- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaminski
tag
válasz
#45553408 #1097 üzenetére
Sziasztok! Erősen gondolkodok egy ilyen teló megvételén. Olvastam, hogy többen rendeltek a spemallról. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire kockázatos egy ilyen nagy értékű telefont Kínából rendelni? Ahogy láttam az alap modell kb. 140e ft körül lenne. Eléggé kecsektető ajánlat. Erre rájön estleges további sarcok? Pl.Áfa, vám? Mire számíthatok? Biztos,hogy EU modellt kapok?
-
HUTCHDB
nagyúr
Nyilvan hasonlo a helyzet, mint a pc-n.
Tehat tobb, nagy memoriaigenyu alkalmazas (feladat) hasznalatakor lehet jelentosege.
Korabban, mikor 2 gb. vs. 3 gb. kerdeskor merult fel, azert ott voltak jelei az 1 gb. minusznak, pl. a bongeszo toltogetett ujra tobb esetben.
3 vs. 4 eseten meg most nincs lathato kulonbseg, de ez egy ido utan azert lehet jelentkezhet, de nem azert mert pl. a hasznalati szokasaid valtoznak, hanem az alkalmazasok memoriaigenye folyamatosan novekszik azok frissitesevel. -
YikeSS
tag
válasz
#45553408 #1090 üzenetére
Persze most elég a 3GB, de majd két év múlva az android X-el is elég lesz?
Pont úgy, mint pl. tök gyors volt a régi Nexus7 akkor amikor megvettük, de mostmár downgrade-elni kellett, mert hiába jön rá a frissítés, használhatatlan lett.
Hízott az adroid is és híznak a programok is, amit használ az ember...
-
Nálam átlagosan a felét eszi meg a rendszer. Nekem pl bőven elég a 3GB nyújtotta multitasking. Nem hinném hogy annyi feladat egyidejű futtatására lenne szüksége egy átlag felhasználónak amire kevés a 2-3GB ram.
Vagy valaki felvilágosíthatna mi lenne az előny ekkora felbontáson a +1giga ramnak? Vagy mivel lenne gyorsabb a +1gigától amikor mindig hagy a rendszer pár száz megát szabadon ha új folyamatot szeretnék megynyitni? Ha meg elfogy a ram bezárja a felesleges appokat automatikusan úgy is. (Nem bántásként kérdezem, komolyan érdekel)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
pusihusi #1087 üzenetére
Sms-ben es emailben kaptam jelzest.
A szallitasra var, mar tokeletes ahhoz, hogy hetfon te is megkapd.
Ha kerted az ertesitest, de nem kaptad meg, en a helyedben felhivnam oket, hogy akkor bizonyos legyel a dologban.Engem kulon fel is hivtak.
Az lett volna a lenyege a megkeresesuknek, hogy orommel ertesitenek, hogy megerkezett a keszulek es hogy ezek utan elallok-e a panaszomtol, amit tettem az elmult napokban, hiszen mar okafogyotta valt.
Valaszom annyi volt, hogy NEM! -
Bensid
tag
Sziasztok!
Tegnap én is megrendeltem a telefont moonlight silver színben.
Az egyetlen dolog ami fáj, az az, hogy a "4gb RAM/64gb ROM" -os verziót csak abban a (már bocsánat de) ocsmány arany színben értékesítik, pedig én ezért az ezüstért szívesen kiadtam volna még plusz 20.000 ft-ot, csak hogy nagyobb RAM méretem legyen.
Mára már beletörődtem és megrendeltem a 32gb-osat.
Bár olvastam már itt valakinél, hogy nem érezhető különbség, azért kíváncsi lennék e téren több ember véleményére is. Valami tapaszalat arról, hogy ez RAM szempontjából hátrány lenne?A másik kérdésem pedig:
Akinek már megvan a telefon, a 3gb-ból átlagosan mennyit eszik meg a rendszer, ha éppen minden program be van zárva? Mennyi szabad RAM-mal kalkulálhatunk, ha pl. valami keményebb játékkal szeretnénk elütni az időt? -
pusihusi
addikt
válasz
MaciLaci1970 #1086 üzenetére
"Szállításra vár." Nekem ez van, de még nem küldtek semmit
-
Msasaa
csendes tag
válasz
MaciLaci1970 #1084 üzenetére
Kaptam emilt én is
-
Kazok
újonc
Hurrá hétfőn este megjön az enyém is B2 vel együtt!!! :-)
-
HUTCHDB
nagyúr
MOST kaptam ertesitest, 23-an hozzak a csomagot telo+ ora, mivel beerkezett a szallitmany a telekomhoz.
-
mentos
tag
Egyenlőre "látatlanban" a fehér/ezüst színben gondolkozom, de jó lenne már valahol élőben is látni, akkor még változhat az álláspontom
T-sek ha kézhezkaptátok majd a telót, próbáljátok ki a sim lockot rajtuk, mert engem nem T-s ként baromira érdeklene
És még egy kérdés majd szintén ehhez a csoporthoz hogy a T is ad kijelzővédőt és vagy tokot a csomagba?! -
Msasaa
csendes tag
Azt láttátok, hogy az allee-ban azonnal átvehető...
-
atikó
őstag
Mint irtam is a memoria bovites nem jon szoba, mert kell a 2 sim. Ezert kotottem kompromisszumot.De lehet kiprobálom egyszerre a 2 simet es az sd kartyat.
Mindenki: a hangszoro nekem nagyon gagyi, dorombol mint egy medve, es a rezgo motor meg tipikus csamcsung inkbb hangja van mint hogy rezegjen, ezek nem tetszenek. -
PeteePeti
őstag
Én jövő héten csatlakozom hozzátok egy Moonlight Silver példánnyal emagtól! Ott most volt kedvezmény! 184 ezer két év gyári garanciával függetlenül! Már várom, hogy ki csomagolhassam!
-
Lord Baelish
tag
-
horist2
tag
Sziasztok!
Holnap érkezik a T-től az én Mate 8-asom.
Üdvözlök mindenkit a klubban! -
HUTCHDB
nagyúr
Az alap működésben (sebességben, smooth-ságban) érzel különbséget a 4 gb-s és a 3 gb-s között?
(#1055) pusihusi!
Én már nem tudom, hogy mi a helyzet, és mikor, ki, miért mond egyszer ezt, másszor meg annak pont az ellenkezőjét.
Ez a Telekom teljesen leírta magát nálam.
Évtizedek óta (kb.1995) vagyok előfizetőjük, de ez, ami most van, az már nem a T-Mobile, és főleg nem a westel 900... -
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg honnan érdemes megrendelni a készüléket? Megbízható oldalt keresek. Tud valaki ilyenről ?
Köszönöm -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
#48828160 #1049 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy jól csináltad, de ne legyen igazam.
Én korábban már erre kértem, és kaptam is választ, miszerint megtehetem a lemondást, viszont új megrendelésből csak kb. 3-4 nap után lehet valami, miután az előző rendelés kivezetésre kerül a rendszerükből.
-
törölt tag
Én végül meguntam a dolgot és lemondtam az előrendelést. Utána leadtam egy újat az óra nélkülire, még nem hívtak emiatt.
-
spawn21
veterán
Rá kérdezzek holnap az itteni T-ben hogy van e nekik?
-
Kazok
újonc
Nekem azt mondták ma jön egy adag(összecsomagolt), de h mikor lesz átvehető az passz... meg lehet h kevesebb jön mint amennyi előrendelés...
-
Kazok
újonc
T-s telefonja(Mate 8) van már valakinek Spawnon kívül?
-
atikó
őstag
Nos meg erkezett az egyem is. Mate 7 utan annyit mondhatok hogy kiraly!
-
Z.É.T.
őstag
Hulladék = nem túl szabatos? Mert akkor egyetértek, sőt, akik a PH!-n régebbi motorosok, talán mindannyian tisztában vannak vele.
Én, sem tesztekre, sem felhasználói visszajelzésekre nem veszek már mérget, pár évig hifi - hi-end bemutatótermem volt, megfordult a kezeim között sok száz készülék, tudom, hogy a szubjektivitás szinte elkerülhetetlen.
Úgy is mondhatnám, nem hiszek semmilyen tesztnek, még a sajátomnak sem.
Szervizes ismerős statisztikája már izgalmasabb kérdés - szerintem. (itt pedig jól szerepelnek az utóbbi évek Huawei telefonjai)Aki (minimum) 6", dual active SIM, jó SoT, fingerp.sens. telefont keres és még gyorsat, jó/tűrhető androiddal (ráadásul Amoledet sem szeretne, mert a környezetében, hasonló felhasználói szokások mellett túl sok rossz tapasztalatról számoltak be) - nem nagyon tud válogatni.
10 percnyi nyomkodás után úgy érzem, hogy nem is olyan nagy gond ez.És én egy vagyok azok közül, akik az első Ascend Mate magára hagyása után megfogadták, soha többet Huawei.
De lassan egy év alatt sem találtam olyan telót, ami számomra ennél kívánatosabb lenne.
A cikket csak mint érdekességet osztottam meg.
-
Z.É.T.
őstag
"Verdikt
Ezúttal nem engedjük bő lére a konklúziót: az a helyzet, hogy a Mate 8 jelenleg a legjobb androidos telefon. 200 ezer forintért ez így kerek."
HVG tech -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csocsoszán #1026 üzenetére
Nagyon koszonom!
Ugy latom, itt minden mag megy. -
HUTCHDB
nagyúr
A cpu-z programmal a soc reszrol tudna valaki egy kepernyokepet kozze tenni?
-
pusihusi
addikt
Én már nem is hívom őket
-
Msasaa
csendes tag
válasz
MaciLaci1970 #1022 üzenetére
úgy legyen!
-
HUTCHDB
nagyúr
Ismét túl vagyok egy érdeklődő híváson a telekomnál.
Ezek egyszerűen vakítják az embereket, köztük engem is...A hivatalos válasz továbbra is az részemre, hogy a megrendelés szerinti csomag (telefon+okosóra) nem érkezett meg a telekomhoz, így nincs kiszállítás, és annak várható időpontját sem tudják.
Kérdés után tisztáztuk, hogy valóban, van külön mate 8, és okos óra is, de ezek csak külön külön vásárolhatók/rendelhetőek meg, egyben nem.
Arra kérdésre, hogy miért nem lehet kiszolgálni ezen párosból a több mint 2 hete (2016. 02. 02) a készüléket váró ügyfeleket, azt a választ kaptam, hogy "erre nem tudok választ adni, továbbítom az illetékesek felé a jelzését, melyre 30 napon belül fog választ kapni!"
Erre elmondom, hogy korábban iphone 6 rendelésekor ajándékba járt egy külső akkumulátor töltő, ami nem érkezett be a telekomhoz, de anno a telefont kiszállították, és a külső töltőt pedig kb. 1 hét múlva pótolták.
"Erre a felvetésére sem tudok választ adni, továbbítom az illetékesek felé a jelzését, melyre 30 napon belül fog választ kapni!"
Hogyan tudom lemondani a rendelésemet, kérdeztem, mire azt a választ kaptam, hogy ezt megtehetem, viszont új megrendelést csak kb. 3-4 nap után tudok kezdeményezni, míg az előző kivezetésre kerül a rendszerükből.Köszönöm!
-
Z.É.T.
őstag
válasz
MaciLaci1970 #1016 üzenetére
És (#1017) Msasaa:
Sajnos vaklárma volt félig.Nem én intézem, hanem ősök (nem vagyok tini, szóval szó szerint értendő az ŐS >: -)
) és őket hívták a T-től, hogy pénteken szállítás. De túl sok volt az infó és most utólag kiderült, hogy TalkBand B2 nélkül értette...
Remélem egy hét múlva már nem erről fog szólni a topik, hanem a "most jött meg a teló, hogy kell" kezdetű mondatokról.
Az a 2500 rendelés nekem elképesztően nagy számnak tűnik, de ha az 5%-uk - ~100-150 fő - jövőhéttől itt fog fórumozni, akkor elképzelhető.
Bocs a fals infóért!
-
Kazok
újonc
Ha valóban 2500 előrendelés lett az az ő hibájuk...nem zárták le.Ha ennyi embert megszivatnak annak lesz visszhangja, szóval szerintem inkább lenyelik,hogy buknak pár milla pluszbevételt. Persze csak akkor ha valóban ennyi előrendelés volt.
-
atikó
őstag
most beszeltem a baratommal., azt mondta hogy elerheto a telo de kiegeszito nelkul, es nem is lessz kiegeszitovel. Tul sok lett a rendeles es nem tudjak teljesiteni folega kiegeszito miatt. 2500db elorendeles lett, 200 db ra tudtak volna biztositani orat, ezt mondta a baratom.
-
Z.É.T.
őstag
Telekom elvileg péntekre ígért szállítást. (talkband free version)
-
spawn21
veterán
Jött egy 505 MB-os frissítés.
-
pusihusi
addikt
Én már lassan lemondok róla!
Türelem fogy telefonom nincs
S
egy süket okos órával telefonálok mint James Bond.
-
poeta666
tag
OTG támogatás van rajta?
Esetleg használ valaki hozzá DVB-T TV tunert? Milyet? Mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged