Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Így készül egy Earfun headset
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
randrew
csendes tag
válasz descence #3536 üzenetére
Valamilyen szövegszerkesztővel nyisd meg azt a .bat fájlt (Jegyzettömb tökéletes erre) és másold be a tartalmát ide egy hozzászólásba. Amennyiben esetleg túl hosszú lenne (a fájl mérete alapján nem hinném...) akkor pü-ben küld el nekem.
--- Elégedett Huawei Ascend Y300, Huawei Mediapad T1 8.0 LTE és LG Leon 4G LTE tulaj---
-
xrvman
őstag
Magyar használati utasítás van ehhez a készülékhez? Fellelhető valahol?
szerk, ok megvan.
[link][ Szerkesztve ]
-
vzoli1987
aktív tag
azt mondjátok meg ha nem müxik a touch a twrp recoveryvel akkor hogy rakjak fel rá romot? cwm recovery esetleg?
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
vzoli1987
aktív tag
válasz randrew #3557 üzenetére
ez a poén hogy nem, más fórumokon is olvastam hogy nem biztos hogy müxik a touch screen, egyébként ez egy branded T-s mobil kódnéven B173, pedig a twrp recovery fent van, a goo im managerrel próbáltam felrakni ezt de nem sikerült...
http://www.android-hilfe.de/root-custom-roms-modding-fuer-huawei-ascend-y300/418954-rom-g510-daytona-port-touchz-v1-4-davek_7-ported-minotaurus.html
belépett pedig a recovery mindent ki is irt csak elég hamar újrabootolt
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
sanyek2
senior tag
Tudnátok segíteni abban, hogy ne zabálja meg a ramot a teló?
Winamp ami nagyon kihasználja, de mellette nem futtathatok semmit, mert behal a rendszer.
GPS mellett szintén. Aztán alig tettem rá progit. Az említett winamp, játékok, meg talán kettő másik apró progi, ami szinte meg sem jelenik a mem foglaláson. -
silvergod
őstag
igen meglehet... Samsung S Advance-re
2 napja van nálam, nem vagyok samsung párti ez is csak a "jó ár" miatt került hozzám
De elmondhatom ég és föld a kettő..nem is gondoltam volna pedig már ez se számít "bika" telefonnak.
sokkal optimalizáltabb/gördülékenyebb a rendszer....szinte akadás mentesen fut.
összeszerelésre is sokkal kidolgozottabb,stabilabb...pedig ez nem jellemző rájuk annyira
Ettől eltekintve a Huawei szerintem nagyon jó gyártó, ha annak ilyen éles "üvöltő" hangja lett volna
mint amilyen ennek, még mindig az lenneIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
-
colonell
senior tag
válasz silvergod #3564 üzenetére
Nem tudom én sem vagyok Samsung párti de azért az durva, hogy pl a kamera app egyszer csak nem válik elérhetővé a rendszer számára és újra kell indítani a advance-t hogy "megjavuljon" garázs romoknál még elmegy de egy gyári S advancenél szerintem nem igen elfogadható.
-
fdavs
tag
Sziasztok!
Ezt próbálta már valaki? [link] -
Dhampir
félisten
válasz whiskeys #3547 üzenetére
Talán nem a legjobb, de egyszerű a Zeam Launcher. Nekem elég lenne a gyári is.
-
Adamul
tag
Üdv mkinek!
Tegnap megjött az új y300am és gondoltam, hogy így egy nap után megírom a vele kapcsolatos tapasztalataimat!
Alapvetően tetszik, hogy a 4" mellett kezelhető méretű maradt a teló (előtte élőben még nem láttam), viszont IPS panel ide vagy oda, szerintem a defymnek szebb képe volt... Most független attól hogy az picit nagyobb felbontású panel volt, itt valahogy a fehér színt is kékesebbnek érzem, meg úgy globálisan hidegebbnek a színeket (pedig ez inkább az amoledekre jellemző!)
Az iránytűt továbbra is hiányolom, mert ezáltal pl a metal detector app se működik, hogy vajon mér pont ezt spórolták ki De mindezekért talán kárpótol az áraViszont felmerült bennem egy kérdés is, hogy az előző telón be lehet állítani az akksi állapotának %-os kijelzését, itt meg szimplán szám nélkül mutatja, ezen is át lehet állítani valahol?
Valamint kérdésként merült fel bennem, hogy pl a hangouts-ot is bátran törölhetem-e mondjuk titanium backuppal root nélkül, meg egyéb szükségtelen 'gyári' appokat? Mert ennek a proginak a nevét nem láttam az 1. hsz ide vonatkozó felsorolásainál!
Előre is köszönöm annak aki válaszol a kérdéseimre!
-
nogara
csendes tag
Sziasztok! Lehet, hogy csak én vagyok ügyetlen, de elárulnátok, hogy tudnék a sim-ről a telefonra névjegyet másolni? Nem tudom a telefonszámaimat csoportokba rendezni, se képet rendelni hozzájuk és úgy gondolom, az lehet az oka, hogy azok a simen vannak tárolva - javítsatok ki, ha tévedek. Viszont bármerre verdesek, nem akadok másolási lehetőségre. Hozzá kell tennem, hogy ma kaptam kézhez a készüléket és szűz okostelefonos vagyok, ezért kérem elnézéseteket, ha naggggyon bagatel a kérdésem
-
PioDVD
senior tag
Elkéstem.
Viszont ebben a file-ban van egy ilyen sor:
ro.lcd.backlight=67
Nem lehet, hogy ez %-ban a kijelző fényereje, 100-ra állítva világosabb lenne? Valaki egyszer írta, hogy mintha korlátozva lenne a fényerő.
Rákérdezés nélkül nem merem átírni 100-ra, fene tudja, mit csinálnék azzal. -
kisCsirek
csendes tag
Halihó!
Miért van az, hogy egyszer ébreszt, máskor meg nem ez a nyünnyedvény telefon? Minden jól van beállítva és semmi.... kezd a hócipőm tele lenni vele...
-
Zola007
veterán
hol érdemes független, gyári garis y300-at venni mostanság?
vodás vagyok, csak hát b.nak forgalmazni.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
fireman123
őstag
válasz Zola007 #3578 üzenetére
inkább az a kérdés, hogy hol van egyáltalán...[geomobil]
[ Szerkesztve ]
-
Tomy007
tag
Geomobil megbizható nyugodtan megrendelhetted enis onnan rendeltem.
-
xrvman
őstag
válasz fireman123 #3580 üzenetére
(#3578) Zola007
Én is a geomobilnál vettem a héten és sajnos csak utána vettem észre, hogy [link]
[ Szerkesztve ]
-
ErMg
csendes tag
sziasztok nem tudjátok hogy lehet visszatenni a gyári recovery-t?
Huawei Ascend Y300-100 T-mobile :))
-
xrvman
őstag
válasz fireman123 #3584 üzenetére
Hoppá akkor mégiscsak nyertem
köszi -
Zola007
veterán
az 512 ram mennyire gátja a normális működésnek átlag felhasználás mellett?
sikerül ezen valamit szoftveresen csiszolniuk?
ahogy olvastam korábban a fórumban, elég sokan panaszkodtak, hogy csak 80 mega körül marad jelly-velSpica-ról vártok, hát ott már 2.1 mellett a 256-nál igen az agyvérzés kerülget néha, pedig van szabad 40-60 mega általában
köszi a bolt tippeket , én is a geomobilnál néztem először.
(#3585) xrvman: nyereményed egy rózsaszín plüss elefánt[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sgergi
veterán
válasz Zola007 #3587 üzenetére
2-3 progi memóriában tud maradni, szerintem használható, bár ma már ez a minimum. Mondjuk egy játék után nem tudsz visszatölteni semmit, illetve egy idő után mindent kilő. A viszonylag gyors program indulások miatt ez engem nem zavar, ha viszont téged fog, akkor 1 GB alá ne add.
Egyébként visszajelzés alapján a memóriakezelése nem túl megbízható, nekem nincs vele gondom, míg hallani olyanokról is, akiknél vállalhatatlan szinte.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
megmondom őszintén, hogy nem tudom, hogy jelenleg milyen sebességre lenne pontosan igényem.
az egyetlen ami biztos, hogy a Spica már néha kikészít, főleg hogy egyre több net-et fogyasztok.próbálgattam más telefonokat is a kategóriában, alapvetően az Xperia U, S advance kézben járt példányaival nem volt nagy gondom, a jelenlegi után felüdülés
attól tartok csupán, hogy ez a kontraszt csak ideig óráig lesz meg, illetve míg be nem lakom a telefont
hosszú távra (ez nálam 2-3 év) tervezek és nincs kedvem cserélgetni.még megrágom a dolgot, a gond hogy nem tudtam még személyesen kipróbálni, a szolgáltatók kiorakott készülékei pedig nem informatívak
Van itt valaki aki debreceni és meg tudnám kukkantani valamikor a kütyüt egy kávé idejére?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
ErMg
csendes tag
akinek gyári T-mobile os telója van a google könyvek,google film, google magazin fent volt neki alapból?
Huawei Ascend Y300-100 T-mobile :))
-
colonell
senior tag
Call recorder a nálam teljesen jól működő beállításokkal. Tudok küldeni titanium ill romtoolbox backupot is.
Más, fm transmitter ma belőttem, időm még nem volt rá, illetve feljebb állítottam a fényerőt a build.prop-ba és enyhén ugyan de látható a különbség és még mindig feljebb tudom tolni 25%-al -
colonell
senior tag
Az utolsó részre válaszolva, elvégre csak én írtam
Amiket leírtam azok teljes biztonsággal törölhetőek persze ha az embernek nincs szüksége rá, ezen kívül én még vagy 10-15 "appot" töröltem de azok teljes körű használat során egyes appoknál fc okoznak. Először fagyaszd, majd ha a használat során nem okoz galibát akkor mentés törlés. Root nélkül azonban nem törölhetsz system appokat.[ Szerkesztve ]
-
Adamul
tag
válasz colonell #3596 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Reméltem, hogy különösebb probléma nem lehet belőle csak a listában nem találtam. De jobb az ha nincs ott főleg ha nem is használom, mert nem szimpi mikor ilyen mindenhez hozzáférő közösségi valamiket tukmáljanak rám, azhiányzik még nekem h már a képeimet is a google szinkronizálja át...
-
addikt
Root fájlkezelő kell hozzá, ilyen pl. a Root Explorer vagy ES File Explorer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest