- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
válasz
kakuk.tamas #14 üzenetére
Ki tudnád olvasni az NFC tag tartalmát? Nekem sikerült a PC managert felrakni egy surface pro-ra, működik is tökéletesen, de csatlakozni csak QR kóddal tudok. Gondolom az NFC tag-en rajta van, a direkt csatlakozás flow.
-
k-adi
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
A laptopban NINCS beépített NFC, az a matrica maga az NFC! Ha azt leszedjük a notiról, akkor az érintésmentes kapcsolódásnak is lőttek!
húha lol
-
TrueWhitee
tag
-
cH1
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Szerintem kérdezz rá szervizben vagy ügyfélszolgálaton. Biztos pótolható az a matrica.
Amúgy nem lehet ezt valahogy ráhekkelni más gyártó számítógépére? Nagyon tetszik a funkció, de csak ezért nem vennék Huawei laptopot (meg úgy egyáltalán laptopot).
-
Bibby
addikt
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
Köszi az infót. Eszembe nem jutott volna.
-
Noukoum
veterán
válasz
kakuk.tamas #7 üzenetére
Az a különbség hogy te használod, ő meg nem. Divat fikázni a huawei-t, ez van.
-
kakuk.tamas
addikt
Mármint minek a szoftveres része?
Baromi jó és egyszerű a PC Manager, ha csatlakoztatva van a telefon, akkor elég, ha csak a noti van elötted, a telefonhoz nem is kell nyúlnod. Én a telómhoz is és a notihoz is bluetooth fülest használok. Ha a notit használom, és telón hívnak a notiról fel tudom venni, nem kell a telefonért nyúlnom...
A fájlátvitel is kb 2 kattintás, kábelek nélkül.
Plusz pont, hogy a 65W-os töltővel 45 perc alatt simán tele van akksi, és ez notinál nem épp hátrány.De ez a matricás dolog valóban szomorú...
-
kakuk.tamas
addikt
Hát nem nagyon... Engem irritál ha matrica van a notin, ezért első nap mindig leszedem őket. Hát ezt nem kellett volna...
Habár a matrica vastagságából gondolhattam volna rá...De mindent egybevetve nagyon elégedett vagyok a D15 R7-el. Egyedül az a fránya billentyűzet világítás hiányzik.
-
joey04
titán
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
hát az nem valami igényes megoldás.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
Köszönöm, pontosítok!
-
kakuk.tamas
addikt
Egy kis kiegészítés/megjegyzés:
A laptopban NINCS beépített NFC, az a matrica maga az NFC! Ha azt leszedjük a notiról, akkor az érintésmentes kapcsolódásnak is lőttek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest