Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Szia,
... hát ha én használnám a gépet, akkor azt mondanám, hogy isten hozott, de nem így van (lásd eggyel feljebb)... azért ha leírod, ne tartsd vissza magad
... bármikor jól jöhet.
Egyébként meg gratula a vashoz.
(na ezt jó hülyén sikerült megfogalmazni...
szóval mindenképp isten hozott, csak jelenleg én nem fogok tudni profitálni a rootolás mikéntjéből...)
-
domerator
veterán
Sajna nem én használom a Mediapadet, hanem a párom, ez több akadályt is eredményez a tapasztalati leírásban... először is nincs sok tapasztalatom, mert keveset van a kezeim közt.
Másodszor... ő eléggé ódzkodik a komolyabb szoftveres beavatkozásoktól, így sajnos nincs is rootolva, gyári Honeycomb van rajta, amit a Huawei jan 26-án adott ki.
A kevés tapasztalat annyi, hogy must have (ha nekem is lenne rá módom), az alu unibody ház utánozhatatlan jó érzés.
A Honeycomb viszont annak ellenére is egy óriási rakás gané, hogy a párom tökéletesen meg van eddig elégedve (igaz netre és képnézegetésre és egyszerű játékokra használta eddig csupán)... de én érzem rajta, hogy iszonyatosan visszafogja a vasban az erőművet... elismerés a kis zöld genya robotnak sokadszor...
Mivel nincs rootolva, semmi fölösleges system appot sem tudok kilőni belőle, várjuk az ics-t.Azért egy-két dolog: a gps villámgyorsan fog fixet, a net és wifi hibátlan és stabil és összességében minden megy rajta (fagyás, reboot nem volt), de a Honeycomb tényleg egy kínzás a gépnek és a tulajnak is.
-
domerator
veterán
Ennyire nem elterjedt ez a kis remekmű?...
(tudom, drága, de van benne anyag és kraft is cserébe...)
-
domerator
veterán
válasz
HuaweiU8500 #102 üzenetére
Köszi az infót
... majd megkeresem, hogy miként kell ezt romolni és megpróbálkozom.
Az adatok, beállítások, egyebek vajon megmaradnak? -
domerator
veterán
Köszönjük.
Meglesz az ára (ez a részletfizetés nyavajája), de úgy gondolom, hogy tényleg minőség... a centis alu unibody házat minden alkalommal jó kézbevenni.
Játékokról (főleg Gameloftról) sajnos nem tudok nyilatkozni, mert egyikünk sem játszik ilyen autóversenyes és hasonló játékokat, az meg gondolom semmit nem mond, hogy a madarak hibátlanul futnak rajta. DVD-ről konvertált avit próbáltam nézni rajta a gyári lejátszóval, azt hibátlanul vitte, de így ez sem mond igazán semmit. Nem hiszem, hogy kínozni fogjuk mindenféle 720p meg efféle dolgokkal, mert az én véleményem az, hogy enyhén bizarr dvd minőségű filmet erőltetni 7 inchen.
A marketen biztosan rengeteg dolog nem kompatibilis vele, tudok is példát mondani: a ZDBox (többfunkciós rendszerinformációs cucc, akku, taskmanager, forgalommérő, stb) így kompletten nem jelenik meg, csak 2 vagy 3 kapcsolója tölthető le.. és még rengeteg van valószínűleg, azt viszont nem lehet tudni, hogy adott app vajon a Honeycombbal, a hardverrel (display), vagy a típussal nem kompatibilis. Mindegy, szerintem azért mindenre van megoldás a marketen...
-
domerator
veterán
válasz
HuaweiU8500 #98 üzenetére
Ha ennyire örülsz neki, akkor mondom tovább...
Ma vettem hozzá USB OTG kábelt és vígan eszi a kártyaolvasót, pendrájvot.
Az is kiderült (mivel kipróbáltam), hogy hiába voda smartstore, ez a mediapad kártyafüggetlen.Már csak azt kellene tudni, hogy vajon a tavaly novemberi, vagy az idei január 21-i szoftver van-e rajta és hogy a huawei honlapjáról letölthető szoftverfrissítés tartalmazza-e a magyar nyelvet.
-
domerator
veterán
válasz
HuaweiU8500 #95 üzenetére
Ma hoztunk el egy ilyet a smartstore-bol 29900 kezdoert 2 ev huseggel (a vege igy huzos, tudjuk)... nagyon ott van ez a gep... orak ota vegzalom es nem birom megakasztani. Koroket ver a Voda Smart Tabra, pedig az is majdnem ugyanez a hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Honeycombbal telepített táblagép érkezett a Huaweitől, amely unibody házzal és hét hüvelykes kijelzővel van szerelve. Van olyan jó, mint az Ideos S7 Slim?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- Vicces képek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Mobilinternet
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ Lenovo ThinkPad P50 (20EQ) - i7-6700 / 16GB RAM / 512GB SSD / M1000M 2GB GPU / WIN10 Pro
- Padlásürítés ON ki mit ad érte Ajánlatokat várok privátba
- 58 Eladó Lenovo Thinkpad X1 Carbon i5 6 gen 275GB SSD 8GB RAM
- LENOVO YOGA 530-14IKB (360 fokban kihajtható érintőképernyős)
- Samsonite WORKATIONIST Backpack 15.6" + Cl.comp fekete laptop hátizsák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest