- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidano
tag
válasz
coyote55 #13860 üzenetére
Legutóbb, amit Cunaja ajánlott, de midegyik ekkora: 69.9MB
Megpróbáltam a megszerzett OTA - szintén ekkora - frissítést is feltenni, az sem ment."Hoppá, lehet megvan a bibi... "A rendszer módosítva van" szöveget látom a frissítési beállításoknál. A lecserélt boot image és recovery, valamint a teljes unroot nem ezt az állapotot hivatott megelőzni?" - idéztem egy korábbi hsz.-om szerkesztéséből, hátha nem látta valaki a kérdést.
-
gidano
tag
válasz
coyote55 #13857 üzenetére
Igen, erre gondoltam, már fennt van! Most megy a 852-es frissítés!
Itt már 1% után jön a hibaüzenet, most már tényleg feladom. Egyszerűen nem értem, miért nem megy még jgy sem, ha a többieknek mind sikerélményük van. Azt hittem a 830 feldobásával majd megoldódik a gondom, de sajnos nem.
Kösz mindenkinek a támogatást!
Hoppá, lehet megvan a bibi... "A rendszer módosítva van" szöveget látom a frissítési beállításoknál. A lecserélt boot image és recovery, valamint a teljes unroot nem ezt az állapotot hivatott megelőzni?
-
gidano
tag
válasz
Cunaja #13839 üzenetére
Szia, sajnos ezzel sem jó...
Minden a helyén van, külső SD, dload mappa, 852-es update.zip
Gyári B839 recovery adb felületen visszatéve, újraindít, majd teljes unroot SuperSU-ban
A frissítés akár frissítő menüből, akár 3 gombos módszerrel elindítva, 9% után leáll, hibajelzés.Recoveryben elvégeztem egy teljes factory resetet, data partíció törlést.
Újraindítás, kezdő lépések elvégzése. Közben jött a figyelmeztetés a frissítésről. Járulékos csomag: update.zip kiválasztása, frissítés... 9% után software install failed hibaüzenettel leáll.A készülék talán B609-el jött, azóta minden frissítés, root, egyéb módosítások, bla-bla, csont nélkül lement, ez most nem - mit tehetek még?
-
gidano
tag
Köszönöm a válaszotokat, természetesen olvastam a topicot, az említett letöltéssel is végigcsináltam és ennek megfelelően jártam el,
ettől függetlenül jártam így - mégis sikertelen a frissítésem!
Mi lehet a baj? -
gidano
tag
válasz
coyote55 #13783 üzenetére
Szia!
"Nos, a B852 nem akar felmenni...
Root: kiirtva
Recovery: gyári B839
Update kicsomagolva, becsomagolva, 3 gombos, illetve helyi frissítéssel sem akar felmenni.
Ötlet, javaslat? Már nem csak a hócipőm, de a kalucsnim is tele vele!"Mintha csak én írtam volna! Ugyanez a folyamat történt nálam is, én több különböző fórumon talált linkről leszedett változatot is megpróbáltam, arra gondolván, hogy esetleg sérült lehet a .zip fájl, de nem.
Kb. 9% után minden esetben hibaüzenettel leáll a frissítés...Nincs valakinek tippje erre az esetre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest