátha... úgyhogy köszönettel
Szerk: hoppá... na akkor még egy plusz dolog... olvastam, hogy alkalmas telefonálásra is a vas, csak nem néztem utána.
[ Szerkesztve ]
-
isila
csendes tag
Bocsánat,azt el felejtettem írni,hogy a frissítés után telefonálni is lehet a készülékkel.
-
isila
csendes tag
1.Le kell tölteni a rom-ot erről a linkről.
http://depositfiles.com/files/9f8mfimjz
2.A zip file-ben lévő DLOAD mappát fel kell másolni a microsd gyökerébe.Könnyebb annak a helyzete,akinek van adaptere és pc.-n fel tudja másolni.Én is így tettem.
3.Visszarakjuk a kártyát a Mediaped-be és elindítjuk.Megjelenik a robot,mozgó fogaskerekekkel,majd lassan végez,nekem olyan másfél perc volt.
4.Ha végzett kiírja,hogy a gép 10 másodpercen belül újraindul,még ez előtt el kell távolítani az sd kártyát.
5.A gép újraindult,innen már csak követni kell az alap beállításokat.Root:
6.Össze kell kötni a gépet USB-n keresztül a pc-vel,persze az usb driver legyen feltelepítve,http://www.fileserve.com/file/w7N8H6n
illetve a Mediaplayer 11 szükséges a megfelelő működéshez.A mediapad-en a beállításoknál az MTP legyen kipipálva.
7.A gép felismeri és láthatjuk a belső illetve külső adattárolót.A belső adattároló gyökerébe kell felmásolni a sanixupdate mappát,amit szintén a letöltött zip file tartalmazott.
8.Visszahelyezzük a kártyát,majd újraindítás.
Igazából ennyi.Rootolt ics. -
domerator
veterán
Szia,
... hát ha én használnám a gépet, akkor azt mondanám, hogy isten hozott, de nem így van (lásd eggyel feljebb)... azért ha leírod, ne tartsd vissza magad ... bármikor jól jöhet.
Egyébként meg gratula a vashoz.
(na ezt jó hülyén sikerült megfogalmazni... szóval mindenképp isten hozott, csak jelenleg én nem fogok tudni profitálni a rootolás mikéntjéből...)
[ Szerkesztve ]
-
isila
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Mediapedet.Rögtön utána néztem a frissítéseknek,de a hivatalos oldalon még nincs ics.Az XDA-n viszont találtam egy nem hivatalos frissítést.Nem volt nehéz felrakni,majd rootoltam is.Ha valakit érdekel a menete,szivesen leírom.
-
domerator
veterán
Sajna nem én használom a Mediapadet, hanem a párom, ez több akadályt is eredményez a tapasztalati leírásban... először is nincs sok tapasztalatom, mert keveset van a kezeim közt.
Másodszor... ő eléggé ódzkodik a komolyabb szoftveres beavatkozásoktól, így sajnos nincs is rootolva, gyári Honeycomb van rajta, amit a Huawei jan 26-án adott ki.
A kevés tapasztalat annyi, hogy must have (ha nekem is lenne rá módom), az alu unibody ház utánozhatatlan jó érzés.
A Honeycomb viszont annak ellenére is egy óriási rakás gané, hogy a párom tökéletesen meg van eddig elégedve (igaz netre és képnézegetésre és egyszerű játékokra használta eddig csupán)... de én érzem rajta, hogy iszonyatosan visszafogja a vasban az erőművet... elismerés a kis zöld genya robotnak sokadszor...
Mivel nincs rootolva, semmi fölösleges system appot sem tudok kilőni belőle, várjuk az ics-t.Azért egy-két dolog: a gps villámgyorsan fog fixet, a net és wifi hibátlan és stabil és összességében minden megy rajta (fagyás, reboot nem volt), de a Honeycomb tényleg egy kínzás a gépnek és a tulajnak is.
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Aki megkapja a cuccot írhatna az első benyomásairól.
-
kiszu
senior tag
válasz HuaweiU8500 #123 üzenetére
Oké,de ezt mondta két külön ügyintéző is. Komolyan nem tudom,hogy mi a francot lehet kezdeni ezzel a t-homeal,hogy ne így intézze az ügyeket.
Az első nap megrendelem ahogy forgalmazni kezdik és így is több hét.
Az a baj,hogy a megrendelésnél mondta a nő,hogy a t nek hivatalosan 30 napja van,hogy kiszállítsa. Már felkészűltek a reklamációkra,tanulva az s7 esetekből.
Ez alapján nem tudok ugrálni,de kérdem én,hohy mikor rendeljen az ember,hogy mondjuk 1 hét alatt megkapja? -
kiszu
senior tag
Húúúú,ne is mondd.
Március 1-óta forgalmazza a T-home. Én 1-én megrendeltem.
Eltelt több mint 1 hét és semmi.
Felhívtam és KÉSZLETHIÁNY.Első napon megrendelem és készlethiány????
Ez elképesztő. Volt kedve viccelni még és azt mondta,hogy az is lehet,hogy húsvétra lesz.Az szívás lenne.
És ezt a tortúrát én végigcsináltam egy s7 slim-el is. -
bostone
addikt
Szívesen beneveznék rá, de sajnos még másfél évig ki kell tartson az s7 slim.
-
GBotond
tag
válasz HuaweiU8500 #118 üzenetére
Köszönöm.
-
GBotond
tag
Az is érdekes lenne, hogy a t-s készülék független-e. (Köszi előre is.)
-
kiszu
senior tag
Na,meg is rendeltem magamnak a T-homenál.
Mivel március 1.-én kezdték forgalmazni,csak nem lesz készlethiány ha 2.-án hajnalban rendeltem -
Prien
addikt
válasz Nietzsche_ #112 üzenetére
Miért ilyen lassan terjed el a forgalmazás? Telenornál 4-5 hónapja kapható.
A kevés is több a semminél.
-
Nietzsche_
tag
Elég normális árazás mellett mától a t-mobile-nál is kapható:
[link] -
Prien
addikt
válasz HuaweiU8500 #109 üzenetére
Telenornál érdekelne csak, de kártyásan...
Mire lejár a hűségem, addigra már 6 magos gépek is lesznek.A kevés is több a semminél.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz Nietzsche_ #108 üzenetére
Sot most reszletre is kapni az egyiknel.
-
Prien
addikt
válasz HuaweiU8500 #106 üzenetére
Na, hogyhogy? :-)
Amúgy eléggé visszafogja az elterjedést,hogy csak előfizuval lehet kapni a szolgáltatónál.A kevés is több a semminél.
-
domerator
veterán
Ennyire nem elterjedt ez a kis remekmű?... (tudom, drága, de van benne anyag és kraft is cserébe...)
-
domerator
veterán
válasz HuaweiU8500 #102 üzenetére
Köszi az infót ... majd megkeresem, hogy miként kell ezt romolni és megpróbálkozom.
Az adatok, beállítások, egyebek vajon megmaradnak?Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
HuaweiU8500
senior tag
-
domerator
veterán
Köszönjük. Meglesz az ára (ez a részletfizetés nyavajája), de úgy gondolom, hogy tényleg minőség... a centis alu unibody házat minden alkalommal jó kézbevenni.
Játékokról (főleg Gameloftról) sajnos nem tudok nyilatkozni, mert egyikünk sem játszik ilyen autóversenyes és hasonló játékokat, az meg gondolom semmit nem mond, hogy a madarak hibátlanul futnak rajta. DVD-ről konvertált avit próbáltam nézni rajta a gyári lejátszóval, azt hibátlanul vitte, de így ez sem mond igazán semmit. Nem hiszem, hogy kínozni fogjuk mindenféle 720p meg efféle dolgokkal, mert az én véleményem az, hogy enyhén bizarr dvd minőségű filmet erőltetni 7 inchen.
A marketen biztosan rengeteg dolog nem kompatibilis vele, tudok is példát mondani: a ZDBox (többfunkciós rendszerinformációs cucc, akku, taskmanager, forgalommérő, stb) így kompletten nem jelenik meg, csak 2 vagy 3 kapcsolója tölthető le.. és még rengeteg van valószínűleg, azt viszont nem lehet tudni, hogy adott app vajon a Honeycombbal, a hardverrel (display), vagy a típussal nem kompatibilis. Mindegy, szerintem azért mindenre van megoldás a marketen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest