- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Viszont azt nem értem, hogy ha tényleg egy bloatware kínai hulladék minden Huawei akkor ez a valós alkalmazás teszteknél hogy nem jön ki? Játékokban zömmel gyorsabb egy A13 chip, de a normál appoknál nem is egynél a kirin jön ki győztesen. És a benchmark tesztek szerint az A13 jelenleg a legerősebb chip. Ha az nem tudja mindenhol egyértelműen megverni akkor mit árjunk a sd-től?
Maga a Gms lényegesen több proceszor időt zabál fel, mint a Hms. Persze nyilván mivel ferde szeműek csinálják jár nekik pár pont mínusz alapból. -
törölt tag
Mondjuk ezt nem néztem mert nem használom az appgalery-t, csak rémlett hogy van kikapcsolási lehetőség. Engem nem zavar hogy fut e a háttérben vagy nem de megértem és elfogadom ha téged zavar. Szerk: most néztem hogy kikapcsolásnál ezt írja:
Nem lehet hogy az idő letelte után kikapcsol teljesen?
-
törölt tag
Értem. Hát nem tudom hogy használsz e most olyan huaweit amin van hms is. Feltételezem nem. Az appgalery pl kikapcsolható: kép link Azt meg hogy google/android appok helyett a saját alkalmazásaikat nyomják ezt nem értem. A p30-am még gms-es, esetleg írnál pár példát? Az meg hogy az emui hogy néz ki ízlés kérdése. Nekem pl tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged