- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bakter24
őstag
válasz hackeeeee #7501 üzenetére
Ami tuti: Összes emotion widget, Hispace, sns, online frissítés, gmail (ez a mai nap után már nem annyira biztos), naptár, naptár-valami (most nem ugrik be, mert be vagyok rúgva sorry)
Ezek a biztosak. Have Fun. Épp most Tesómmal beszélgetek Skypeon, Londonban van, és szinkron-ivást tartunk... Tudom, senkit nem érdekel, de végülis szombat van
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
noxika72
tag
Kedves Bakterünknek
Ha nagyon unatkozna otthon
Train Crisis HD Lite -
bakter24
őstag
válasz noxika72 #7505 üzenetére
Hackeeee: Nyilván ha használod, ne töröld... Amúgy Gmailt múltkor is leszedtem, és nem volt gázos, de az ajánlott RU Pro csinál auto backupot, szóval minden visszavonható.
noxika72: Már nézegettem, de még nem tettem fel, de fel fogom
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bakter24 #7507 üzenetére
Képek alapján jól néz ki a gém.. De még elég új, ahogy elnézem.. Csak a kérdés h mennyire van korlátozva a lite verzió.
Öhm, tudtommal valamivel még kapcsolatban van, meg az összes gmail app, ezért szokott összedőlni az android, ha valami google app eltávolításra kerül. Legalábbis Én így tudom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
sherlock1
tag
Sikerült megoldani, hogy az FBReaderben legyen angol-magyar szótár... FBReaderben a beállításoknál szótárnak be kell állítani a ColorDict Old Style-t, majd letölteni a ColorDict-et, aztán ezt az angol-magyar szótárt, a 4 file-t pedig bemásolni ide: /sdcard/dictdata/
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Androidra van a Diablo-nak vagy a Diablo 2-nek valamilyen verziója?
Találtam egy diablo-t, letölötttem egy kb 500 megás rart, de kicsomagoláskor hibásnak írta. Esetleg tud vki működő verzióról?Köszönöm: Gábor
-
Clemi
veterán
Szerintetek miért van az, hogy a facebook kliens max 6-7 Kb/sec sebességgel tölti az adatokat? Most mértem a cool tool-al. Az Opera pedig 130-150 Kb/sec sebességgel dolgozik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kíváncsiskodó kérdés.. Ugye lehet, h nem csak Én szívtam meg.. Szóval a kábelen a másik usb mihez való? Asszem a "nagyobb" csati megy ugye bele, a kisebb nem.
Csak mert ugye az egyik bele megy a slim-be, a másik nem.. Vagy belekéne mennie mindkettőnek?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bakter24
őstag
A Gyalu #2 hadművelet után amiket töröltem: (Nyilván nem is használom ezeket, azért töröltem )
Aldiko
Documents To Go
Emotion fényképek
Emotion időjárás
Emotion Hispace
Emotion naptár és események
Emotion könyvjelzők
Emotion zene
Emotion video
Emotion ora
Felhasználói utmutató
Frissitések
Hangrögzítő
News & Weather
Online Frissítés
RSS olvasó
Voice Search
Ötletek a kezdőképernyőhöz
SNS
HiSpace
HangtárcsázóEz az első kör eltávolított program, eddig szuperbiztonságos, nincs hibaüzenet.
A második kör további jelöltjei:
Talk
Gyári böngésző
Gyári fájlkezelő
Gmail
Jegyzetek kijelölése
Mágikus füst háttérképek
Naptár
Naptármemória
Névjegyek
Gyári Videó
Gyári Zene
Óra
Zenét vizualizáló háttérképek
ÜzenetekFontos: A második körből aki már szedett le valamit, és a készülék hibaüzenetek nélkül működött tovább, jelezze! A végső célom, hogy legyen egy tuti listánk, amiben minden benne van, ami biztonságosan törölhető. Kvázi lenne egy custom-gyári romunk. Köszi előre is!
-
bakter24
őstag
válasz hackeeeee #7522 üzenetére
Az sima miniUSB, Régebben olvastam, hogy lehet kapni a slimhez külső akkut, és azon van mini usb, ezért van ez a csati is a töltőkábelen. Viszont azóta arról töltöm az mp3 lejátszómat, tehát más miniusb-s eszközt is tölthetsz róla, hogy adatkábelként is be van-e kötve, azt nem tudom, de az sem kizárt. Utazáskor jól jön, nem kell millióféle madzag, ez az egy elég, és van töltőd+miniUSB+microUSB is!
-
-
bakter24
őstag
válasz kraftwerkfan #7527 üzenetére
-
batabe
senior tag
Mantano Reader-t próbálgatom, elég jónak tűnik
pdf-et, ha nem scannelt, újratördeli a nagyításnak megfelelően.a program fizetős
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
Nara19
aktív tag
válasz hackeeeee #7538 üzenetére
A részletet kérdezted, linkeltem az akciót. Az akció ( ha jól értettem), az hogy kapsz egy remek napilapot (ami kb. 50.000 Ft/év) + kapsz hozzá egy Lenovo-t (16gb kb 130.000), az egészet "csupán" 120.000 -ért megkapod és örülj, mert csak a készlet erejéig él.
[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
hát mivel befürördtem a digitalstanddal most kipróbálom ezt sajnos egyik lap ami érdekelne az pont nincs a dimag-on
-
sherlock1
tag
Ajjaj, mostanában mindig lefagy az s7 amikor le akarom választani az usb-ről.
-
direwolf
őstag
Használja valaki a Hisuite-ot? Ha igen, mire?
Nem az érdekel, hogy mire lehet használni, hanem hogy mire érdemes"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Clemi
veterán
Tudtok valami normális programot ami nem engedi lekapcsolni a Wi-Fi-t? Most a KeepWiFi-t használom, de hogy finoman fogalmazzak sz...rt se ér. Amint lezár a képernyő, a wifi lebont, és vígan kommunikál nekem a 3G-n a tablet, ráadásul ha feloldom a képernyőt, még nekem kell visszakapcsolni a wifi-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest