- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Nem baszogatásból írtam, csak már ... khm, nem hoz lázba az ötvenedik ugyanolyan telefon; örülök hogy másokat még lázba tud. Számomra elsősorban ugyanazokat a 'nyűgöket' prezentálják újra meg újra; és mindenhonnan ez mászik az arcomba és mindenki (nekem úgy tűnik) hájpolja - olyat is, amit már százszor láttunk.
Közbe a szokásos reakciók persze: 'Ménemfúhádé? Ménem ilyenproci/annyi ram van benne (van 6 pont olyan készülék is). Deszar/ígybővenjobbmintaminekemkell.
Ismerősök úgy kérdeznek rá mindig és mindig az újabb készülékre, mintha nem lett volna már x ilyen és nem beszéltük volna át. Látod a szemükön hogy tök mindegy megint mit mondasz, a dev0-ba megy...Ha van 1-2 dolog ami miatt esetleg kizárja az ember, belekötnek; merthogyhátezilyen és ígyisjó, meg különben is. Mint amikor a régi swiftnél mindig az volt az utolsó konklúzió, hogy 'de a motorja jó'. Igen vazze, mutatok még 128 autót aminek marha jó motorja van... Na mindegy; tanuljak meg szelektíven olvasni és befogni ha nem én vagyok a célközönség, jogos...
Písz
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Reklámblokkolók topikja
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- BestBuy topik
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest