Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Köszönöm mindenkinek, úgy tűnik csupán csak egy kis női ügyetlenkedés volt a dologban. Amikor most én próbáltam Piston 3-mal, működött rendesen. Kiderült, hogy a párom folyton 2x is rányomott a hívásfogadásra, mivel kell vagy 1.5 - 2 másodperc, mire a kapcsolat létrejön, ezért végül mindig kisípolt. Ráadásul a három kis gomb nagyon közel van egymáshoz és a hosszú köröm nehezítő körülmény.
Ha esetleg egy újabb, frissebb, stabil rendszert szeretnénk rá, akkor van hivatalos hely, ahol megcsinálnák?
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
A P7 a feleségem telója, kb 2 éves készülék. (Android 4.4.2 van rajta, EMUI 3.0).Eddig soha nem használt mikrofonos fülest, de most már szeretne. Meglepve tapasztaltam, hogy az itthon lévő fülesekkel nem működik (nem kompatibilis?). Van olyan amelyikkel egyáltalán nem, van olyan amelyikkel hallja a hívót, de a másik fél nem hallja őt. Ezekkel próbáltam: Xiaomi Piston 2, Piston 3, Awei ES-860hi . A beállításokkal lehet valami, vagy tényleg nem működik ezekkel? Akkor viszont ajánlhatnátok valami normális mikrofonos fülest, ami jó is és még sincs arany áron.
A másik, hogy szeretné még legalább egy évig használni, ezért érdemes-e valami szoftverfrissítésben gondolkodni? A jelenlegi egyébként normálisan fut, az akksi is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest