Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
[Samsung autós tartó]
Drága... De megéri mert ez jó, nem gagyi, nem remeg, lötyög, nem esik le... -
Joe.36
addikt
válasz
neophyte79 #745 üzenetére
Ajánlott... De pl az S7E nem csináltam meg én sem, hibátlan minden jó lett. Ezen meg megvárom a hivatalos verziót, aztán meglátjuk, nagy csodát nekem nem hozott.
-
Joe.36
addikt
Gyári fólia szerintem nagyon jó, nem kell bénázni vele, olyan mintha rajta se lenne, én szeretek rá vigyázni, szerintem ez sokáig megmarad, elég nekem mindenre.
Szerintem a fólia kell rá mindenképp, főleg hosszú távon. A karcok miatt. Nem véletlenül adták hozzá és benne van az árban.
Ha esetleg egyszer eladom, szép állapotban többet ér. -
Joe.36
addikt
válasz
ghiottone #497 üzenetére
Én is féltem az arany színtől , de nem bántam meg, nagyon szép ebben a színben, igazi élmény ránézni, kézbe venni, Decemberben vettem, nem kopik, semmi karc, fólia van rajta csak, tokot nem használok, csak Gerilla univerzális tablet tok védi.
(#498) both68
4G vel igazi élmény ez a tab, + vészhelyzetben telefonként is megállja a helyét bt headset-el -
Joe.36
addikt
Volt jó sok tabom, nekem eddig ez a legjobb, vannak hibái, nem tökéletes, de amire kell nekem jó. Játékra nem használom. Net, Filmezés, Zene, Telefonálás, Navigáció, ezekre tökéletes, a hangja meg verhetetlen
. És igen a kijelző is nagyon szép, meg az egész, jó érzés kézbe venni.
-
Joe.36
addikt
válasz
Chris Kiki #371 üzenetére
Hát igen az M3 az jó hosszú ideig elég lesz nekem mindenre ! Szerintem az egyik legjobb Tab a piacon most.
-
Joe.36
addikt
válasz
Space marine #338 üzenetére
Olyan mintha rajta se lenne.
-
Joe.36
addikt
válasz
Space marine #327 üzenetére
Fóliát szerintem érdemes felrakatni rá mert nagyon jó minőségű!
-
Joe.36
addikt
válasz
BornToBePuli #272 üzenetére
Többen azt mondták itt hogy független, ki is próbálták, olvass vissza kicsit....
-
Joe.36
addikt
Jött végre frissítés!
-
Joe.36
addikt
válasz
neophyte79 #233 üzenetére
Nekem Decembert óta van meg, 6 végű van rajta, próbáltam keresni manuálisan is, de eddig semmi nem jött rá....
Nekem minden jó rajta, kivéve hogy néha ki-be kell kapcsolgatni az SWS-t külső hangeszköz esetén....
-
Joe.36
addikt
válasz
neophyte79 #227 üzenetére
Miért nem jön OTA-n a frissítés ha van ?
-
Joe.36
addikt
válasz
neophyte79 #227 üzenetére
6-os de nem talál újabbat....
-
Joe.36
addikt
válasz
neophyte79 #214 üzenetére
Az van rajta ami neked szerintem, nem jött rá semmi frissítés, Hicare is fent van. Nem raktam fel tesztprogramokat, mert én eddig nem is tapasztaltam ezt a hibát, pedig biztos zavarna és észre venném mert S7 edge-m van.
Ami érdekes, karácsonykor egy hétig ebben volt a alap simem ( most a netes van benne ) és egy hét után amikor vissza raktam az S7 edge-be azt tűnt picit lassabbnak.
Magam sem értem mert ez lehetetlen...
Netezésre, film nézésre, zenehallgatásra, Netes rádiók, Youtube, navigációra használom. Néha excel, dokumentumok olvasása. Ezekre nagyon jó!Fényképezésre nem használom ( Bár szerintem elég jó a kamera benne tab szinten eddig a legjobb, főleg az előlapi )
Játékra nem használom.
-
Joe.36
addikt
válasz
neophyte79 #212 üzenetére
Nálam semmi ilyen nincsen, villámgyors a rendszer, semmi akadás, dadogás, érintő hiba nincsen. Egyszerűen tökéletes, szuper gyors minden.
-
Joe.36
addikt
válasz
neophyte79 #206 üzenetére
Csinálj egy FR-t.
-
Joe.36
addikt
válasz
neophyte79 #204 üzenetére
Nekem is ilyen van, LTE 4/64 GB nem jött frissítés... Hiba sincs...
-
Joe.36
addikt
válasz
neophyte79 #187 üzenetére
Nekem benne van egy sim és egy 128 GB micro sd. 1 sim és 1 sd tud, és állítólag független is....
De ha jól emlékszem van rajz a védő fólián... -
Joe.36
addikt
válasz
#41133696 #179 üzenetére
Igen minden tekintetben kiemelkedő ez a tab, használtam ünnepek alatt telefonként, nagyon jó úgy is, persze bt fülest használtam
. Most a netes kártya van benne, villámgyors a net rajta.
Amit hiányok hátul egy led vakú, pl lámpának, meg az nfc. Meg a vezeték nélküli töltés.Összeszerelés hibátlan, anyagminőség csodás, van értesítő led, profi sztereó hangszórók, végre tényleg azok, nemcsak duma.
Kijelző álomszép. Mint maga a tab is. a 4/64/128 GB meg csak hab a tortán.
Gps része is nagyon jó.
Szuper az ajándék fólia, meg a füles.Ami zavar nálam az a SWS mód.
Kölső eszközt vezetékes, bt füles nem igazán szól jól, Power Amp sem... Gyári lejátszó a belső hangszórókon jól szol.
Ha kikapcsolom az SWS akkor minden sokkal jobban, nagyon jól szól, zene, film stb... De idővel mondjuk másnap már megint nem. Akkor SWS bekapcs aztán kikapcs és megint jól szól.Power Amp, Vlc, külső vezetékes és bt füles esetén. Gondoltam hogy újra rakom a rendszert hátha eltűnik ez a hiba.
-
Joe.36
addikt
válasz
#41133696 #169 üzenetére
Alap Google cuccok vannak rajta, és szerencsére nincsen a rendszer teleszemetelve, nekem nagyon tetszik minden, a gyári launcher, a gyári témák. Tabot is nagyon jó érzés kézbe venni, plusz használom autóban is, navi stb, ezért fentebb felrakott tokot használom. Jó hozzá pont méretben a samu nagy autós tartója is. Minden pont a helyén van.
-
Joe.36
addikt
Gerilla-tok – Az igazán ellenálló
A tabletek védelme egy új készülék megvásárlásakor nem mindig szempont, de később mikor megtörtént a baj, sokan hiába kapnak a fejükhöz.
A Gerilla-tokok az első perctől kezdve védelmezik tábla gépét: a speciális „Bubble Protector” technológiának köszönhetően immáron nem csupán a kisebb külső behatások, például karcok ellen véd, hanem leeséskor is számottevően csökkenti a tablet sérülésének kockázatát.
Bubble Protector – „Buborék védelem” – a speciális technológiájának köszönhetően a készülék minden oldala finom, puha szivacsos részben fekszik így stabil tartást adva annak.
A kettős cipzáras elrendezés egyfelől a védelmet szolgálja, hogy véletlenül se csússzon ki a készülék, másfelől pedig a könnyebb nyithatóságot segíti, hogy bármikor könnyedén kézbe vehesse tabletjét vagy ugyanilyen egyszerűen el is tegye azt. -
Joe.36
addikt
Szia én ezzel a tokkal használom. [Gerilla 8] pont jó rá.
[Sandisk_ultra_128_gb_microsdxc] ezzel a kártyával. ( Kintről van olcsóbb is de így van 5 év garancia rá )
Capacity: 128 GB
Read Speed: up to 80MB/S
Video Speed: C10
Form Factor: microSDXC -
Joe.36
addikt
Kipróbáltam a tabot végre nekem S7E is van és az után is azt mondom hogy nagyon jó cucc.
Ahhoz képest hogy tab nagyon jó a kamerája, mind elől és hátul.
Nagyon minőségi az összerakás.
Nagyon jó az ujjlenyomat olvasó.
Nagyon szép a kijelző.
Igényes, gyors stabil rendszer.
Brutális hangrendszer.
Beleraktam a sima T-s simet ( netes kártyával nem lehet telefonálni ) de így lehet.
Nem lassú, nem akadozik, nem melegszik, jól bírja az aksi.
Sandisk Ultra 80 MB/S 128 GB Micro Sd tökéletesen megy benne.
Nekem nagyon tetszikLehetne benne vezeték nélküli gyors töltés és hátsó led vaku ( lámpának ) és tokéletes lenne.
Játékra nem próbáltam 32 kijelző méret alatt nem játszom -
Joe.36
addikt
Nekem is lett egy 4G-s 64 GB-os prémium kiadás karácsonyra beléptem a klubba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Linux haladóknak
- Nintendo Switch 2
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest