Hirdetés
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
üzenetére
Pont ezt mondom.
Mikor megvettem a telót tavaly májusban kb a 10. program amit felraktam TESZT ként ez volt(Talán még itt a mobilaréna ás leírásban olvastam ezt a játékot). B121es rom. Wifi 20Mbit/512es net. Szinte akadás mentes minden pályán a játék. Nem a netes játékrész, hanem amikor végig játszol. Pálya betöltéskor a netsebesség érezhető volt de játék közbe a grafika nmem akadt meg. Az első szakaszt teljesen végig játszottam azzal.
Aztán Szept-októberben ment fel a B133. Akkor a játékot újra raktam, de mivel volt mentett állás onnan visszaállt, és folytattam. De zavaró volt, hogy játék közben is be-beakad, de már 90 program volt a talón, nem csak 20-25.
Minden esetben újra töltött lelefon és újra indítottan játszottam. Azt nem szerette, ha előtte ment pl navigáció vagy chrome böngésző (ezért is cseréltem anno operára teljesen).
B609 alatt is felraktam mikor lecseréltem nagyon sokára a romot, de 10 perc után le is szedtem mert nagyon akadt, és így már nem volt élvezetes a játék. Pl jobb kanyarban íven autózáskor beszaggat leesel az ívről és máris bukltad a kört, kezdheted újra a pályát.
Másik telefonhozt nincs viszonítás alapom, csak a sajátomhoz. 3 külömböző rommal.
Én nagyon szerettem azt a játékot, mert jól autózható és a sok gyerekjáték közül,a legjobban hasonlít a szimulátorra. Elég reálisan kormányoz, jól vált, jó a fék benne.(Legalábbis telefonos játék szinten)Amúgy azóta sem játszok szimulátorral, csak stratégiai, vagy táblás, pl sakk, backammon.
Néha egy egy lövöldözős, zombis horror-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest